Daggerheart: Serce Wieczności - komentarze
-
Muszę przeprosić MG i współgraczy. Nie lubię rezygnować z sesji.
Co do powodów... Lubię pastisz, ale jego moc tkwi w konfrontowaniu go z realizmem. Yin i yang. Np. Świat Dysku. Gdzieś mi się tu ten realistyczny kontekst kompletnie pogubił zostawiając w samotności sam żart. A jeśli wszystko jest żartem, to dla mnie nic już nie jest śmieszne.Co do terminów nie miałem żalu. Po prostu wypaliłem się w baronie.
-
Już raz zdarzyła mi się podobna historia z wątkiem komediowym, tylko, że wtedy prowadziłem na discordzie. Też sądziłam że gracze właśnie tego ode mnie oczekują. Żeby było śmieszniej, jedna z postaci nazywała się wtedy Rekotka…
-
System przeniósł ten temat z Komentarze
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się