Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Zew Cthulhu] Serce tajgi [REKRUTACJA ZAKOŃCZONA]
-
Survival bez zabijania? Panie... musimy pogadać. Tak na lekko tez bym sie zglosił, Zewa nigdy nie ruszałem, ale aktualnie mam dwie, w tym jedną własną. Cieżko by mi było. Termin do końca marca jest dla mnie nierealny na ten moment aby sie zdecydować.
-
Hm... może wstępnie bym się zgłosił osobą z jakimś wykształeniem bio-chemicznym?
Może kobieta wstępnie?PS. O ile się orientuję w 7 edycji dalej się losuje "atrybuty"? Mogę zamiast tego zastosować jakiś gotowy array?

-
Hm... może wstępnie bym się zgłosił osobą z jakimś wykształeniem bio-chemicznym?
Może kobieta wstępnie?PS. O ile się orientuję w 7 edycji dalej się losuje "atrybuty"? Mogę zamiast tego zastosować jakiś gotowy array?

@Kaworu dzięki, wpisuję na listę
a co do atrybutów - nie trzeba ich losować, można je przydzielić: 80, 70, 60, 60, 50, 50, 50, 40 do cech głównych, a później na podstawie int albo wyk, nie pamiętam dokładnie, dostaje się pedeki do umiejek, a losuje się tylko przy rozwoju postaci. Przynajmniej ja zawsze tak grałem... Możesz zatem w wolnej chwili opisać koncepcję postaci, a mechanicznie ogarniemy później 
-
Z chęcią bym zagrał mój zamysł na badacza to inżynier około 40 który słyszał o starożytnej technologii w górach która jest bardzo zainteresowany ale nigdy nie postanowił wyruszyć żeby ją zbadać lecz teraz gdy nie ma nic do stracenia z chcia umrze w ciekawy sposób.
Jeśli chodzi o system jedynie oglądałem zew Cthulhu więc ogarniam rzuty ale potrzebowałbym pomocy z tworzeniem badacza -
-
Siemka czy bylaby mozliwosc zagrania z wami? Jestem troche rookie ale mysle ze szybko ogarne. Moj zamysl na postac prawnik

-
Siemka czy bylaby mozliwosc zagrania z wami? Jestem troche rookie ale mysle ze szybko ogarne. Moj zamysl na postac prawnik

@Elvis jasne
napiszę zaraz na priv.Tymczasem mamy komplet graczy, więc zamykam rekrutację.
-
-
@Ketharian Będzie piątka graczy, bo dołączyła też moja dziewczyna, która nie ma jeszcze konta na forum. Natomiast wątki powstaną już niedługo

-
Z Zell zablokował ten temat dnia
-
Z Zell przeniósł ten temat z Rekrutacje dnia