Fantasfera - kameralne spotkania planszowe i RPG - Gdynia
-
Pragnę zaprosić Was na cykliczne (raz na miesiąc) spotkania, które organizuje mój znajomy. Gramy tam głównie w planszówki, ale ostatnio próbuje rozkręcić też pokój RPG.
Wydarzenie ma miejsce w Gdyni w zaprzyjaźnionym Technikum i jest prowadzone dzięki uprzejmości różnych osób. (Są tacy co tłumacza zasady gier - ja też czasem, są tacy co przynoszą własne gry, tacy co prowadza sesje RPG, ale też tacy co przychodzą po prostu pograć i wszyscy mile widziani - ja też czasem).
Najbliższe spotkanie już 21.02.2026r. A niedługo ruszają zapisy na stoliki. Ale nawet jak przegapicie, to zapraszam na kolejne spotkania, będzie może okazja też poznać kilka osób z forum i kto wie może nawet zwerbować innych tutaj.
Wydarzenie non profit i darmowe. Poniżej umieszczam link do strony na FB i do discorda.
Fantasfera - facebook
Fantasfera - discordJakby ktoś miał pytania, jak to działa - uderzać śmiało do mnie.
-
Ło panie! Toż to moje tereny, a które technikum?*
- nie jestem leniwy tylko oszczędny w działaniu.
-
TEB - edytowałem post wyżej o link z mapką
-
O, to nawet dojazd spoko. A wjazd na parking jest?
-
Jest parking stosunkowo niedaleko darmowy. Bezpośrednio przy TEB, nie. Na discordzie w zakładce dojazd jest info gdzie dokładnie ten parking. Na FB też zdaje się jest zawsze podawany w postach "rekrutacyjnych".
-
Ja nie z Gdyni, acz Gdynię bardzo lubię, więc jeśli się w marcu zdarzy wbić z wizytą w termin, to chętnie bym skorzystał

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się