Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Warhammer 2ed.] Popiół i Śnieg - Rekrutacja
-
U mnie mechanicznie na 100% niziołek żołnierz, karta już skończona, jedynie zakupy mnie jeszcze wstrzymują od jej wysłania. Jakby była szansa na dłuższą grę to myślałem by przez profkę złodzieja przejść na śledczego Vereny. Ale to długa droga i na razie nie ma co planować tak daleko.
-
@Dhratlach znaczy zgłaszasz dwie karty postaci do jednej R? Hm, jakbyś się zdecydował to by innym było łatwiej tworzyć własne postacie. Daj znać jak się zdecydujesz, bo mam wątek z hieną w karcie i z naszych rozmów to miała być Twoja hiena, chociaż to oczywiście może być inna hiena i można też ją łatwo uśmiercić w mojej historii przez pułapki w grobowcach, więc luzik i jak coś porobię zmiany

@Wired napisał w [Warhammer 2ed.] Popiół i Śnieg - Rekrutacja:
@Dhratlach znaczy zgłaszasz dwie karty postaci do jednej R? Hm, jakbyś się zdecydował to by innym było łatwiej tworzyć własne postacie. Daj znać jak się zdecydujesz, bo mam wątek z hieną w karcie i z naszych rozmów to miała być Twoja hiena, chociaż to oczywiście może być inna hiena i można też ją łatwo uśmiercić w mojej historii przez pułapki w grobowcach, więc luzik i jak coś porobię zmiany

Zawsze robię więcej niż jedną. Zazwyczaj do trzech, a potem selekcja... Przyznam, że trochę się pośpieszyłem zgłaszając Hienę jakby nie patrzeć. W sumie miałem noc na przemyślenia i wyszło mi, że Heinz z mało znaczącą korektą nadaje się idealnie. Potrzebna była tylko mała korekta by pożenić oba koncepty skutecznie, ale to pieśń przyszłości. Polubiłem tego smutasa. To łopatologicznie prosta postać jakby nie patrzeć! Lingwista z Otwieraniem Zamków? Czego więcej chcieć?
Będzie Heinz.
Przepraszam za możliwe zamieszanie...
...a teraz spanko!
-
Wysłałem zgłoszenie. Z jakim skutkiem Piołun mi odpowie, nadzieję mam. Poszło przez PW.
-
Bardzo dziękuje za kolejne zgłoszenie! Jestem miło zaskoczony ilością chętnych. Jutro podsumuje wszystkie zgłoszenia, byście mieli łatwiejszy wgląd w potencjalny skład przyszłej drużyny.
-
Mój banita może będzie po weekendzie.
Lub szybciej jak mnie najdzie nagły przypływ weny. -
O ile nie pomyliłem się w liczeniu, rekrutacja kolegi @piołun przyciągnęła na ten moment siedmiu (słownie: SIEDMIU) chętnych, co jest świetnym wynikiem i co stawia tę rekrutację na podium RT zaraz po rekrucie Sindarina do D&D! Z mojej strony zazdrosne gratulacje!
-
Okej, wygląda na to, że się spóźniłem...

-