Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
Skórki
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
  1. Start
  2. Komentarze
  3. [komty] Syreni Śpiew Neonów

[komty] Syreni Śpiew Neonów

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Komentarze
cyberpunk2077
148 Posty 7 Uczestników 915 Wyświetlenia 2 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • KetharianK Ketharian

text alternatywny

(salon w mieszkaniu w H10)

@Grek , wrzuciłem Ci na szybko posta z kliniki Kraita, żebyś przed wyjazdem na urlop wiedział jak się skończyła diagnostyka Twoich systemów. Zakładam, że 50 euro zapłacisz z wspólnego konta, na które wcześniej wpłaciłeś pół tysiąca.

@wilczy , znajomy Switcha zobowiązał się sprawdzić dane medyczne obu dziewczyn, żeby zebrać jak najwięcej informacji na temat ich pobytu w NC, ale może to kosztować połowę funduszy otrzymanych od niedoszłego szwagra, niejako z automatu przyjąłem pisząc posta, że Dingo to zaakceptuje, ale jeśli chciałbyś zrezygnować z tej opcji, mogę zedytować wpis w odpowiedni sposób, daj znać.

I teraz moja propozycja dla wszystkich pozostałych graczy. Myślę nad tym, aby napisać i opublikować jutro dwuczęściowy post dla ekipy w vanie wjeżdżającej na parking wewnętrzny w H10 oraz dla parki grasującej w Sieci w mieszkaniu i założyć w finale, że wszyscy w końcu się spotykacie wewnątrz mieszkania. I myślę, że to doskonały pomysł, żebym przynajmniej na tydzień czasu rzeczywistego zostawił Was samych, abyście popisali ze sobą w grupie pięciu osób zacieśniając relacje fabularne w czterech ścianach Waszej kwatery. Na pewno narobicie sporo zamieszania wnosząc do środka te wszystkie komputery, a HiFi zblednie słysząc, że zaraz “dostanie gonga od Donga”. Jestem pewien, że opiszecie wieczór spędzony razem w salonie w żywo wciągający sposób. Switch dołączy do Was później, z racji dwóch tygodni urlopu gracza.

I jeszcze takie spostrzeżenie, że w kwestii seksualizacji gry autorzy CP 2077 jeńców nie biorą. Pojeździłem wczoraj autem po Watson, żeby przypomnieć sobie układ ulic w Little China i natrafiłem na billbordzie na reklamę sztucznego penisa nowej generacji, po raz pierwszy pomimo dziesiątek godzin spędzonych w grze (mam wersję premium, ale bez modów, to oryginalna zawartość). Strach pomyśleć, co to może robić z bardziej wrażliwymi graczami, zwłaszcza tymi od PBF.

BTW, wszczep nazywa się Dominatus Maximus, gdyby ktoś z Was chciał zainwestować w topową cybernetykę.

text alternatywny

GreKG Niedostępny
    GreKG Niedostępny
    GreK
    napisał(a) ostatnio edytowany przez

@Ketharian napisał w [komty] Syreni Śpiew Neonów:

@wilczy , znajomy Switcha zobowiązał się sprawdzić dane medyczne obu dziewczyn, żeby zebrać jak najwięcej informacji na temat ich pobytu w NC, ale może to kosztować połowę funduszy otrzymanych od niedoszłego szwagra, niejako z automatu przyjąłem pisząc posta, że Dingo to zaakceptuje, ale jeśli chciałbyś zrezygnować z tej opcji, mogę zedytować wpis w odpowiedni sposób, daj znać.

Załóżmy, że Switch zadzwoni do Dingo od razu po tym jak mu Kraig poda cenę, żeby się upewnić, że jest ona OK i że ripdoc może działać.
    Daj mi znać czy Dingo się zgodzi.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • KetharianK Niedostępny
      KetharianK Niedostępny
      Ketharian
      Obsługa Moderator

Nie ma problemu z wstrzymaniem narracji - Switch w rozmowie telefonicznej z HiFi przekazał, żebyście podrzucili sprzęt do Brazil i niejako z automatu przyjąłem, że jednak wieziecie towar na chatę. Wstrzymuję się zatem z realizacją tego planu, bo macie następujące alternatywy - wynajem kontenera w Little China za 200e$ tygodniowo albo za 100e$ w Northside (gdzie istnieje dość realne ryzyko, że przypałęta się Maelstrom z łomami w poszukiwaniu jakiegoś losowego jajka-niespodzianki). Tak czy owak, w każdej z tych opcji wystarczy przejechać tunelem pod H10 i potem skręcić w odpowiednią stronę.

@Wilczy , możemy przyjąć, że Switch zadzwonił do Dingo, zanim wszedł do „Lotosa” i zapytał jaki budżet nomada przewiduje na opłacenie informatora. Jeśli gotów jesteś wyłożyć 1.000, zostawimy mój post w oryginalnej wersji; jeśli to dla Houstona za dużo, podaj limit, a ja poprawię wpis.

Co do pytania @Gladin o wieżyczkę w garażu - karabin ściągnęliście bez problemu, natomiast elektronika modułu sterującego zainstalowana w cylindrze powyżej została zniszczona strzałami Froga, jest na ten moment bezwartościowa. Wieżyczka była podpięta do zasilania budynku i sterowana najpewniej bezprzewodowo z komputerów Shivy.

Valentinos nie miał przy sobie żadnej gotówki, ale jego smarthing na pewno zawiera wirtualny portfel; lecz wszyscy jesteście świadomi tego, że jeżeli naładujecie mu baterię i uruchomicie, ktoś aktywnie szukający Rodrigueza może ten telefon zlokalizować, gdyby próbował namierzać kartę. Nie znaczy to, że nie możecie tego zrobić wcale, ale lepiej, żeby nie robić tego w domu.

Inne pytania, sugestie, pomysły?

0
      • WilczyW Niedostępny
        WilczyW Niedostępny
        Wilczy

Kwota jest ok - Dingo wychodzi z założenia, że to i tak nie jego kasa 🙂 Myślę, że Switch mógł to ustalić szybkim telefonem, albo nawet SMSem, jak wolisz @grek

2
        • JohnyTRSJ Niedostępny
          JohnyTRSJ Niedostępny
          JohnyTRS

O, to my mamy w mieszkaniu okno? Jaki luksus. 🙂

Dobra, teraz konkrety: wybywam na weekend, odpis dopiero w poniedziałek (ewentualnie już w niedzielę, ale nie daję żadnych gwarancji).

Ciężkie pióro, ograniczona fantazja, blokada twórcza, niemoc tfurcza, masa nierozwiniętych pomysłów. Długie posty praktycznie niemożliwe.

0
          • KetharianK Niedostępny
            KetharianK Niedostępny
            Ketharian
            Obsługa Moderator

@johnytrs , nie ma problemu z odpisami w ten weekend, jak już wspomniałem, chciałbym teraz zwolnić nieco ten szaleńczy (oczywiście w pozytywnym sensie) pęd narracji i dać Wam tydzień, a może i dwa, żeby w końcu siąść przy piwku i muzyce w piątkę w salonie i pogadać trochę i się generalnie odchamić (chyba, że wolicie uderzyć całą paczką w jakiś klub sobotnią nocą, jest i taka opcja).

Tak, macie apartament na zewnętrznej ścianie megabloku, więc macie i okno, co jest dużym ułatwieniem, bo możecie wyrzucać worki ze śmieciami prosto za parapet.

@Grek, sprawa płatności dla Kraita ustalona, możemy pozostać przy 1.000 eurodolarów.

@Gladin , myślałem przez chwilę nad upłynnianiem zdobycznych cyborgizacji i generalnie przy Waszych znajomościach i niskim statusie powinniście wyciągnąć z tych transakcji nie więcej niż równowartość klasy C, ale HiFi ma skille Zabezpieczenia elektroniczne oraz Cybertechnika. Jestem gotów przyjąć, że poświęcając 1k2 godziny na każdy implant HiFi może zdjąć ich zabezpieczenia (wymagany udany test) i wyczyścić historię użytkownika (paser da wówczas 20-25% ponad cenę z klasy C). Daj znać, czy będziesz chciał poświęcić na to niedzielę czasu gry.

1
            • GladinG Niedostępny
              GladinG Niedostępny
              Gladin

Poproszę o szacunkowe info, jak wygląda ilość miejsca u nas w lokalu vs ilość rzeczy, jakie mamy do wstawienia z vana. To pomoże nam podjąć decyzję, czy wynajmujemy kontener.

Sesja Karak Varn

0
              • KetharianK Niedostępny
                KetharianK Niedostępny
                Ketharian
                Obsługa Moderator

text alternatywny

Umknął mi ten wpis wczoraj, z góry przepraszam. Komputery Shivy dacie radę upchać bez trudu w salonie, jeszcze zostanie trochę miejsca. Cybernetyka mieści się w jednym pudle na stoliku w pokoju HiFi i Macka, zdobyczną broń Frog wsadzi do kartonów pod swoim łóżkiem w pokoju jego i Dinga. Jeśli natomiast chcielibyście zagospodarować wolne miejsce na pace vana, żeby dorzucić tam meble z garażu Shivy (@Gladin podpytał mnie o taką opcję), dacie radę załadować meble o wartości do 200e$ do odsprzedania w H10, rozejdą się w ciągu godziny z paki vana, wystarczy zrobić mały show na jednym z parkingów megabloku.

0
                • KetharianK Niedostępny
                  KetharianK Niedostępny
                  Ketharian
                  Obsługa Moderator

Krawędziarze, wrzuciłem przed chwilą spóźniony post dla Brazil i Macka, żadne z nich nie znalazło w sieci niczego, co mogłoby Was naprowadzić na trop Reda Herringa i jego ziomków.

Wydaje się już przesądzone, że jedziecie prosto do H10 i że zabieracie sprzęt Shivy do mieszkania. Pozostaje kwestia sprzedaży mebli z garażu - chcecie to zrobić od razu po przyjeździe, na jednym z kilkudziesięciu wewnętrznych parkingów megabloku, sprzedając graty z paki? Kto chciałby wziąć udział w tej akcji? Kiedy rozliczę tę ewentualną akcję, znajdziecie się w pięciu na kwaterze i będziecie mogli popisać z własnej perspektywy jak wygląda reszta Waszego wieczoru (jak już wspomniałem, mógłbym Wam dać na to co najmniej tydzień, bo zakładam, że wspólne piwko w salonie może zaowocować fajnymi postami obyczajowymi).

Wstawienie komputerów do mieszkania to banalna sprawa, windą towarową dojedziecie na swoje piętro.

0
                  • GladinG Niedostępny
                    GladinG Niedostępny
                    Gladin

HiFi będzie sprzedawał na parkingu.

Sesja Karak Varn

1
                    • KetharianK Niedostępny
                      KetharianK Niedostępny
                      Ketharian
                      Obsługa Moderator

text alternatywny

@gladin , rzuć proszę 1k10 dla Inteligencji i skilla Handel uliczny 0; zobaczymy jakie ceny uda Ci się ugrać. Ktoś z ekipy zechce młodemu towarzyszyć podczas wyprzedaży?

0
                      • WilczyW Niedostępny
                        WilczyW Niedostępny
                        Wilczy

Myślę, że Dingo może wspomagać - po pierwsze, żeby nikomu nie przychodziły do głowy głupie pomysły, a po drugie... im szybciej opróżnią bagażnik, tym szybciej będzie można odstawić wóz na miejsce 🙂

0
                        • NanatarN Niedostępny
                          NanatarN Niedostępny
                          Nanatar

Sfabularyzowałem Brazil. Jak Hartley chciałby pogadać to chętnie, jak woli nie, to zajmę się dokończeniem badania sektora sieci w pobliżu bazy magistratu. Może warto by ruszyć ten wątek.
                          Wykonam cztery testy na kolejno cztery zaprzęgnięte do pracy programy.
                          Oczy demona - to program, który wykrywa, rozpoznaje programy od userów. siła 8
                          Identyfikator viruali - siła 7
                          Dwókruk - program wykrywający z możliwością śledzenia. siła 5
                          Skryba - interaktywny program z namiastką inteligencji. siła 3

0
                          Odpowiedz
                          • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                          Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                          • Najpierw najstarsze
                          • Najpierw najnowsze
                          • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.