Rozmowy użytkowników z obsługą
-
Ok, czyli to celowe działanie. Nieco ograniczające, aczkolwiek nic takiego, co by miało stanowić istotny problem.
-
Też to zauważyłem. Niemniej jednak taki limit służy tylko temu żeby ludzie bawili się emotkami. Bardzo często na discordzie było to widoczne gdzie jakiś komentarz ją chyba sześć komentarzy emotkowych.
-
Chciałbym zgłosić dwa efekty uboczne, które pojawiły się po aktualizacji: przestałem otrzymywać powiadomienia o nowych postach oraz nie potrafię jako MG edytować ustawień swojej sesji ani dodawać nowych graczy do panelu, po wybraniu odpowiedniej opcji w menu nic się nie dzieje. Obydwa objawy zaobserwowałem na telefonie, nie sprawdzałem tego jeszcze na komputerze. Czy ktoś jeszcze ma takie symptomy?
-
Jako gracz również nie da się edytować swojego panelu.
-
Wszedem sobie w ustawienia, wszystko wyglądało poprawnie, kliknąłem w kilka na wszelki wypadek wyłączając je i włączając ponownie i po zapisaniu ustawień znowu działają. Co do panelu i jego edycji, opcja nie działa również na PC.
-
Poważniejszy problem z panelem podczas aktualizacji, jak to lokalnie sprawdzałem chyba miałem mikroudar i nie na tej instancji forum sprawdziłem
Postaram się naprawić jak najszybciej się da. Niektóre skrypty frontowe się nie doładowują. -
Zauważyłem jeszcze 1 problem. w sesyjnym podforum (czyli tam gdzie są tylko wątki związane z kokretną sesją) często tekst tematu jest w kolorze przeczytanego, mimo że widzę tam nowy post, którego jeszcze nie przeczytałem.
Co do głównego problemu, buduję nowe wdrożenie forum. Ale śmieszna rzecz nas ugryzła, nawet nie wiem czy to wina NodeBB, nowych paczek czy nowego node...
Zauważyłem jeszcze 1 problem. w sesyjnym podforum (czyli tam gdzie są tylko wątki związane z kokretną sesją) często tekst tematu jest w kolorze przeczytanego, mimo że widzę tam nowy post, którego jeszcze nie przeczytałem
Zobaczę, tam te kolorowanie linków może nie działać idealnie, ale raczej korzysta z ogólnych mechanizmów forum. Ogólnie rzecz trudna do badania z mej strony.
EDIT:
Naprawiony główny problem
-
Miałem w wersjach roboczych 2 wersje odpowiedzi do tego samego wątku. Przy czym niezależnie od tego, czy klikałem (komputer) na pasku po prawej w podgląd wersji A czy wersji B, zawsze pokazywało mi tylko podgląd wersji starszej. Dopiero po jej skasowaniu mogłem się dostać do wersji nowszej. Nie wiem, czy to stały problem, czy wynikł z nałożenia się na to aktualizacji forum. Do weryfikacji.
-
Może był to błąd silnika, nie wiem.
Pytanie dla ludzi którzy czytują ten temat, ktoś z was korzystał aktywnie z naszej tablicy projektu? Od niedawna GH zaczął ją inaczej wyświetlać, to jest jak widzicie, jeśli nie macie dostępu do macierzystego repo, zawartość tablicy się nie wyświetla. Muszę ogarnąć to na GH czy to nie ich bug, ale jeśli nie w międzyczasie badam zainteresowanie czy jest sens migrować na coś. Uprzednio rzeczy się wyświetlały. -
Chciałem zerknąć, ale tablica wygląda na pusta, zero null 0. A dostęp przecież miałem (chyba ze mi go wycofałeś). Niemniej jednak zakładki jakie były tak są.
-
Chciałem zerknąć, ale tablica wygląda na pusta, zero null 0. A dostęp przecież miałem (chyba ze mi go wycofałeś). Niemniej jednak zakładki jakie były tak są.
Możliwe, że nie masz dostępu do repo, to mogę sprawdzić i poprawić. Ale to akurat nie jest ważne, bo tak samo pustą tablicę widzi user bez konta na GH.
EDIT: masz dostęp, pewnie jak ostatnio się nie zalogowałeś lub nie na te konto
-
Gapa ze mnie, faktycznie.
No ... to widzę wszystko normlanie. Przynajmiej takie mam wrażenie. -
Pojawiła się nasza prosta strona www pod adresem rolltelling.pl który do tej pory po prostu przekierowywał na forum. Główna motywacja zrobienia tej strony to aspekt SEO. Ale może kiedyś urośnie

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się