Epitafium lastinn czyli atykuł o historii
-
"Twoja odpowiedź jest za duża. Spróbuj skrócić niektóre odpowiedzi."
A to jest jakiś limit znaków?
-
"Twoja odpowiedź jest za duża. Spróbuj skrócić niektóre odpowiedzi."
A to jest jakiś limit znaków?
@Pipboy79 pewnie jest. Ja ustawiłem, w formularzu tylko długą wypowiedź, więc pewnie Google to limituje. Jeśli chcesz dłużej, to możesz odpowiedzieć na pytania na np. google doc i wysłać mi link. Formularza użyłem tylko dla waszej maksymalnej wygody, aby właśnie wszyscy nie musieli siębawić w dokumenty.
@johnytrs Twojej odpowiedzi nie ma, może nie zapisałeś? Czekałem, gdyż myślałem, że to jakiś lag u Google, ale mam już 2 zebrane, a po Tobie ani śladu.
-
-
Dobrze sformułowane pytania.
Muszę nad tym siąść przy laptopie.
Masz jakiś deadline?
Nie wiem czy ktoś może wyciągnąć z LI takie dane jak kiedy założyłem tam konto i w jakich latach prowadziłem jakie sesje ( nie było ich dużo). -
Masz jakiś deadline?
Nie wiem czy ktoś może wyciągnąć z LI takie dane jak kiedy założyłem tam konto i w jakich latach prowadziłem jakie sesje ( nie było ich dużo).Masz jakiś deadline?
Chciałbym mieć to do końca miesiąca, a im prędzej tym lepiej. Jakbyś chciał więcej pisać to metoda którą poleciłem Pipowi.
Nie wiem czy ktoś może wyciągnąć z LI takie dane jak kiedy założyłem tam konto i w jakich latach prowadziłem jakie sesje ( nie było ich dużo).
Jako MG:
[Horror. Storytelling. 18+]Miasteczko Diamond Taint
[storytelling, autorski] Morfa. Cz.2. W matni.
[storytelling, autorski] Morfa. Cz.1 i 1/2. W Afekcie.
[storytelling, autorski] Morfa. Cz.1. W sieci.
[storytelling] Wieża Czterech Wichrów.
[storytelling] Wilczy pazur.Jako gracz:
[CP2077] Syreni Śpiew Neonów [21+]
[EP2] Ciągłość
[WFRP 4ed] Złoto Gór Szarych
Cyberkult - Quantum Legion - Konwoj
[TR] Pierścień Sonaresu [18+]
Kult - Boiled Angel -Apokryf Pierwszy - Firestarter
[WFRP 2ed] Czarna Kolebka
[VtDA] красота требует жертв
Starbase ECHO-1
[TES] Pieśń Czerwonych Piasków
Kult - "Powrót/Potwór"
City of Mist - Złoto głupców
Bissel I DnD 3,5 Greyhawk
Mo-Czary - "Atrofia Baydura”
[Mothership] Coś próbuje nas zabić (18+)
Lost Station
[Autorski/Horror] Dreamcatcher (18+)
Ich oczami II - Oblężenie.
Id Inferno
[Horror 18+] SICARIOS
[Horror 18+] DOM MARZEŃ I KOSZMARÓW
[warsztaty DSA] Ślepy los
[Changeling: The Dreaming] Baśń o strzaskanych snach
[Numenera] Saga o końcu świata
Frères de Sang [Zew Cthulhu] 18+
WYKLĘCI [horror 18+]
[Yggdrasill] Saga I
Tramwaj 2022 - SESJA ZAWIESZONA
[PA] Odchodząc z 2770. - SESJA PRZERWANA
[sesja dla początkujących - horror 18+] SCS HARVESTER
[DnD+FR 3.0] Pieśń Kamienia
Wyprawa
[Gra o tron] Głód
[Storytelling] Czarne płaszcze
[Autorski] Królobójca -
@Pipboy79 pewnie jest. Ja ustawiłem, w formularzu tylko długą wypowiedź, więc pewnie Google to limituje. Jeśli chcesz dłużej, to możesz odpowiedzieć na pytania na np. google doc i wysłać mi link. Formularza użyłem tylko dla waszej maksymalnej wygody, aby właśnie wszyscy nie musieli siębawić w dokumenty.
@johnytrs Twojej odpowiedzi nie ma, może nie zapisałeś? Czekałem, gdyż myślałem, że to jakiś lag u Google, ale mam już 2 zebrane, a po Tobie ani śladu.
Yyyy... sprawdzę. Jak mi to wszystko zniknęło, to się wkurzę. Przecież naciskałem ten przycisk "prześlij".
Eeee. Chyba wszystko poszło się kochać - po zalogowaniu się widzę pustą ankietę. I znowu wszystko od początku. Jak ja kocham technikę.

Może uda mi się wypełnić to jeszcze raz jeszcze dzisiaj. Dodatkowo zrobię kopię zapasową jako zwykły tekst.
-
Masz jakiś deadline?
Nie wiem czy ktoś może wyciągnąć z LI takie dane jak kiedy założyłem tam konto i w jakich latach prowadziłem jakie sesje ( nie było ich dużo). -
Dziękuję.
To też muszę z lapka zobaczyć, bo trzeba podmieniać te cyferki przy logowaniu za każdym przekierowaniem. -
Masz jakiś deadline?
Chciałbym mieć to do końca miesiąca, a im prędzej tym lepiej. Jakbyś chciał więcej pisać to metoda którą poleciłem Pipowi.
Nie wiem czy ktoś może wyciągnąć z LI takie dane jak kiedy założyłem tam konto i w jakich latach prowadziłem jakie sesje ( nie było ich dużo).
Jako MG:
[Horror. Storytelling. 18+]Miasteczko Diamond Taint
[storytelling, autorski] Morfa. Cz.2. W matni.
[storytelling, autorski] Morfa. Cz.1 i 1/2. W Afekcie.
[storytelling, autorski] Morfa. Cz.1. W sieci.
[storytelling] Wieża Czterech Wichrów.
[storytelling] Wilczy pazur.Jako gracz:
[CP2077] Syreni Śpiew Neonów [21+]
[EP2] Ciągłość
[WFRP 4ed] Złoto Gór Szarych
Cyberkult - Quantum Legion - Konwoj
[TR] Pierścień Sonaresu [18+]
Kult - Boiled Angel -Apokryf Pierwszy - Firestarter
[WFRP 2ed] Czarna Kolebka
[VtDA] красота требует жертв
Starbase ECHO-1
[TES] Pieśń Czerwonych Piasków
Kult - "Powrót/Potwór"
City of Mist - Złoto głupców
Bissel I DnD 3,5 Greyhawk
Mo-Czary - "Atrofia Baydura”
[Mothership] Coś próbuje nas zabić (18+)
Lost Station
[Autorski/Horror] Dreamcatcher (18+)
Ich oczami II - Oblężenie.
Id Inferno
[Horror 18+] SICARIOS
[Horror 18+] DOM MARZEŃ I KOSZMARÓW
[warsztaty DSA] Ślepy los
[Changeling: The Dreaming] Baśń o strzaskanych snach
[Numenera] Saga o końcu świata
Frères de Sang [Zew Cthulhu] 18+
WYKLĘCI [horror 18+]
[Yggdrasill] Saga I
Tramwaj 2022 - SESJA ZAWIESZONA
[PA] Odchodząc z 2770. - SESJA PRZERWANA
[sesja dla początkujących - horror 18+] SCS HARVESTER
[DnD+FR 3.0] Pieśń Kamienia
Wyprawa
[Gra o tron] Głód
[Storytelling] Czarne płaszcze
[Autorski] Królobójca@JhnW dziękuję.
Dokładnie to co potrzebowałem...
Może bez dat prowadzonych sesji
-
Żeby sprawdzić daty musisz niestety po kolei wchodzić w sesyjne linki i sprawdzać daty pierwszego i ostatniego postu.
-
Ankieta wypełniona

-
-
Siedzę ponownie nad ankietą i mam wrażenie, że tych pytań jest więcej niż poprzednio. Na pewno niczego nie zmieniałeś?
Wydaje się mi, że nie. Mam dwie wersje ankiety, jedna to kopia ale w kopii też Tweg głosu nie ma gdybym się z klinkami pomylił... Ale wtedy musiałbym nowy link dać.
-
OK dzięki.
-
@jhnw Mam komunikat:
"Już odpowiedziałeś(-aś)
Ten formularz możesz wypełnić tylko raz.Jeśli uważasz, że to pomyłka, skontaktuj się z jego właścicielem."
- Więc daj znać, czy przeszła do Ciebie ta ankieta. Bo w sumie nie jestem pewien.
-
Teraz powinno być dobrze, jak nadal nie będzie moja odpowiedź widoczna, to prześlę ci po prostu dokument tekstowy i tyle.

-
@jhnw Mam komunikat:
"Już odpowiedziałeś(-aś)
Ten formularz możesz wypełnić tylko raz.Jeśli uważasz, że to pomyłka, skontaktuj się z jego właścicielem."
- Więc daj znać, czy przeszła do Ciebie ta ankieta. Bo w sumie nie jestem pewien.
@Pipboy79 mam Twoją odpowiedź, dzięki wielkie.
-
-
Teraz powinno być dobrze, jak nadal nie będzie moja odpowiedź widoczna, to prześlę ci po prostu dokument tekstowy i tyle.

@JohnyTRS jest wszystko, dzięki.
-
Wporzo.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się