Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Arvee art
-
Ok. No to skoro mamy taki temat, no to i ja spróbuję sięgnąć po jakieś tanie endorfinki.
Ostatnimi czasy próbuję nauczyć się rysować i jakoś już zaczyna wychodzić. Nie ma fajerwerków, ale jest frajda.Na razie skupiam się na odtwarzaniu, zakładając, że tworzenie to dalszy etap, kiedy już będę w stanie zadowolająco odtwarzać =]

-
Czytam z doskoku, dopiero pierwszy rozdział, ciężko powiedzieć czy fabuła się spodoba ale piszesz dobrze.
@Dekline napisał w Twórczość własna:
Czytam z doskoku, dopiero pierwszy rozdział, ciężko powiedzieć czy fabuła się spodoba ale piszesz dobrze.
To daj znać co sądzisz jak przeczytasz całość. Bo jak widać ciężko uzyskać feedback

@Arvee napisał w Twórczość własna:
Ostatnimi czasy próbuję nauczyć się rysować i jakoś już zaczyna wychodzić. Nie ma fajerwerków, ale jest frajda.
Jest całkiem spoko. Zwłaszcza ta blondyna z 2026

-
Gracias =D
Jo... szybkie rysunki "na dowalenie" czasem wychodzą znacznie lepiej niż te po 3 godziny pracy XD -
@Dekline napisał w Twórczość własna:
To daj znać co sądzisz jak przeczytasz całość. Bo jak widać ciężko uzyskać feedback

@Arvee napisał w Twórczość własna:
Ostatnimi czasy próbuję nauczyć się rysować i jakoś już zaczyna wychodzić. Nie ma fajerwerków, ale jest frajda.

-
@Mike napisał w Twórczość własna:
Ja wolę jednak dłoń.

@Zell napisał w Twórczość własna:
@Mike napisał w Twórczość własna:
Ja wolę jednak dłoń.

co kto lubi...