Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Sonda rekrutacyjna – sesje Kaworu
-
Moje Drogie Osoby

Mam parę pomysłów na sesje i nie wiem którą poprowadzić
Proszę, wypowiedźcie się tutaj jeśli możecie
Moje pomysły są następujące:- Kroniki Mroku, śmiertelnicy
Moglibyśmy zagrać w jedną z gotowych kampanii w podręczniku. Pierwsza sesja pokazałaby BG jako nauczycieli w szkole dla trudnej młodzieży, potem by się zobaczyło. Na początku bez zdolności nadnaturalnych, choć można by je było wykupić wraz z otrzymywaniem pedeków.
- Exalted 2e, Infernalsi szukają Evangeliona
Słoneczni z pierwszej ery ukryli gdzieś na obszarze Cecelyne Trzeci Świt Furii, potężnego mecha. Teraz, Ci sami Solarzy, jako infernalsi, starają się pozyskać tego mecha dla Yozinów. Oczywiście, mech jest dobrze ukryty i strzeżony, więc jego odzyskanie nie jest takie proste.
- Exalted na mechanice BESM-a
Jakaś prosta sesja, możliwe, że dostosowana do motywacji postaci i organicznie wychodząca z poprzednich wydarzeń. Vinilla Exalted na łatwej mechanice, można powiedzieć.
- Exalted modern, BESM LUB 2e
Exaltedzi pojawiają się w naszym współczesnym świecie, wraz z nowymi zagrożeniami i możliwościami. Postaci mogłyby pracować jako oficjalna grupka Exaltedów niebios pod jurysdykcją Unii Europejskiej.
- Tri-Stat dX, superbohaterowie
Tutaj nie mam na razie większego pomysłu na setting i fabułę, ale po prostu sobie pomyślałem, że korzystając z k10 i mechaniki tri-Stata, można by było pograć w fajnych superbohaterów. Może coś w settingu Freedom City z M&M?
W który z powyższych pomysłów chcielibyście najbardziej zagrać?
-
Nie wiem co to tri-stat dX, ale widzę superbohaterów, wiec głosuje.
-
Zagłosowałem na Kroniki Mroku bo koncept nauczycieli w szkole na trudnej młodzieży jest ciekawy a drugi głos na superbohaterów, choć o tej mechanice też nigdy nie słyszałem.
-
Póki co jest 50/50, ale każda opcja ma "tylko" 2 głosy...
Miałem ciut nadziei, że będzie większy odzew?