Fantasfera - kameralne spotkania planszowe i RPG - Gdynia
-
Pragnę zaprosić Was na cykliczne (raz na miesiąc) spotkania, które organizuje mój znajomy. Gramy tam głównie w planszówki, ale ostatnio próbuje rozkręcić też pokój RPG.
Wydarzenie ma miejsce w Gdyni w zaprzyjaźnionym Technikum i jest prowadzone dzięki uprzejmości różnych osób. (Są tacy co tłumacza zasady gier - ja też czasem, są tacy co przynoszą własne gry, tacy co prowadza sesje RPG, ale też tacy co przychodzą po prostu pograć i wszyscy mile widziani - ja też czasem).
Najbliższe spotkanie już 21.02.2026r. A niedługo ruszają zapisy na stoliki. Ale nawet jak przegapicie, to zapraszam na kolejne spotkania, będzie może okazja też poznać kilka osób z forum i kto wie może nawet zwerbować innych tutaj.
Wydarzenie non profit i darmowe. Poniżej umieszczam link do strony na FB i do discorda.
Fantasfera - facebook
Fantasfera - discordJakby ktoś miał pytania, jak to działa - uderzać śmiało do mnie.
-
Ło panie! Toż to moje tereny, a które technikum?*
- nie jestem leniwy tylko oszczędny w działaniu.
-
TEB - edytowałem post wyżej o link z mapką
-
O, to nawet dojazd spoko. A wjazd na parking jest?
-
Jest parking stosunkowo niedaleko darmowy. Bezpośrednio przy TEB, nie. Na discordzie w zakładce dojazd jest info gdzie dokładnie ten parking. Na FB też zdaje się jest zawsze podawany w postach "rekrutacyjnych".
-
Ja nie z Gdyni, acz Gdynię bardzo lubię, więc jeśli się w marcu zdarzy wbić z wizytą w termin, to chętnie bym skorzystał