Konwent - Pyrkon - Poznań
-
Kiedy?
19-21.06.2026 (piątek - niedziela)Gdzie?
Międzynarodowe Targi Poznańskie
Głogowska 14, 60-734 PoznańStrona:
https://pyrkon.pl/ -
Ktoś "normalny" na to jeszcze jeździ? Jak zobaczyłem cenę i co się za nią dostaje to zrezygnowałem.
-
Nie byłam od lat i patrząc na zastraszająco rosnące ceny mogę jeszcze długo nie. Jakkolwiek te na których byłam wspominam dobrze.
-
Cena jak cena, jeśli coś by za nią szło to ok, a jest mniej niż wcześniej. Jak się idzie głównie na prelekcje, gdzie w cenie biletu masz tylko dwa pewniaczki wejścia, a reszta jak sie uda, to słabo.
-
Ja byłam rok temu i było spoko, ale tylko dlatego, że miałam znajomych (dalej mam jakby co, Pyrkon nie zepsuł relacji:P). Ogólnie ta impreza jest dla mnie ZBYT masowa, hale są ogromne, żeby zwiedzić wszystko to trzeba mieć zdrowie (albo kondycję konia wyścigowego), znalezienie toalety bywa niełatwe, hale z bajerami do zakupu dosyć ciasne jak na taką ilość ludzi. No oceniłabym tak z 5/10, gdybym miała tam jechać sama. Tak też myślałam, co by i w tym roku pojechać, ale zobaczyłam cenę, ograniczenia cosplayowe (sama nie robię, ale uwielbiam militarne) i jakoś tak chęci siadły, bo za taką kasę to ze znajomymi zrobię fajniejszy wypad i nam jeszcze reszta zostanie xD
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się