Powitania, pożegnania i powroty
-
-
@JohnyTRS napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Jeszcze
Micas, Alex Tyler, Komtur.EDIT: Micasa już wymieniłeś.
Do Micasa i Alex pisałem, ale być może nie dotarło. Może @stalowy ma skuteczniejszy kontakt?
@johnytrs
Dotarło dotarło. Zaraz po odpaleniu RT
Ale ja nie jestem ciekawy
I nie wkładam nosa do kawy
W tym temacieDotarło dotarło. Zaraz po odpaleniu RT
Ale ja nie jestem ciekawy
I nie wkładam nosa do kawy
W tym temacieA to w porządku, nie naciskam.
-
Nie wiem jak z aktywnością, gdy mnie nie było, ale brak mi tu tych osób: Zak, -2-, Caleb, Traveller, Vivianne, Adr, Campo Viejo, Lechu, Baczy, Evil_Maniak, Fyrskar, AJT, AveArivald, Almena, Blacker, Dreak, Arm1tage, Buka, Efcia, Asenat, Eleanor, Hawkeye, Tadeus, Sekal, Zombianna, Wireless, Hollyorc.
Nie wiem tylko czy nie sięgam do zamierzchłej przeszłości z bajań i legend.
EDIT: Przy czym rzeczywiście Arm1tage zniknął po dość dawno i się nie pojawił od tamtego czasu, więc przynajmniej on może być dawnymi dziejami.
-
Travellera informowałem - na pewno dotarło
-
Campo i Efcia dostali link.
-
-
Kurczę aż tak źle, że piekło zamarzło?

Nie wiem co i na ile się zmieniło czy poprawiło, ale sentyment kliku lat grania jakoś pozostał. -
-
@ketharian odszedłem z Lastinn z wiadomych przyczyn.
Jakby to w skrócie ale najlepiej ująć? Po prostu pod koniec swojej działalności Lastinn stało się za przeproszeniem bardzo toksycznym miejscem.
Natomiast żeby z tego powodu porzucać hobby, w którym siedzi się od zawsze to nie z takiego powodu.
W międzyczasie przyszedł covid i odkryłem oraz poznałem rpg online. Na paczątku jako gracz, a obecnie już tylko mistrzuje. Oczywiście mistrzuje Dungeons and Dragons 5 edycji na nowych zasadach 2024 i potrafię prowadzić nawet do pięciu sesji na tydzień.
Jednak sentyment do sesji pisanych pozostał. Dlatego też pozwoliłem sobie tu zajrzeć pełen wiary i z dużym kredytem zaufania by sprawdzić czy nie tylko forum jest odnowione.
Co z tego wyjdzie to tylko czas pokaże.