[Pathfinder 2e] Polowanie w Lwiej Loży
-
Myślę, że z chęcią się zgłoszę. Muszę sobie trochę poczytać o settingu, ale lubię się dokształcać, a w pahtfinderze chciałem akurat. Raczej stworze swoją postać, bo to wielki fun jest dla mnie.
-
Znam setting i przeszedłem kilka kampani więc się zgłaszam.
-
-
@Santorine i do kiedy chcesz? ja się ostatnio trochę źle czuję i nie mam za bardzo do tego głowy

-
@Santorine i do kiedy chcesz? ja się ostatnio trochę źle czuję i nie mam za bardzo do tego głowy

-
Czy zgadzasz na free non-class archetype?
-
Chciałem zapytać, czy dopuszczasz backgroundi z kategorii Rare? Znalazłem kilka bardzo ciekawych fabularnie opcji, które mogłyby dobrze pasować do postaci i dawać fajne możliwości odgrywania.
Rozumiem, że zapis o Common i Uncommon dotyczył przede wszystkim sprzętu, ale wolę dopytać, zanim pójdę w tym kierunku. Rasę raczej planuję wybrać z podstawowych, bo nie chcę przesadnie komplikować postaci, ale zastanawiam się, co nam można.
-
Chciałem zapytać, czy dopuszczasz backgroundi z kategorii Rare? Znalazłem kilka bardzo ciekawych fabularnie opcji, które mogłyby dobrze pasować do postaci i dawać fajne możliwości odgrywania.
Rozumiem, że zapis o Common i Uncommon dotyczył przede wszystkim sprzętu, ale wolę dopytać, zanim pójdę w tym kierunku. Rasę raczej planuję wybrać z podstawowych, bo nie chcę przesadnie komplikować postaci, ale zastanawiam się, co nam można.
Tak się składa, że Strix z gotowych kart jest Rare. Sądzę, że tak, skoro to będzie jednostrzał, to dopuszczam background i ancestries z tagu Rare. A, co mi tam

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się
Proces tworzenia KP jest dość prosto wyłożony na stronie https://2e.aonprd.com/Rules.aspx?ID=2027 , jednak jeśli macie jakieś pytania, chętnie pomogę