[Year Zero Engine] 21 dni
-
Przepraszam bardzo, córka żyje xD
-
Do wieczora Nami, do wieczora

-
JJak będzie czas xD
Moi drodzy, rekrutacja zakończona, kolejnych aplikacji nie widzę. Do sesji wchodzą @nami @arthur-fleck oraz @mareenk. Rekrutacja pozostanie "semi otwarta" gdyż po rozpoczęciu sesji, możemy ewentualnie dokoptować postać która dała radę przetrwać początki apokalipsy zombie. Jutro się przyjrzę dokładnie założeniu forum i powoli będziemy sesję zaczynać

-
Statek MV Honvius idealnie wprowadził mnie w klimat sesji, więc nie mogę się już doczekać tej kwarantanny w Darpol SA

-
Statek MV Honvius idealnie wprowadził mnie w klimat sesji, więc nie mogę się już doczekać tej kwarantanny w Darpol SA

@Arthur-Fleck napisał w [Year Zero Engine] 21 dni:

Coś polecasz? Bo ja nie czuję klimaty, ale mało oglądałam/czytałam
bo w sumie i tak mają ich zbadać na brzegu i kto zdrowy to w samolot i do siebie -
@Arthur-Fleck napisał w [Year Zero Engine] 21 dni:

bo w sumie i tak mają ich zbadać na brzegu i kto zdrowy to w samolot i do siebie@Nami napisał w [Year Zero Engine] 21 dni:
Obejrzyj (i posłuchaj!) tę scenę i powinno pomóc
Cała esencja grozy zombie-horroru zawarta w 3 minutach filmu. -
JJak będzie czas xD
Moi drodzy, rekrutacja zakończona, kolejnych aplikacji nie widzę. Do sesji wchodzą @nami @arthur-fleck oraz @mareenk. Rekrutacja pozostanie "semi otwarta" gdyż po rozpoczęciu sesji, możemy ewentualnie dokoptować postać która dała radę przetrwać początki apokalipsy zombie. Jutro się przyjrzę dokładnie założeniu forum i powoli będziemy sesję zaczynać

@Garanil Hej, dopiero teraz zobaczyłem posta o rekrutacji do tej sesji. Chętnie bym dołączył. Może być jako postać dokoptowana :), ale chętnie bym wskoczył na start. Kart wyślę na PW.
-
@milo-b. w takim razie czekam na kartę
-
Moi państwo. mamy komplet uczestników, mam 4 karty, więc dzisiaj po pracy, jak już się ogarnę, zacznę nam robić podforum i będziemy powoli ruszać z tym kramem.
-
Z Zell zablokował ten temat
-
Z Zell przeniósł ten temat z Rekrutacje
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się