Czytanie sesji
-
Oczywiście że tak! Nie wszystkie, ale było wiele sesji w których nie uczestniczyłem, a które przeczytałem. Często już po zakończeniu, od deski do deski.
-
Czytam. Zwykle jest kilka sesji, które czytam na bieżąco, no... mniej lub bardziej... kilku tygodniowy poślizg jest dość częsty.
-
Jeśli zasługują na to, by je czytać — to tak. Literatura jak każda inna. Przy okazji można sobie wytypować osoby z którymi warto (za)grać.
-
Fragmenty tak. W całości, nie kojarzę.
Na RT zerkam na podgląd ostatnich wpisów na forum i jeżeli coś wyda mi się ciekawe, to zaglądam do sesji. -
-

Przyznaję bez bicia, że czytam bardzo dużo i z dziką namiętnością, w niemal każdym wątku sesyjnym, a często i w komentarzach. Powodów znajdzie się tuzin - sesje ulubionych MG, które mnie wciągają swoją fabułą; obserwacja nowych użytkowników, ocena ich umiejętności, czerpanie dobrych pomysłów do własnego użytku; prewencja w przypadku zarzewia jakiegoś niepotrzebnego konfliktu. Generalnie lubię czytać dla samego czytania i lubię uniwersa, w których tutaj gramy, dlatego od momentu uruchomienia RT śledzę praktycznie każdy temat. Na LI zdarzało mi się czytać cudze sesje na wyrywki, chociaż przeczytanie jakiejś od deski do deski jeszcze nie było dla mnie standardem.
P.S. Przypomniałem sobie jeszcze jeden powód, mianowicie jak mi MG (lub gracz) laguje we wspólnej sesji, ale postuje jak gdyby nigdy nic w innych, to też je sobie czytam, żeby zobaczyć, co w tych innych wywabiło go z norki w przeciwieństwie do mojej.
-
Jakieś pojedyncze posty zdarzało mi się czytać, ale zasadniczo ograniczałem się do czytania sesji, w których brałem udział.
-
Nie umiem czytać jak inni grają na forum, ani oglądać wideo zapisów sesyjnych. Próbowałem, po chwili rzucałem tym w kąt.
Za to niektóre tematy komentarzy do sesji budziły we mnie chorobliwą fascynację
-
Hm... zazwyczaj czytam tylko "własne" sesje, ale... na starym LI była sesja z Strixhaven (złożyłem podanie, nie dostałem się do tej sesji), a byłem bardzo ciekawy fabuły i BG, więc tą jedną jedyną sesję sobie czytałem, w ramach absolutnego wyjątku od reguły ( xD).
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się