Koszulka forumowa
-
Patrzę sobie na oferty, jeśli większość będzie chciała nadruk to w to pójdę - w sensie zamówie jedną sztuke aby przetestować.
Zastanawiam sie na układem.
- Jedno duze logo na srodku
- Jedno duze logo na srodku i drugie takie samo na plecach
- Małe logo na lewej piersi
- Male logo na lewej piersi i duże na plecach
- Inne opcje?
Cenowo dużej różnicy nie robi i nic nie stoi na przeszkodzie aby każdy w przyszłości zamawiał to co mu najbardziej odpowiada, ale chodzi tez o testy, zeby bylo wiadomo ze taki to a taki rozmiar i układ dobrze wyglada.

-
Ja jestem za dużym logo na plecach. Z przodu albo duże, albo małe na piersi. Myślę, że zamawiając „hurtowo” można uzyskać lepszą cenę. Nie mam przekonania, czy jest po co zamawiać pojedyncze sztuki „na próbę”.
-
A może duże logo z przodu i jakieś hasło z tyłu? "PBF not dead" albo coś w tym stylu?
-
@Dekline i dlatego ja mogę dać Ci namiar na sprawdzone koszulki i druki. Przetestowane, prane itd. itp.
-
Ja bym i tak dał duże logo na tył. Ale same logo, R.
Skoro zamówiłeś, to wrzuć potem zdjęcie, jak to na modelu wygląda. -
Logo z przodu wygląda dobrze, ale tekst poniżej trochę za długi - przydałoby się skrócić, do "Społeczność pisanego RPG" albo "Zapytaj mnie, co to PBF?"
-
A no tak, tekst to przekleiłeś z opisu strony na Google który tworzyłem jakieś 5 sekund

-
Moim zdaniem najatrakcyjniejsza opcja to duży logotyp z tyłu (bo kostko-erka wygląda spoko) i mały z podpisem, że Rolltelling na piersi. W sensie: mnie się takie coś podoba

Ewentualnie wiecie, sięgnąć po jakieś free-to-use grafiki (albo stworzyć, jak ktoś lubi i umie; można na Midjourney'u, ale rozumiem, że chcemy ludzkiego dzieła), które zrobią z naszego forumku coś na kształt Hellfire Club - to pewnie dobre dla promocji.
Pomijając, że oczywiście dobre dla promki jak się parę osób zbierze na konwencie w takowym koszulkach i będą pytać

-
Trzeba więcej niż samo logo i adres, bo wśród ludzi nie ma tak wielu chętnych by podchodzić i pytać ocb.
-
Hm, czy to realnie tak samo jest żółtawe, czy widać czerwony, a jedynie to jest kwestia zdjęcia/oświetlenia?
-
adres za mały i za mało oczojebny, sam opis też