Trucizny Zell
-
-
Przegapiłem rozdawanie poderków?
na humble bumble było czy gdzie? dawno temu? -
@Wired napisał w Trucizny Zell:
Przegapiłem rozdawanie poderków?
na humble bumble było czy gdzie? dawno temu?Bardzo dawno. Także rozdawali do dark ages i chyba to było przez Whitewolf czy kto tam teraz to ma.
-
W czasie pandemi całe annivesary
-
Ja zagłosowałam na 1 i 2 bo wampir
ale opcja 1 bardzo by kusiła. Robiłam już ze trzy czy cztery podejścia do mrocznych wieków i niestety nie udało się skończyć. -
Jana 1 się piszę...
-
Naprawdę jestem mile zaskoczona tak pozytywnym przyjęciem ankiety.

-
@Zell mnie za to zaskoczył brak chętnych (poza mną) na opcję numer 3. Zagranie śmiertelnikiem w WoD byłoby moim zdaniem ciekawą odmianą i rzadko jest taka okazja.
-
-
@wired Też tak sądzę, że granie śmiertelnikami jest super, więc w tej czy innej chwili zrobię sesję śmiertelniczą, tylko wpierw Night Walkerów, ale będę też później mogła myśleć o "przegranych" opcjach.

@Zell napisał w Trucizny Zell:
tylko wpierw Night Walkerów
a kolejną R do Night Walkers na kiedy planujesz?
-
@Zell napisał w Trucizny Zell:
tylko wpierw Night Walkerów
@Wired napisał w Trucizny Zell:
Nie wcześniej jak w październiku, choć możliwie nawet listopad/grudzień. Szczerze zależy od mojego samopoczucia. Chcę też te dwie solówki skończyć graczom.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się