Komentarze
-
Tak ode mnie
-
Ok dopisałam w kolejnym poście scenę do Masek dla inspiracji i chyba lepszego nie będzie momentu na wprowadzenie prototypu dziadka Cobalta
Rzut na Pierce the Mask (Mundance) lub Asset the Situation (Superior)
-
-
Speedy miał comfort i deanger plusy dodawał
-
-
Hm... ja też chciałem comfort szczurkami
i może jeszcze pierce the mask?
Będę musiał pomyślec, póki co i tak nie mam jak pójść sr do sklepu i kupić szczurki hodowlane, więc... 
-
Skoro idziemy do magicznego sklepu to mam na to pomysł - czemu by tam sobie nie sprawił szczurów. Lekko magicznej parki może nawet
-
Popieram UwU
Szczurki-chowance, Einstein i Darwin UwU
-
-
-
@Brilchan U Speedy było Defend Someone, Comfort or Support, Take Powerful Blow
-
@brilchan zlecił na czas swojej nieobecności NPCować postaci.
R$zut dla Eddiego na Protect/Savior wyszedł mi na 7+2 z karty=9. Przynajmniej nie będzie mokrej plamy z maga -
Padło pytanie - "czy zamierzamy dodawać postaci znane z komiksów do tego unwersum?
Siłą rzeczy trzeba by byli 'tutejsi superbohaterowie", ale nie widzę problemu, żeby wychodziło, że ludzie tutaj też czytają komiksy, chodzą na filmy o SpiderMAnie czy Batmanie.
-
Hej ludki

Chciałem poinformować, że wyjeżdżam na wakacje trwające tydzień, jadę w niedzielę i wracam w niedzielę, więc możecie się spodziewać mojego posta w sesji najwcześniej w poniedziałek (ten za tydzień, nie ten co teraz będzie). Proszę, zBNujcie moją postać do tego czasu, okej?

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się