Polowanie w Lwiej Loży - Komentarze
-
Opowieści o polowaniach, jeśli postacie graczy zdecydują się o nich opowiedzieć, mogą być dowolne. Wydaje się, że Dorlivin swoją prośbą o opowieści chce Was w jakiś sposób przetestować

Czas do końca tej tury to 14.07.26 .
-
Kusi mnie, aby zaatakować te krasnoludy, bo widzę, że nas wkręcają
-
Przy okazji: @piołun nie będzie przez pewien w czas sesji (do wtorku). Do tego czasu jego postać będzie Bohaterem Neutralnym.
-
Ten post został usunięty!
-
Ten post został usunięty!
-
Man nadzieję,że nieposzedłem zbytnio w metagaming jeśli chodzi o Wyverny
-
@slann22 chyba w razie czego MG zkoryguję
-
Swoją drogą, te krasnoludy są tak sus...
-
@slann22 sus? Co to znaczy?
Też mi się wydaje że krasnoludy coś kręcą i do dość mocno. Tacy łowcy że wiwern nie chcą zabić.
-
Sus czyli podejrzane, od drużyny z discorda podłapałem.
Gdyby nie ta diabelska pieczęć i wygląd loży, to jeszcse b uszło. -
Sus czyli podejrzane, od drużyny z discorda podłapałem.
Gdyby nie ta diabelska pieczęć i wygląd loży, to jeszcse b uszło.@slann22 Bo ja wiem. Łowcy besti którze boją się besti. Gdzie jeszcze ich ród walczył z wywernami. Powinni miec pojęcie o nich więcej i jak je dobrze zabijać.
-
Ale niewzbudzaliby tak złych przeczuć... Serio korci mnie wyprzedzający atak...
-
Kraghul, Zaira i Jaithe dostrzegają, że Dorlivin coś szepnął Zakareth, jednak nie są w stanie usłyszeć, co takiego to było.
Proponuję, żeby to @slann22 dał posta jako pierwszy w tej rundzie, ponieważ od tego, co zrobi Zakareth mogą zależeć akcje pozostałych członków drużyny.
Czas do końca tej tury to 18.07.26 . Uprzedzam jednak, że w zależności od Waszych akcji, przejdziemy do doka - choć jeszcze zostajemy na forum, póki co

-
Kurka wodna, aż nie wiem co zrobić, Wyszło trochę na nasze!
-
@slann22 trudna decyzja. Myślę że możesz nas jakoś ostrzec
Jakoś tak potajemnie oczywiście. Kop w kostkę, tylko nie pomyl nog i nie kopnij gospodarza 
-
rzucam na deception?
-
Spoko, poczekam, co powie na to Zaira, zanim pociągnę dalej

-
@mekow Przypominam, że dzisiaj ostatni dzień na post, jutro jedziemy dalej

EDIT: Dobra, nie czekam tej jednej godziny, daję teraz

Tym razem naprawdę przechodzimy do doka
, ponieważ wymaga tego sytuacja. Przypominam, że w przypadku walki czekam na odpisy/deklaracje wszystkich mniej więcej 48 godzin, choć osoby, które są mniej responsywne pomijam i przejmuję na ten czas (nie chcę ugrzęznąć na zawsze na doku).Oczywiście, w przypadku doka nie musicie pisać całego odpisu - wystarczy mechaniczna deklaracja lub ogólna intencja, co chcecie zrobić, jeśli nie znacie mechaniki.
Podczas walki przyjmujemy, że dobywacie broni natychmiast przed jej rozpoczęciem - nie musicie zużywać akcji, aby wyciągnąć cokolwiek, co chcecie.
Link do dokumentu wspólnego wrzuciłem jeszcze raz na chacie.
Czas do końca tej tury na doku: 20.07.26.
-
Jak bardzo patrzymy nakolejność inicjatywy?
Jakby co to leczenie dwuakcyjne i atak na kurduplaa! -
Jak bardzo patrzymy nakolejność inicjatywy?
Jakby co to leczenie dwuakcyjne i atak na kurduplaa!
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się