U bram raju - komentarze
-
Witam wszystkich zorientowałem się że jest wątek od teraz będę go śledził super że wracamy do gry kaszel dusi ale już mnie gorączka nie rozkłada więc mogę odpisywać

-
Spoko, na razie jeszcze nie ma co odpisywać

Zdrowiej!
-
Ale jest co czytać, a czyta się bardzo przyjemnie

-
No i co? Miał być start, czekaliście i nici!
To przez Tomka

A tak serio - napisałem wprowadzenie jeszcze dla jego postaci, która do nas dołącza, żebyśmy mieli już komplet. Nie miałem poza tym w ten zacny, acz mało czasowy weekend czasu, więc przesuwamy się ze startem na start tygodnia.
Dzięki za wyrozumiałość

-
Melduję się! Turmalina czeka w zamrażarce, a na Ścieżce melduje się Mnich przez duże M.

-
To już chyba wszyscy? Uszanowanie wszystkim!
-
Wszyscy, wszyscy. Sklejam powoli pościwo. Zobaczymy, co to będzie.
EDIT: To będzie, że już z sił opadłem i na dziś tyle...

Zatem znów odwlekam wprowadzenie, ale już widzicie jak się rysuje dla Waszych postaci sytuacja na miejscu (niektórym w świetle ich decyzji i wcześniejszych wydarzeń). Powinienem już jutro dać radę to domknąć. Oby
-
Dokleiłem co dalej, więc jeśli ktoś ciekaw, a przeczytał to co dotąd, to znajdzie świeżą doklejkę od bolda.
Pasuję na dziś, ale jutro rano jadę do Wrocławia do robo, więc z racji, że bliżej nam już niż dalej, to może skończę temat z pociągu.
-
Serwus!
Dopisałem, co dalej i możecie pisać już i Wy

Wprawdzie chciałem Was wrzucić już na Ścieżkę i zacząć z wysokiego C, ale czasu nie starczyło, mapki nie mam i w ogóle zbrakło środków… Dlatego jesteśmy dzień od Waszego wejścia na Ścieżkę i możecie w tym czasie postami wprowadzić Wasze postacie, zbudować interakcje ze światem/NPCami/między sobą i zrobić, to byście chcieli zrobić w takiej sytuacji (może uciec, jeśli strach kogoś obleciał? ;)).
W razie pytań itd. - wiadomo. Walcie śmiało.
Przy okazji - dopisek z wczoraj po pierwszym boldzie, a ten z dziś po drugim (jeśli ktoś był na bieżąco). Usunę to potem, ale na razie może się przydać, bo wiem, że wisi ściana tekstu

-
Wspaniale! To czas zacząć tę przygodę

-
OK spróbuje dziś zerknąć i odpisać co nieco ten kaszel wykańcza

-
A ze spraw techniczno-estetycznych, to:
- czy mamy przewidziane jakieś tempo odpisów?
- czy chciałbyś widzieć posty w konkretnym formacie/podpisane imieniem postaci/portret w konkretnym miejscu/itp.?