Daggerheart: Serce Wieczności - komentarze
-
-
Na razie nie daje posta, zwłaszcza, że mi sprawa wyyskoczyła.
-
Ktoś, coś?
-
Wyjeżdżam na weekend, w przyszłym tygodniu od czwartku również. Daję znać, bo moja aktywność będzie ograniczona do poniedziałku, wtorku i środy (a potem dopiero po moim powrocie).
-
@marrrt jak n7e odpiszesz to jutro dam posta.
-
Czy w następnym poście zamykać scenę, A jeśli tak, to gdzie chcecie się udać!?
Niech Aureliana wykona rzut na Instinkt O poziomie trudności 10.
Jednakowoż przypominam że rzuca się 2k12 i wydaje się wynik ale jeśli większa jest pierwsza kość to gracz dostaje punkt nadziei a jeśli wyższa druga to ja dostaje punkt strachu
Jak jej się nie uda to będzie miała minus k6 do wszystkich rzutów związanych z samokontrola i zdrowym rozsądkiem -
Zdecydowanie poproszę o zamknięcie tej sceny, bo podzielona na kolejne etapy zamówień posiłku mogłaby się pociągnąć gdzieś do lipca (zwłaszcza gdyby ktoś poprosił o dokładkę). Jakby co, bierzcie na wynos!
Poprosimy o przemieszczenie nas do kogoś, kto przynajmniej nominalnie może być uznawany za tymczasowego przywódcę tej społeczności, pora mu złożyć ofertę nie do odrzucenia.
-
Przepraszam najmocniej za ślimaczenie, ale po prostu chciałem wprowadzić w nową postać i ogólnie dowiedzieć się czego teraz chcecie.
-

tutaj mój rzut
-
Przeczytałem bardzo dokładnie najnowszy post MG i chociaż rozpalił on moją wyobraźnię (co chyba nikogo nie dziwi), wstrzymam na chwilę tworzenie odpisu, żebym nie musiał potem łkać nad niepotrzebnym obrazkiem w stylu tego tutaj:

Mam w zamian kilka pytań do MG: czy zamek i otaczające go pola znajdują się wewnątrz miasta czy też właśnie wyszliśmy z powrotem za mury? W czym wyremontowana ochrona brzucha drugiego z rycerzy ma przewagę nad klasyczną zbroją? I czym dokładnie jest trzyoka żaba z szypułkami na absolutnie prowokacyjnym herbie niziołki? Czy Rechotek rozpoznał to - było nie było - pokrewne stworzenie?
-
Zamek znajduje się poza miastem, i to w pewnym oddaleniu. Generalnie mieszkańcy miasteczka i hrabia za sobą nie przepadają.
Ochrony brzucha wymontowano nie wyremontowano, sprawdzałem, nie było literówki! Mówiąc prościej, brzuch był na tyle duży, że usunięto dolną część zbroi.
Ten trójoki potwór to Frogemoth. Ogromny potwór zwykle wzbudzający strach wśród Ribbetów. Niektóre plemiona jednak czczą je, zwłaszcza że gustują one w smokach i Gigantach! -
@slann22 nie czekaj, można lecieć dalej
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się