Koszulka forumowa
-
Moim zdaniem najatrakcyjniejsza opcja to duży logotyp z tyłu (bo kostko-erka wygląda spoko) i mały z podpisem, że Rolltelling na piersi. W sensie: mnie się takie coś podoba

Ewentualnie wiecie, sięgnąć po jakieś free-to-use grafiki (albo stworzyć, jak ktoś lubi i umie; można na Midjourney'u, ale rozumiem, że chcemy ludzkiego dzieła), które zrobią z naszego forumku coś na kształt Hellfire Club - to pewnie dobre dla promocji.
Pomijając, że oczywiście dobre dla promki jak się parę osób zbierze na konwencie w takowym koszulkach i będą pytać

-
Trzeba więcej niż samo logo i adres, bo wśród ludzi nie ma tak wielu chętnych by podchodzić i pytać ocb.
-
Hm, czy to realnie tak samo jest żółtawe, czy widać czerwony, a jedynie to jest kwestia zdjęcia/oświetlenia?
-
adres za mały i za mało oczojebny, sam opis też

-
-
Się czepiacie tego długiego opisu na dole, a prawda jest taka, że na wielkim bebzolku po piwkach i tak nikt nie zobaczy

PS: ogólnie ładna jakość

-
@gladin Nope. Pomarańczowy bardziej, ale pewnie to przez zdjęcie.
Muszę sprawdzić czy mi kolorów w RGB nie przestawiło, a jak tak - zrobię też wersje CMYK na druk i taka na koszulki dla gawiedzi będzie.
Ustawienie i wielkość na koszulkach nadal do przemyślenia, więc bez stresu.
To jest pierwsza próba na szybko. @dekline zrobi następnie sobie tatuaż z logo i bez koszulki będzie po konwentach śmigał. Bankowo przyciągnie to uwagę.
-

Tak to wygląda na mnie. Koszulke zamawiałem tu (afiliacyjny)
Generalnie cena 49 zl to względnie duzo, gdyż najtańsze sa po 25-30, aczkolwiek ta miala jakościowo lepszy nadruk no i drukowana na koszulce malfini ktore osobiście używam i wiem że są dobrej jakości i same z siebie kosztuja 25zl w detalu. Jedyny minus to to że się delikatnie rozchlewiają przy szyi, ale to dla pedantów i osób które noszą na koszulce zwyklą bluze z prostym krojem wysokim dekoltem- wtedy lamówki są blisko siebie i widać że jedna jest bardziej zmarszczona.
Jeśli chodzi o wzór, to jest on zapisany, można się do niego odnieść tylko rozmiar zmienić. Nie będę pośredniczył bo po co.
Oczywiście możecie sobie sami wejść w kreator i stworzyć po swojemu, logo, tekst itp są dostępne.
tldr;
Wygląda jak wygląda, zamawiajcie sobie sami przez link na górze.
-
By już było to oficjalniej ustalone. Porozmawiam jeszcze z resztą i przekażemy jakby wyglądało kupowanie.
-
-
Mi tam się tylko wyświetla koszulka z napisem "Twój dowolny nadruk". Wzór trzeba samemu zrobić w osobnym linku. A przynajmniej ja nie widzę gdzie znaleźć ten wzór zrobiony przez @dekline .
-
Tak, dobrze, ja w tym linku stworzyłem projekt. Tylko problem z tym że na początku wybierałem też kolor koszulki i rozmiar, wiec jak użyjesz podczas kupowania tego mojego linka to mogą ci przysłać inna niż kupiłeś na allegro. Chyba że potrzebujesz czarnej M.
Próbowałem czegoś w stylu powiel projekt i praca na kopi, ale nie ma takiej opcji.Myślę jako iż pierwszy napisałeś, to sie napatoczyłeś i zrobisz rozpoznanie bojem. Napisz do nich czy mogą ci zrobić projekt z linka, ale pod twój rozmiar i kolor.
Polecam też zabawe własną edytotem, można dodać np nick z forum, zmienić ... właściwie wszystko. Edytor jest przyjazny, ja miałem tylko problem z kolorami ( kwestia płci, to nie jest trudne). Jedyne czego nie masz to logo w formacie svg. Widzę że mogę ci wysłać tylko na disco, bo na forum nie bangla przesyłania takiego formatu.
W razie czego mogę ci pomóc ja albo Zell - ona mi pomagała z doborem kolorów.
-
-

To jest tył, choć z przodu jest tylko mały w tym.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się