Konwent - Pyrkon - Poznań
-
Kiedy?
19-21.06.2026 (piątek - niedziela)Gdzie?
Międzynarodowe Targi Poznańskie
Głogowska 14, 60-734 PoznańStrona:
https://pyrkon.pl/ -
-
Nie byłam od lat i patrząc na zastraszająco rosnące ceny mogę jeszcze długo nie. Jakkolwiek te na których byłam wspominam dobrze.
-
-
Ja byłam rok temu i było spoko, ale tylko dlatego, że miałam znajomych (dalej mam jakby co, Pyrkon nie zepsuł relacji:P). Ogólnie ta impreza jest dla mnie ZBYT masowa, hale są ogromne, żeby zwiedzić wszystko to trzeba mieć zdrowie (albo kondycję konia wyścigowego), znalezienie toalety bywa niełatwe, hale z bajerami do zakupu dosyć ciasne jak na taką ilość ludzi. No oceniłabym tak z 5/10, gdybym miała tam jechać sama. Tak też myślałam, co by i w tym roku pojechać, ale zobaczyłam cenę, ograniczenia cosplayowe (sama nie robię, ale uwielbiam militarne) i jakoś tak chęci siadły, bo za taką kasę to ze znajomymi zrobię fajniejszy wypad i nam jeszcze reszta zostanie xD
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się