Koszulka forumowa
-
Moim zdaniem najatrakcyjniejsza opcja to duży logotyp z tyłu (bo kostko-erka wygląda spoko) i mały z podpisem, że Rolltelling na piersi. W sensie: mnie się takie coś podoba

Ewentualnie wiecie, sięgnąć po jakieś free-to-use grafiki (albo stworzyć, jak ktoś lubi i umie; można na Midjourney'u, ale rozumiem, że chcemy ludzkiego dzieła), które zrobią z naszego forumku coś na kształt Hellfire Club - to pewnie dobre dla promocji.
Pomijając, że oczywiście dobre dla promki jak się parę osób zbierze na konwencie w takowym koszulkach i będą pytać

-
Trzeba więcej niż samo logo i adres, bo wśród ludzi nie ma tak wielu chętnych by podchodzić i pytać ocb.
-
Hm, czy to realnie tak samo jest żółtawe, czy widać czerwony, a jedynie to jest kwestia zdjęcia/oświetlenia?
-
adres za mały i za mało oczojebny, sam opis też

-
Się czepiacie tego długiego opisu na dole, a prawda jest taka, że na wielkim bebzolku po piwkach i tak nikt nie zobaczy

PS: ogólnie ładna jakość

-
@gladin Nope. Pomarańczowy bardziej, ale pewnie to przez zdjęcie.
Muszę sprawdzić czy mi kolorów w RGB nie przestawiło, a jak tak - zrobię też wersje CMYK na druk i taka na koszulki dla gawiedzi będzie.
Ustawienie i wielkość na koszulkach nadal do przemyślenia, więc bez stresu.
To jest pierwsza próba na szybko. @dekline zrobi następnie sobie tatuaż z logo i bez koszulki będzie po konwentach śmigał. Bankowo przyciągnie to uwagę.
-

Tak to wygląda na mnie. Koszulke zamawiałem tu (afiliacyjny)
Generalnie cena 49 zl to względnie duzo, gdyż najtańsze sa po 25-30, aczkolwiek ta miala jakościowo lepszy nadruk no i drukowana na koszulce malfini ktore osobiście używam i wiem że są dobrej jakości i same z siebie kosztuja 25zl w detalu. Jedyny minus to to że się delikatnie rozchlewiają przy szyi, ale to dla pedantów i osób które noszą na koszulce zwyklą bluze z prostym krojem wysokim dekoltem- wtedy lamówki są blisko siebie i widać że jedna jest bardziej zmarszczona.
Jeśli chodzi o wzór, to jest on zapisany, można się do niego odnieść tylko rozmiar zmienić. Nie będę pośredniczył bo po co.
Oczywiście możecie sobie sami wejść w kreator i stworzyć po swojemu, logo, tekst itp są dostępne.
tldr;
Wygląda jak wygląda, zamawiajcie sobie sami przez link na górze.
-
By już było to oficjalniej ustalone. Porozmawiam jeszcze z resztą i przekażemy jakby wyglądało kupowanie.
-
-
Mi tam się tylko wyświetla koszulka z napisem "Twój dowolny nadruk". Wzór trzeba samemu zrobić w osobnym linku. A przynajmniej ja nie widzę gdzie znaleźć ten wzór zrobiony przez @dekline .
-
Tak, dobrze, ja w tym linku stworzyłem projekt. Tylko problem z tym że na początku wybierałem też kolor koszulki i rozmiar, wiec jak użyjesz podczas kupowania tego mojego linka to mogą ci przysłać inna niż kupiłeś na allegro. Chyba że potrzebujesz czarnej M.
Próbowałem czegoś w stylu powiel projekt i praca na kopi, ale nie ma takiej opcji.Myślę jako iż pierwszy napisałeś, to sie napatoczyłeś i zrobisz rozpoznanie bojem. Napisz do nich czy mogą ci zrobić projekt z linka, ale pod twój rozmiar i kolor.
Polecam też zabawe własną edytotem, można dodać np nick z forum, zmienić ... właściwie wszystko. Edytor jest przyjazny, ja miałem tylko problem z kolorami ( kwestia płci, to nie jest trudne). Jedyne czego nie masz to logo w formacie svg. Widzę że mogę ci wysłać tylko na disco, bo na forum nie bangla przesyłania takiego formatu.
W razie czego mogę ci pomóc ja albo Zell - ona mi pomagała z doborem kolorów.
-
-

To jest tył, choć z przodu jest tylko mały w tym.