[Kroniki Mroku]Działkowcy Reaktywacja
-
Potwierdzam udział w kontynuacji

-
Dziękuje za potwierdzenie mamy więc 3 osoby chętne spokojnie da się ten projekt zrobić jest jeszcze do końca miesiąca troszkę czasu także spokojnie czekamy co tam imić Garanii wysmaży
Jeżeli ktoś się chcę rzutem na daśmę dołączyć to zapraszam

-
Przyznam że korci mnie zagranie postacią systemu kronik mroku Deviant the renegade, systemu o najbardziej niedobranej nazwie, tego w którym gra się mutantami i tak dalej
-
@slann22 przyznam się szczerze że Devianta nie czytałem to chyba był ostatni z systemów ? Możemy spróbować tylko tak jak mówiłem ja mało mechaniki będę stosował nie wiem czy ci to pasuję
-
Przy tym systemie i tak mi nie przeszkadzało, bo jest dosyć specyficzny, Aczkolwiek jeszcze
muszę pomyśleć nad postacią. -
Wiem że mieliśmy zaczynać w tym miesiącu... Trochę mi się pokomplikowało w życiu postaram się do was podzywać i podomykać ustalenia będzie trzeba przedłużyć termin rekrutacji jest więcej chętnych niż się spodziewałem co mnie cieszy więc potrzebuje dogadać szczegóły na co nie miałem czasu
-
W porządku, mi się nigdzie nie spieszy

-
Mam pytanko... Jak bardzo alternatywnej rzeczywistości do naszej szarej i brudnej dzieje się sesja? Rysując plany zerknąłem co mówi nasze prawo PZD i inne takie... Smutne i ograniczające jest!
( ( Mniejsza, znalazłem obejście całego tego bólu głowy co miałem! ) )
-
Czy rekrutacja nadal otwarta? Od razu mowie nie znam mechaniki
-
Słuchajcie pewnie was to nie zaskoczy ale rezygnuje z sesji pozmieniało mi się w życiu znalazłem pracę i nie dam rady odpisywać dziękuję wam za wspólną zabawę zdrowia szczęścia i dobrych rzutów.
Przepraszam że wam zawracałem głowę z tą sesją kiedy planowałem reaktywacje tego pomysłu zupełnie inaczej się mi wszystko układało w życiu mocno ograniczam moją bytność na forum zostawiam sobie tylko dwie sesje jako gracz
-
Gratulacje...
-
Gratulacje
-
Spoko oko, Bril. Do spokojnego i udanego!
...bo wiem, że wrócisz na forum jak się wszystko poukłada! -
J JhnW przeniósł ten temat z Rekrutacje
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się