Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Strona startowa
Skórki
  • Jasny
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Ciemny
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
  1. Start
  2. Wydarzenia
  3. Warszawa, Targi Fantastyki

Warszawa, Targi Fantastyki

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Wydarzenia
20 Posty 6 Uczestników 310 Wyświetlenia 2 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • DeklineD Dekline

Jeśli coś zmienili to dobrze. Pytanie tylko czy w każdym mieście. Bo ja byłem w Gdańsku rok temu albo dwa no to były typowe targi.

@jhnw nie pytali nas o jakąś współpracę?

JhnWJ Niedostępny
    JhnWJ Niedostępny
    JhnW
    Administrator Obsługa Developer
    napisał ostatnio edytowany przez

@Dekline napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:

@jhnw nie pytali nas o jakąś współpracę?

Nie, a chcesz akredytację?

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • DeklineD Online
      DeklineD Online
      Dekline
      Obsługa Moderator

Z chęcią bym wpadł, ale oczywiście na Gdańsk. Jeśli chcesz do nich uderzyć to super.

Discord nie jest dla mnie wiążący ani obligatoryjny. Chcesz coś ode mnie, to zawrzyj w poście.

RewikR JhnWJ 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
      1
      • DeklineD Dekline

Z chęcią bym wpadł, ale oczywiście na Gdańsk. Jeśli chcesz do nich uderzyć to super.

RewikR Niedostępny
        RewikR Niedostępny
        Rewik

@Dekline Ktoś z organizatorów mnie pytał o mistrza gry na Epic Roll w Gdańsku

0
        • DeklineD Online
          DeklineD Online
          Dekline
          Obsługa Moderator

Stoisko epic roll? Po wpisaniu do googla wyskakują mi różne inicjatywy.
          Ja ogólnie chętnie, mogę poprowadzić każdy system pod warunkiem że będzie to wfrp 2ed.

Discord nie jest dla mnie wiążący ani obligatoryjny. Chcesz coś ode mnie, to zawrzyj w poście.

0
          • DeklineD Dekline

JhnWJ Niedostępny
            JhnWJ Niedostępny
            JhnW
            Administrator Obsługa Developer

@Dekline odezwałem się do nich, zobaczymy 🙂

0
            • NamiN Niedostępny
              NamiN Niedostępny
              Nami

Już coraz bliżej, kogoś szansa spotkać będzie w Warszawie ofc? 🙂
              @dekline @zell , jak nastawienie? 👛
              Będzie jedna hala z GameDays btw, jakaś ich druga edycja podczepiana pod WTF, więc goście mierni (na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom). Ale zawsze coś ! 😛

🥀If I had a flower for every time I thought of you, we could walk in our garden forever.

ZellZ 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              0
              • DeklineD Online
                DeklineD Online
                Dekline
                Obsługa Moderator

Do Wawy się nie wybieram. Ale do Gdańska zapraszam jakby co.

0
                • NamiN Nami

Już coraz bliżej, kogoś szansa spotkać będzie w Warszawie ofc? 🙂
                  @dekline @zell , jak nastawienie? 👛
                  Będzie jedna hala z GameDays btw, jakaś ich druga edycja podczepiana pod WTF, więc goście mierni (na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom). Ale zawsze coś ! 😛

ZellZ Niedostępny
                  ZellZ Niedostępny
                  Zell
                  Moderator Obsługa
                  napisał ostatnio edytowany przez Zell

@Nami napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:

(na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom)

Influencerów czy innych nie oglądam. 😛 A co najbardziej to ludzi let's playe robiących i to nie polaków.

Kupiłam koszulkę właśnie na to wydarzenie, więc się pojawię na pewno pierwszego dnia, a jeżeli będą dobre wiatry to i drugiego.

Writing is a socially acceptable form of schizophrenia.

NamiN 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
                  1
                  • ZellZ Zell

(na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom)

Influencerów czy innych nie oglądam. 😛 A co najbardziej to ludzi let's playe robiących i to nie polaków.

Kupiłam koszulkę właśnie na to wydarzenie, więc się pojawię na pewno pierwszego dnia, a jeżeli będą dobre wiatry to i drugiego.

NamiN Niedostępny
                    NamiN Niedostępny
                    Nami

@Zell napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:

No właśnie ludzi tego pokroju zaprosili:P Straszny niesmak dla mnie, liczyłam na coś poważniejszego z gamedevu, kogoś, kto poopowiada o czymś ciekawym, a nie o fryzjerze i byciu goldem w lolu.

No to może się jakoś zobaczymy na chwilę 😄

🥀If I had a flower for every time I thought of you, we could walk in our garden forever.

0
                    • NamiN Niedostępny
                      NamiN Niedostępny
                      Nami

Chciałam przypomnieć, że to już jutro, może ktoś zobaczy ten temat i sobie przypomni, że jednak też będzie 😄

0
                      • NamiN Niedostępny
                        NamiN Niedostępny
                        Nami

Nie dostałam przepustki, więc nie muszę robić relacji, ale cośtam napiszę 😄

Ogólnie cena biletu adekwatna do wartości - no uważam, że nic się nie traciło nie jadąc. Na stoiskach mnóstwo wtórnych rzeczy do kupienia, straszna nuda - ciągle mangoanimowe breloczki, naklejki, arty, przypinki, smyczki, kubki. Było trochę podstawek pod kubek, ale mniej niż całej reszty. Oczywiście sporo też pluszaków, biżuteria, ale również nie tak wiele, jeszcze mniej książek czy komiksów. Strefa gameingowa była uboga, a jak chciało się w coś zagrać, to trzeba było stanąć do walki z małymi człowiekami (czyt. dziećmi).

Byłam na Targach Japonii i były milion razy lepsze od tych. Śmiało mogą zmienić nazwę tych targów na manga i anime, fantastyki było tak mało, że aż przykre.

Na plus jedzenie. Oj dla jedzonka to można wpaść na chwilę 🍕

O, np zdjęcie takie robiłam mega na szybko, bo kolejka dzieci i wręcz krzywo patrzyli, że ty legalnie postałeś i nawet szkraba jednego przepuściłeś, no ale dziad stary sobie foty robi ze zbrojo, no po co? xD

text alternatywny

Główną atrakcją to były cospy i spotkania w gronie znajomych (jak ktoś ich ma to jest super 😄 )

text alternatywny

No było wiele ciekawych cospów, jednakże dla mnie nie jest to główną atrakcją. Ja lubię stuffy, oglądać, stać przy stoiskach długo, wszystko zobaczyć i się zastanowić, co znowu kupić. Tutaj tego nie miałam. Na dłużej przystanęłam zaledwie przy kilku stoiskach, większość rzeczy była meh, a ja nie mam już 15lat by się jarać jakimś narysowanych gostkiem.

Tłumy takie, że nawet zrobienie tego nieruchomego ziomka było wyczynem:

text alternatywny

Zrobiłam zdjęcia tych kilku oryginalnych stoisk (albo rzadkich), ale to były ziarna (wielu też nie robiłam, nie ukrywam)

text alternatywny
                        text alternatywny
                        text alternatywny
                        text alternatywny

A to już było dla mnie bardzo oryginalne i... nie wiem dlaczego tam się znalazło 😧

spoiler

No to dzięki za zajrzenie tutaj 😛
                        I szkoda Zell, że się nie złapałyśmy nawet na moment. Niestety tłum był masakryczny i ja się nie dziwię, że nie dałaś rady.

Temat pewnie do zamknięcia, bo i po imprezce, cheers 🍹
                        text alternatywny

MarikaM 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
                        1
                        • ZellZ Niedostępny
                          ZellZ Niedostępny
                          Zell
                          Moderator Obsługa

W sumie smutno mi było, że przez te tłumy ciężko było cosplaye oglądać. Ot, rzeka luda, a widać było, że niektórzy się starali. Ja kupiłam podkładkę pod kubek i tyle. A foto ze strojami BDSM mam. xD
                          Masa furaków.

I szkoda Zell, że się nie złapałyśmy nawet na moment. Niestety tłum był masakryczny i ja się nie dziwię, że nie dałaś rady.

Ano. Cały dzień w domu musiałam odpoczywać, bo zbyt mnie to zmęczyło. Całe przeciskanie się, większość nie patrzyła przed siebie... A bez tego chodzika to bym zasłabła w tym tłoku mając tylko laskę. Na ślubie kolegi to miałam, a tak tylko musiałam długo do zdjęcia wśród innych stać.

Writing is a socially acceptable form of schizophrenia.

0
                          • NamiN Nami

Nie dostałam przepustki, więc nie muszę robić relacji, ale cośtam napiszę 😄

Ogólnie cena biletu adekwatna do wartości - no uważam, że nic się nie traciło nie jadąc. Na stoiskach mnóstwo wtórnych rzeczy do kupienia, straszna nuda - ciągle mangoanimowe breloczki, naklejki, arty, przypinki, smyczki, kubki. Było trochę podstawek pod kubek, ale mniej niż całej reszty. Oczywiście sporo też pluszaków, biżuteria, ale również nie tak wiele, jeszcze mniej książek czy komiksów. Strefa gameingowa była uboga, a jak chciało się w coś zagrać, to trzeba było stanąć do walki z małymi człowiekami (czyt. dziećmi).

Byłam na Targach Japonii i były milion razy lepsze od tych. Śmiało mogą zmienić nazwę tych targów na manga i anime, fantastyki było tak mało, że aż przykre.

Na plus jedzenie. Oj dla jedzonka to można wpaść na chwilę 🍕

O, np zdjęcie takie robiłam mega na szybko, bo kolejka dzieci i wręcz krzywo patrzyli, że ty legalnie postałeś i nawet szkraba jednego przepuściłeś, no ale dziad stary sobie foty robi ze zbrojo, no po co? xD

text alternatywny

Główną atrakcją to były cospy i spotkania w gronie znajomych (jak ktoś ich ma to jest super 😄 )

text alternatywny

No było wiele ciekawych cospów, jednakże dla mnie nie jest to główną atrakcją. Ja lubię stuffy, oglądać, stać przy stoiskach długo, wszystko zobaczyć i się zastanowić, co znowu kupić. Tutaj tego nie miałam. Na dłużej przystanęłam zaledwie przy kilku stoiskach, większość rzeczy była meh, a ja nie mam już 15lat by się jarać jakimś narysowanych gostkiem.

Tłumy takie, że nawet zrobienie tego nieruchomego ziomka było wyczynem:

text alternatywny

Zrobiłam zdjęcia tych kilku oryginalnych stoisk (albo rzadkich), ale to były ziarna (wielu też nie robiłam, nie ukrywam)

text alternatywny
                            text alternatywny
                            text alternatywny
                            text alternatywny

A to już było dla mnie bardzo oryginalne i... nie wiem dlaczego tam się znalazło 😧

spoiler

No to dzięki za zajrzenie tutaj 😛

Temat pewnie do zamknięcia, bo i po imprezce, cheers 🍹
                            text alternatywny

MarikaM Niedostępny
                            MarikaM Niedostępny
                            Marika

A to już było dla mnie bardzo oryginalne i... nie wiem dlaczego tam się znalazło

No jak to? Od momentu wyjścia Baldur's Gate 3, czyli sierpnia 2023, to jest oficjalna bielizna mieszkanek Faerûnu!

Przyznanie się do błędu to nie słabość, lecz zwycięstwo prawdy nad ignorancją.

1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                            Odpowiedz
                            • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                            Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                            • Najpierw najstarsze
                            • Najpierw najnowsze
                            • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.