Pomysły ekscentrycznej żaby na sesję
-
Dałem jedną rekrutację, ale mam plany na drugą sesję, chociaż nieco się zmieniły od czasu. Poprzedniej Sondy.
1 Stranger things 20 lat potem: Sesja rozgrywana przy użyciu mechaniki Chronicles of Darkness Zarówno zasad Dla śmiertelników jak i podsystemu Deviant the Renegade… Tworzylibyście dwie postaci, z których jedna byłaby zwykłym człowiekiem w jakiś sposób powiązane z postaciami z serialu, a drugą byłby Broken czyli swego rodzaju mutant trochę w rodzaju Nastki, albo głównego bohatera serialu Piękna i Bestia, albo jak bohaterka Starego serialu Mroczny anioł (Nie Angel od Buffy) Wszystko działo by się 20 lat później podczas zwrotu absolwentów w Hawkins.
2 Expanse+Deviant the Renegade i Vampire the Requiem: Kolejne dziwny pomysł tym razem rozgrywamy Uniwersum jednego z moich ulubionych książek… Działaby się mniej więcej w okolicach Time skipu po popiołach Babilonu… Założenie byłoby takie że to Uniwersum było jednocześnie cały czas Uniwersum kronik mroku. Nie wiem czy będę uwzględniał inne rodzaje nadnaturali
3 Westeros i Mag przebudzenie/Mummy the curse 2ed: Przyznam że ten pomysł pochodzi z mojego snu a takie zazwyczaj są bardzo ciekawe. Skoro wiemy że raczej nie Doczekamy się Kontynuacji cyklu, to możemy spróbować zrobić to samemu taki dosyć zabawny sposób. Założenia byłyby też takie że w Westeros to Zagubiona Kolonia ludzkości… -
Ooooh :3 Mummy 2 ed :3 jaaaaa chce
zwłaszcza w Westeros UwU -
Stranger Things po cudownym, wyciekającym łzy epilogu w piwnicy Mike'a pokochałem na nowo (i właśnie wtedy gdy serial się skończył) więc nie przepuszczę okazji by wrócić do tego świata jako gracz

Pieśń Lodu i Ognia to moja literacka obsesja i do dzisiaj żadna książka mnie tak nie porwała jak "Nawałnica mieczy" więc w tej sesji też nie może mnie zabraknąć.
To są dwa moje typy w sondzie

-
Arthur Fleck: PLiO też długo było moją obseją, a zakończenie ST było piękne.
-
Stranger Things 20 lat potem, podoba mi się pomysł na 2 równowarte postaci
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się