Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Strona startowa
Skórki
  • Jasny
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Ciemny
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
  1. Start
  2. Rekrutacje
  3. Sondy
  4. Shire, Ered Luin, Góry Mgliste, czy inne?

Shire, Ered Luin, Góry Mgliste, czy inne?

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Sondy
5 Posty 5 Uczestników 135 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • RewikR Niedostępny
    RewikR Niedostępny
    Rewik
    napisał(a) ostatnio edytowany przez Rewik

Zapraszam do zagłosowania na rozważane przeze mnie opcje prowadzenia sesji. Orientuję się na Jedyny Pierścień II ed., ale sonda ma za zadanie wybadać, czy jest sens, czy może jednak lepiej uderzyć w przyszłości w cos innego.

Kiedy? Nie wiadomo. Nie szybciej jak czerwiec. Na razie nie bierzcie więc pod uwagę czy czasu będziecie mieli dość. Interesują mnie tylko chęci, możliwości pomijam, jakoś dogadamy z chętnymi.

Komentarz do dostępnych opcji:

1. Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - rozdział II "Doświadczeni Poszukiwacze Skarbu".

Kontynuacja aktualnie trwającej sesji. Istniałaby możliwość kontynuowania gry tymi samymi postaciami (obecni gracze mieliby pierwszeństwo do swoich postaci), jak i nowymi. Wciąż same hobbity. Sesja zorientowana prawdopodobnie na poszukiwanie zaginionej broni legendarnego Bandobrasa Took'a. Największego bohatera hobbitów. Przy okazji kontynuujemy naukę zasad. Najpewniej pojawią się nowe elementy jak walka, czy faza drużyny.

2. Gwiazda we Mgle

Na wschodnim pogórzu południowej części Ered Luin wznosi się pradawna wieża, ostatnia pozostałość ogromnego zamku z czasów Królów. Ludzie mówią, że lśni w niej dziwne, niebieskie światło, czasem widoczne aż od Brodu Sarn – wygląda jak gwiazda nad morzem mgieł. Nikt o zdrowych zmysłach tam nie bywa – ostatnio w okolicy zaczęli ginąć ludzie.

To już bardziej klimaty Aragorna, jak Merry'ego i Pipina. Bardziej mroczne, z pełnymi zasadami.

3. Przełęcz Czerwonego Rogu

Co by było, gdyby Drużyna Pierścienia nie powędrowała przez Morię? Czy faktycznie te szczyty są groźniejsze od samej Zguby Durina? Przeprawa przez Góry Mgliste w charakterze eskorty/kupców lub czegoś podobnego. Ale latem, więc powinno pójść łatwo, prawda?

4. Coś innego

Jeszcze nie wiem co, opcja dla tych co chcieliby u mnie grać, ale nie w Jedyny Pierścień. Bez wchodzenia w szczegóły, ale sugestie można wrzucać.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    1
    • Pan ElfP Niedostępny
      Pan ElfP Niedostępny
      Pan Elf
      napisał(a) ostatnio edytowany przez Pan Elf

Zagłosowałem. Chętnie zagrałbym w coś, gdzie mógłbym poprowadzic postać elfa. Przygody chętniej bardziej epickie jak u trio Aragorn/Legolas/Gimli, niż sielanka w Shire.

A jeśli coś innego niż The One Ring, to moje życzenia są w wątku życzeniowym (dokleję tutaj jak będę przy komputerze po majówce, bo z telefonu niewygodnie).

1
      • GladinG Niedostępny
        GladinG Niedostępny
        Gladin
        napisał(a) ostatnio edytowany przez

Oddałem głos na kontynuację. Tak samo, jak Ty nie potrafisz określić, kiedy by to było, tak samo ja nie potrafię określić, czy będę wtedy dysponował mocami przerobiwymi.

A do tego uważam, że 4-tą edycję Warhammera należy zniszczyć.

1
        • RewikR Rewik odniósł się do tego tematu
        • slann22S Niedostępny
          slann22S Niedostępny
          slann22

Ja zagłosowałam na Drugą opcję, bo bardzo podoba mi się ten pomysł z lekkim horrorem przygodowym wy tak sielskim klimacie

1
          • GreKG Niedostępny
            GreKG Niedostępny
            GreK

Oddałem głos na ostatnią opcję. Aczkolwiek paplanie Paladina zaskakująco sprawiło mi przyjemność to chyba jednak wolę jak jest brutalnie i brudno.

Nie wiem czy to też masz w swoim repertuarze.

2

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
            Odpowiedz
            • Odpowiedz, zakładając nowy temat
            Zaloguj się, aby odpowiedzieć
            • Najpierw najstarsze
            • Najpierw najnowsze
            • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.