Powitania, pożegnania i powroty
-
Bo Lastinn jest martwe na zewnątrz, gdzieś w środku (jak ktoś się zna) można się do niego dogrzebać.
Ja tbh wolę już zostać tutaj i cieszę się, że ten ziemniak w końcu wpadł do ogniska
Bo źle się już tam czułam i wzbudzał niechęć, ta niepewność pt "kiedy znowu spadnie z kija?" była męcząca -
Cześć wszystkim

Wy mówicie, że LI działa, a mnie się już, od dłuższego czasu nawet nie otwiera.Spróbuję to wytłumaczyć na tyle, na ile zdołam jako laik, co zapewne wzbudzi salwy śmiechu profesjonalistów. Forum wciąż istnieje, ale nie można się do niego dostać w normalny sposób, ponieważ zmienił się jego DNS i przeglądarki nie potrafią odnaleźć jego właściwego położenia - LI znalazło się w takim jakby deep webie albo nawet dark necie. Możesz znaleźć dojście do forum, jeśli shakujesz pliki systemowe swojego komputera albo Androida w swoim telefonie - wówczas komputer będzie nadpisywał Twoją „drogę dostępu” ponad przeglądarkę i wówczas normalnie wejdziesz na w pełni funkcjonalne pod każdym innym względem LI.
Problem w tym, że NSA monitoruje dyskretnie wszelkie operacje w deep webie i jeśli namierzą Twoje machlojki z dostępem do LI, ktoś może Ci o 6:00 wyłamać drzwi i wywieźć do Starych Kiejkut (czy tam Kiejkutów), żeby Cię przepytać, po co Ci właściwie LI i kim jest Arbuz!
Więc lepiej nie kombinować, tylko rozgościć się tutaj…
-
Dlatego koniecznie trzeba stosować VPN przed wejściem na LI wtedy NSA będzie miało pod górkę i może nie będzie im się chciało namierzać delikwenta.
A wzorem wszystkich filmów szpiegowskich najlepiej przerzucać AjPi miedzy różnymi serwerami z całego świata. Wtedy na bank skołowacieją. -
Spróbuję to wytłumaczyć na tyle, na ile zdołam jako laik, co zapewne wzbudzi salwy śmiechu profesjonalistów. Forum wciąż istnieje, ale nie można się do niego dostać w normalny sposób, ponieważ zmienił się jego DNS i przeglądarki nie potrafią odnaleźć jego właściwego położenia - LI znalazło się w takim jakby deep webie albo nawet dark necie. Możesz znaleźć dojście do forum, jeśli shakujesz pliki systemowe swojego komputera albo Androida w swoim telefonie - wówczas komputer będzie nadpisywał Twoją „drogę dostępu” ponad przeglądarkę i wówczas normalnie wejdziesz na w pełni funkcjonalne pod każdym innym względem LI.
Problem w tym, że NSA monitoruje dyskretnie wszelkie operacje w deep webie i jeśli namierzą Twoje machlojki z dostępem do LI, ktoś może Ci o 6:00 wyłamać drzwi i wywieźć do Starych Kiejkut (czy tam Kiejkutów), żeby Cię przepytać, po co Ci właściwie LI i kim jest Arbuz!
@Ketharian napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Moda dostał i już straszy XD
Fakt, że lepiej nie wracać, mniej nerwów, ale trochę tam różnej twórczości było i może ktoś chciałby kopię sobie zrobić
więc dobrze wiedzieć że można.@Eleishar napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Cześć wszystkim

Wy mówicie, że LI działa, a mnie się już, od dłuższego czasu nawet nie otwiera.Jak potrzebujesz się tam dostać to mogę pomóc, odezwij się na PW lub discord.
@Nami napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Ja tbh wolę już zostać tutaj i cieszę się, że ten ziemniak w końcu wpadł do ogniska
Bo źle się już tam czułam i wzbudzał niechęć, ta niepewność pt "kiedy znowu spadnie z kija?" była męcząca"kiedy znowu spadnie z kija?" - made my day

-
-
Dorzucę swoje pięć groszy i też się przywitam.
Także witam się. -
-
Populacja postapo zwiększa się! Cześć.
-
@Zell Ciebie również

-
@zell, trochę jakbym wrócił do domu. Fajne uczucie - tak dla odmiany

@nami, bardzo się cieszę, że Cię widzę! Fajne czasy się przypominają. Bardzo dużo dobrych wspomnień. I tak, żyję, jakoś się ciągnie do przodu ten wózek. Miło mi, że o mnie pamiętałaś. Ja z kolei wydziałem wiele z Twoich postów tylko ogólnie się nie udzielam
@eto, chyba żartujesz. Oczywiście, że poznajemy!
@kelly, @eleishar, @swat, dobrze widzieć jak stary skład wraca!Darujcie jak nie będę odpisywał za szybko. Co się jednak odwlecze, to nie uciecze

-
@alaron-elessedil Dobrze czytać te słowa.

-
Nie żartuje, tylko nieco zaskoczony, że ktoś więcej poza modami i graczami czytał sesje w jakich grałem, bo aż taki dobry chyba nie byłem, lol
-
Nie żartuje, tylko nieco zaskoczony, że ktoś więcej poza modami i graczami czytał sesje w jakich grałem, bo aż taki dobry chyba nie byłem, lol
@eTo napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Ja tam lubię czytać sesje nawet jak w nich nie gram to jak darmowa książka czasami lepsza niż te kupne
niektóre są bardzo interesujące, fajne i pamięta się je latami -
Cześć wszystkim. Miło was widzieć.
-
@Ehran napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Cześć wszystkim. Miło was widzieć.
Super Cię tu widzieć. Już się cieszę na jakąś wspólną sesję

-
-
Siemanko wszystkim!
-
-
-