U bram raju - komentarze
-
Tak, jednostronna.
Brilu - drużynowa jak drużynowa. Większość była za wypuszczeniem (Marius, Hazar, Morwen, Bałło), ale były głosy opozycji (Seweryn, Randal). Daj znać, co Twoja postać im przekaże (inni nie będą wiedzieć in-game co powiedziałeś).
-
Serwus,
Wybaczcie, że ostatnio cisza z mojej strony i ogólnie tempo jest wolne...Mefity uciekają. Z racji szybkości nie lza ich za bardzo dogonić, ale Randal może próbować (jeśli chce).
Jeżeli planujecie eksplorować dalej sale po kolei, to postaram się opisać może naprzód, co w następnej (chyba, że teraz macie inne plany itd.).Do końca przyszłego tygodnia pewnie będę miał niską responsywność, ale postaram się coś jeszcze wysłać.
-
Uff, puszczam parę jak mefity i lżej oddycham. Wierzę, że teraz będzie trochę lepiej i będę mieć więcej czasu.
Na razie wrzucam coś małego, żeby dać znak-sygnał, ale będziemy szli do przodu razem z Wami. -
Wyjeżdżam na weekend, w przyszłym tygodniu od czwartku również. Daję znać, bo moja aktywność będzie ograniczona do poniedziałku, wtorku i środy (a potem dopiero po moim powrocie).
-
Niestety dzięki pracy dopiero teraz mogłem odpisać.
-
Jestem nieobecny do 09.06.2026
-
Przyjąłem, spoko. Ja chciałem dziś odpisać pełniej, ale pod koniec już była walka z powiekami. Musiałem dać za wygraną i poszedł post częściowy. Będę na dniach uzupełniał.
Oczywiście ci, którzy są na pokładzie i mogą pisać - mogą pisać

-
Znów wyszedł filler, ale tak wyszło.
Mam nadzieję, że jutro/pojutrze uda mi się już właściwie poprowadzić akcję w Waszym bezpośrednim otoczeniu.
-
Taki skrócony plan posta jaki mam nadzieję skleić jutro po południu/w pracy (ale proszę na mnie nie czekać)
- Hazar upomni Szwara aby się pilnował, takie: Szwar... takie ładne spojrzenie prosto na niego z palcem przyłożonym do ust aby był cicho i spokojnie.
- sam obejmie dogodną pozycję do obrony, gdzieś z przodu, zasłoni się tarczą i będzie czekał na rozwój wydarzeń.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się