[Kroniki Mroku] Działkowcy Rewolucyjna Reaktywacja
-
Hm... Grałem przez dosłownie 2 albo 3 posty, więc nie zaznałem "dużo" fabuły, więc to pytanie nie do mnie?

-
ok po prostu chce ustalić wszystko zannim zaczniemy
łatwiej byłoby zrobić time loop i miałoby to uzasadnienie w sekrecie z miejscem mocy / tajemnicy którą kryje sesja
ale tak jak napisałewm jestem gotów podjąć się poprowadzenia od miejsca w którym skończyliśmy jeżeli taka jest wasza preferencja jakbym nie chciał to bym tej opcji nie zapodował -
Okej, jestem za time loop, głównie dlatego, że nie było mnie przy lwiej części starej sesji

-
Tak, tak, jestem, jestem... od długa?

Prawie nic nie pamiętam z sesji... więc ciężko mi powiedzieć i potrzebowałbym przypomnienia kamieni milowych. To tak w skrócie, bo postać coś tam pamiętam, ale pamięć stricte o postaci wróci jak zerknę w kartę!
-
OK to timeloop / Reset będzie dla wszystkich najwygodniejszy to postanowione
@dhratlach nie wiem czemu wcześniej cię nie znalazłem na liście użytkowników może z małej litery trzeba było ? KP twoją znalazłem wysłałem ci linka na discordzie. Pytanie czy też chciałbyś rekrutacji dodatkowej żeby poszukać nowych osób grających do składu ?
@kaworu twojej niestety nie mam ani w notatkach ani w docku ale skoro robimy Timeloop to możesz wprowadzić zmiany jakie chcesz możemy przedyskutować twoje pomysły na FB. Krótko grałeś w tamtą ale lubiłem cię jako gracza bo interesowała cię tajemnica która jest sercem sesji na pewno się jakoś dogadamy

Pamiętajcie najważniejsze to się dobrze bawić wspólnie tworząc razem historię!

-
Rekrutacja dodatkowa zawsze jest opcją

-
Dobra na dniach wrzucę rekrutacje dodatkową

-
rozchorowałem się plany sesyjne trzeba bedzie przesunąć dopóki nie wzdrowieje
-
Przepraszam za milczenie z mojej strony mam powikłania płuc po grypie i dostałem dwa dni temu antybiotyk naprawdę zależy mi na tej sesji chce ją resetować/reaktywować i dokończyć z wami świetnie się przy tym bawiąc ale Mistrzowanie wyciąga ze mnie więcej energii niż graczowanie na pewno wrócę do sprawy jak się trochę wychoruje oraz wyzdrowieje
Pozdrawiam
-
A Administrator odniósł się do tego tematu dnia
-
Zrobiłem rekrutacje jak chcecie możecie się wypowiedzieć https://forum.rolltelling.pl/topic/248/kroniki-mroku-działkowcy-reaktywacja
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się