Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Plugin 1.0: testy
-
Właśnie zauważyłem, że na ekranie głównym sesja dostaje tagi Gurps 3ed i Świat Dysku, ale po wejściu wewnątrz tych tagów nie ma (tagi gurps dołożyłem ręcznie). Tak ma być?

-
Właśnie zauważyłem, że na ekranie głównym sesja dostaje tagi Gurps 3ed i Świat Dysku, ale po wejściu wewnątrz tych tagów nie ma (tagi gurps dołożyłem ręcznie). Tak ma być?

-
Parę notatek, co warto by dodać, co rzuciło mi się w oczy. Pewnie niektóre z nich już zostały gdzieś opisane. Głównie pomysły.
- zablokowanie możliwości pisania dla graczy, którzy nie są w sesji i dla graczy, których MG oznaczył, że z sesji wylecieli (proste do zrobienia)
- avatary są zawsze całkiem małe. Do zastanowienia się, czy chcielibyśmy zmienić widok sesji całkowicie lub dodać opcję podglądu większej wersji avatara.
-
Zastanawia mnie też automatyczne dodawanie TAGa typu autorski (na podstawie wpisanego systemu gry).
Wiem, że to taka funkcjonalność i pewnie ani zbytnio nie przeszkadza ani wcale takie proste do obejścia nie jest. Sygnalizuję jeno. -
@Gladin To nie są tagi, tylko system, subsystem i uniwersum. Może faktycznie powinny dostać lepszą identyfikację wizualną.
@JhnW napisał w Plugin 1.0: testy:
@Gladin To nie są tagi, tylko system, subsystem i uniwersum. Może faktycznie powinny dostać lepszą identyfikację wizualną.
Tego właśnie nie rozumiem. mamy tagi, oraz to co napisałeś ( sys, subsys i uni). To to sie nie gryzie? Jakie mamy na to rozróżnienie?
-
Kilka dni temu testowalem ankiety google. Teraz mam wersje oficjalna
Problemy dalej mozna zglaszac na forum, lub przez ankiety wlasnie. Byle nie przez discorda.
-
@JhnW napisał w Plugin 1.0: testy:
Tego właśnie nie rozumiem. mamy tagi, oraz to co napisałeś ( sys, subsys i uni). To to sie nie gryzie? Jakie mamy na to rozróżnienie?
@Dekline napisał w Plugin 1.0: testy:
Jako tagi możesz wpisać tak naprawdę cokolwiek. Tamto jest sztywnym określeniem tematu stworzonym przez plugin.
-
No dobra, ale technicznie to sa tagi czy nie? czym sie roznia?
-
-
@Gladin Rozwiń proszę swój pomysł. Czemu wpisany system miałby być z założenia autorski? Czy chodzi Ci o to że jak nie rozpozna to wpisze autorski?
@Dekline Już nieaktualne. Chodziło mi o to, że jak wpiszę w pole „System” coś w rodzaju „Autorski”, to wątek dostaje takiego TAGa, a to chyba nie byłby dobry TAG. Ale się wyjaśniło, że to nie TAG, więc nie ma problemu.
-
J JhnW zablokował ten temat dnia
-
J JhnW odpiął ten temat dnia
-
J JhnW odniósł się do tego tematu dnia