Krzyk Pustki
-
Jakby mieli opory, Sadza zgłasza się na ochotnika, byle prędzej.
Nu dawaj, dawaj! Bystro! -
Czy z naszej strony, można zdobyć jakieś plany statku? żeby spróbować zrealizować plan podlecenia kapsuła ratunkowa pod jakaś inna służę?
Chciałem powysyłać na różnych pasmach jeszcze jakieś komunikaty do Matki Bleinarta (mogę rzucić na COM) - nie wiem czy wiem o tym, ze tam ktoś im drzwi otwiera, a skoro tak, to chciałbym wciąż spróbować w tle się połączyć z systemami statku.
Co do odcumowania - rozumiem, ze ze strony kontrolek, wszystko jest ok. Z naszej strony statek jest hermetyczny, służą zamknięta ? Czy mogę to jakoś sprawdzać, czy to tylko może założenia ?
-
@davy-knee , zdobycie planów tendera jest bardzo proste, wystarczy, żeby któryś z ratowników złapał w obiektyw swojej kamery plan ewakuacyjny wiszący na ścianie ładowni - w ten sposób Davy będzie miał dostęp do screenshota na swoim komputerze. Schematy jednostki są rozrysowane w specyficzny sposób nie do końca zrozumiały dla cywilów, ale akurat O’Collan jest w stanie czytać go bez problemu.
Wszelkie próby nawiązania kontaktu z tenderem, czy to z załogą czy AI, spełzną na niczym.
Kontrolki wskazują, że kombajn jest hermetyczny i w pełni odłączony od zaopatrzeniowca, ale mogły pojawić się jakieś uszkodzenia w obrębie śluzy, z której korzystaliście - pojawiły się tam alerty o dziwnych statusach zewnętrznych manipulatorów. Rozsądek podpowiada zarzucenie korzystania z tej śluzy na rzecz trzech innych będących do Waszej dyspozycji.
Jestem w trakcie pisania nowego posta dla ratowników, będzie być może jeszcze jeszcze dzisiaj.
-
Josh ruszy jako trzeci,.za Calebem i Eliasem. Nie będzie się z nimi ścigał

-
Czy wrota nad którymi mryga pomarańczowe światło są zimne/lodowate?
-
@marrrt , to bardzo dobre pytanie, warto wybrać się pod te wrota albo kogoś tam posłać, żeby sprawdził temperaturę utwierdzając Was w przekonaniu, że z drugiej strony faktycznie nie ma powietrza, tylko jest próżnia.
Istotna uwaga, pod butami bohaterów zapuszczających się w głąb ładowni szybko zaczną zgrzytać w charakterystyczny sposób łuski po nabojach, zaznaczcie to sobie w postach.
-
jadę na ulop kochani, nie będzie mnie od 10.09 do 24.09. Proszę o npctowanie mojej postaci. Nie zgińcie wszyscy proszę. Nie chciałbym po powrocie przeczytać, że połowę drużyny dziabnął alien

-
Baw się dobrze.
Sadza zaopiekuje się Eliasem. A już na pewno jego flaszeczką. Wiadomo... trupy nie piją... -
@marrrt , oględziny wrót oświetlanych pomarańczowymi lampami utwierdzą kapitana w przeświadczeniu, że po ich przeciwnej stronie znajdują się pomieszczenia zdehermetyzowane wskutek najpewniej znanego Wam już uszkodzenia kadłuba.
Na szklanych tubach są oznakowania biohazardu oraz Weyland-Yutani. Krążąc po ładowni natraficie na dziewięć ludzkich ciał w różnym stopniu rozczłonkowania, w stanie zdradzającym daleko posunięty rozkład, pięć w wojskowych uniformach, cztery w ciemnych strojach cywilnych. Wszędzie leżą łuski, ale również broń długa i krótka (trzy karabinki Armat M41A, cztery pistolety), częściowo rozładowana, częściowo zasilana niepełnymi magazynkami (obliczenie stanu amunicji wymaga porządnej inwentaryzacji). Pozyskanie innego ekwipunku również wymaga zainwestowania pewnego czasu w oględziny zwłok i ich bezpośredniego otoczenia.
-

Ponieważ @piołun oficjalnie rozpoczął urlop, pozwoliłem sobie przejąć kontrolę nad jego bohaterem na czas nieobecności gracza, aby opisać wizytę w drugiej ładowni z jego perspektywy.
Co do wątku z kartą, @marrrt , czy miałeś na myśli wojskową kartę dostępu zabraną rozbitkowi czy też korporacyjną kartę kodową znalezioną przy zwłokach agenta W-Y w kapsule ratunkowej?
-

Ponieważ @piołun oficjalnie rozpoczął urlop, pozwoliłem sobie przejąć kontrolę nad jego bohaterem na czas nieobecności gracza, aby opisać wizytę w drugiej ładowni z jego perspektywy.
Co do wątku z kartą, @marrrt , czy miałeś na myśli wojskową kartę dostępu zabraną rozbitkowi czy też korporacyjną kartę kodową znalezioną przy zwłokach agenta W-Y w kapsule ratunkowej?
czy też korporacyjną kartę kodową znalezioną przy zwłokach agenta W-Y w kapsule ratunkowej
W pytaniu kapitana do Crowe wyraźnie pada:
Czy ma Pan znalezioną w kapsule kartę?
Pragnę przy okazji zauważyć, z jakim szacunkiem, z dużej litery, zwraca się Stary do Chimika.
-
Gleeson ominie spór Sadzy i Caleba. Interesują go: panele kontrolne,komputery ścienne i mapy statku. A potem id wojskowe i odpowiednie przepustki w okolicy, choćby ptzy trupach. Mając wiedzę o planie statku, grzecznie przyjdzie do reszty i powie, że zna szybką drogę do wyjścia i żeby poszli za nim

-
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się