Warszawa, Targi Fantastyki
-
@Dekline Ktoś z organizatorów mnie pytał o mistrza gry na Epic Roll w Gdańsku
-
@Dekline odezwałem się do nich, zobaczymy

-
Już coraz bliżej, kogoś szansa spotkać będzie w Warszawie ofc?

@dekline @zell , jak nastawienie?
Będzie jedna hala z GameDays btw, jakaś ich druga edycja podczepiana pod WTF, więc goście mierni (na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom). Ale zawsze coś !
-
Już coraz bliżej, kogoś szansa spotkać będzie w Warszawie ofc?

@dekline @zell , jak nastawienie?
Będzie jedna hala z GameDays btw, jakaś ich druga edycja podczepiana pod WTF, więc goście mierni (na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom). Ale zawsze coś !
@Nami napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:
(na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom)
Influencerów czy innych nie oglądam.
A co najbardziej to ludzi let's playe robiących i to nie polaków.Kupiłam koszulkę właśnie na to wydarzenie, więc się pojawię na pewno pierwszego dnia, a jeżeli będą dobre wiatry to i drugiego.
-
(na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom)
A co najbardziej to ludzi let's playe robiących i to nie polaków.Kupiłam koszulkę właśnie na to wydarzenie, więc się pojawię na pewno pierwszego dnia, a jeżeli będą dobre wiatry to i drugiego.
@Zell napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:
No właśnie ludzi tego pokroju zaprosili:P Straszny niesmak dla mnie, liczyłam na coś poważniejszego z gamedevu, kogoś, kto poopowiada o czymś ciekawym, a nie o fryzjerze i byciu goldem w lolu.
No to może się jakoś zobaczymy na chwilę

-
Chciałam przypomnieć, że to już jutro, może ktoś zobaczy ten temat i sobie przypomni, że jednak też będzie

-
Nie dostałam przepustki, więc nie muszę robić relacji, ale cośtam napiszę

Ogólnie cena biletu adekwatna do wartości - no uważam, że nic się nie traciło nie jadąc. Na stoiskach mnóstwo wtórnych rzeczy do kupienia, straszna nuda - ciągle mangoanimowe breloczki, naklejki, arty, przypinki, smyczki, kubki. Było trochę podstawek pod kubek, ale mniej niż całej reszty. Oczywiście sporo też pluszaków, biżuteria, ale również nie tak wiele, jeszcze mniej książek czy komiksów. Strefa gameingowa była uboga, a jak chciało się w coś zagrać, to trzeba było stanąć do walki z małymi człowiekami (czyt. dziećmi).
Byłam na Targach Japonii i były milion razy lepsze od tych. Śmiało mogą zmienić nazwę tych targów na manga i anime, fantastyki było tak mało, że aż przykre.
Na plus jedzenie. Oj dla jedzonka to można wpaść na chwilę

O, np zdjęcie takie robiłam mega na szybko, bo kolejka dzieci i wręcz krzywo patrzyli, że ty legalnie postałeś i nawet szkraba jednego przepuściłeś, no ale dziad stary sobie foty robi ze zbrojo, no po co? xD

Główną atrakcją to były cospy i spotkania w gronie znajomych (jak ktoś ich ma to jest super
)
No było wiele ciekawych cospów, jednakże dla mnie nie jest to główną atrakcją. Ja lubię stuffy, oglądać, stać przy stoiskach długo, wszystko zobaczyć i się zastanowić, co znowu kupić. Tutaj tego nie miałam. Na dłużej przystanęłam zaledwie przy kilku stoiskach, większość rzeczy była meh, a ja nie mam już 15lat by się jarać jakimś narysowanych gostkiem.
Tłumy takie, że nawet zrobienie tego nieruchomego ziomka było wyczynem:

Zrobiłam zdjęcia tych kilku oryginalnych stoisk (albo rzadkich), ale to były ziarna (wielu też nie robiłam, nie ukrywam)

A to już było dla mnie bardzo oryginalne i... nie wiem dlaczego tam się znalazło

No to dzięki za zajrzenie tutaj

I szkoda Zell, że się nie złapałyśmy nawet na moment. Niestety tłum był masakryczny i ja się nie dziwię, że nie dałaś rady.Temat pewnie do zamknięcia, bo i po imprezce, cheers

-
W sumie smutno mi było, że przez te tłumy ciężko było cosplaye oglądać. Ot, rzeka luda, a widać było, że niektórzy się starali. Ja kupiłam podkładkę pod kubek i tyle. A foto ze strojami BDSM mam. xD
Masa furaków.@Nami napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:
I szkoda Zell, że się nie złapałyśmy nawet na moment. Niestety tłum był masakryczny i ja się nie dziwię, że nie dałaś rady.
Ano. Cały dzień w domu musiałam odpoczywać, bo zbyt mnie to zmęczyło. Całe przeciskanie się, większość nie patrzyła przed siebie... A bez tego chodzika to bym zasłabła w tym tłoku mając tylko laskę. Na ślubie kolegi to miałam, a tak tylko musiałam długo do zdjęcia wśród innych stać.
-
Nie dostałam przepustki, więc nie muszę robić relacji, ale cośtam napiszę

Ogólnie cena biletu adekwatna do wartości - no uważam, że nic się nie traciło nie jadąc. Na stoiskach mnóstwo wtórnych rzeczy do kupienia, straszna nuda - ciągle mangoanimowe breloczki, naklejki, arty, przypinki, smyczki, kubki. Było trochę podstawek pod kubek, ale mniej niż całej reszty. Oczywiście sporo też pluszaków, biżuteria, ale również nie tak wiele, jeszcze mniej książek czy komiksów. Strefa gameingowa była uboga, a jak chciało się w coś zagrać, to trzeba było stanąć do walki z małymi człowiekami (czyt. dziećmi).
Byłam na Targach Japonii i były milion razy lepsze od tych. Śmiało mogą zmienić nazwę tych targów na manga i anime, fantastyki było tak mało, że aż przykre.
Na plus jedzenie. Oj dla jedzonka to można wpaść na chwilę

O, np zdjęcie takie robiłam mega na szybko, bo kolejka dzieci i wręcz krzywo patrzyli, że ty legalnie postałeś i nawet szkraba jednego przepuściłeś, no ale dziad stary sobie foty robi ze zbrojo, no po co? xD

Główną atrakcją to były cospy i spotkania w gronie znajomych (jak ktoś ich ma to jest super
)
No było wiele ciekawych cospów, jednakże dla mnie nie jest to główną atrakcją. Ja lubię stuffy, oglądać, stać przy stoiskach długo, wszystko zobaczyć i się zastanowić, co znowu kupić. Tutaj tego nie miałam. Na dłużej przystanęłam zaledwie przy kilku stoiskach, większość rzeczy była meh, a ja nie mam już 15lat by się jarać jakimś narysowanych gostkiem.
Tłumy takie, że nawet zrobienie tego nieruchomego ziomka było wyczynem:

Zrobiłam zdjęcia tych kilku oryginalnych stoisk (albo rzadkich), ale to były ziarna (wielu też nie robiłam, nie ukrywam)

A to już było dla mnie bardzo oryginalne i... nie wiem dlaczego tam się znalazło

No to dzięki za zajrzenie tutaj

I szkoda Zell, że się nie złapałyśmy nawet na moment. Niestety tłum był masakryczny i ja się nie dziwię, że nie dałaś rady.Temat pewnie do zamknięcia, bo i po imprezce, cheers

No jak to? Od momentu wyjścia Baldur's Gate 3, czyli sierpnia 2023, to jest oficjalna bielizna mieszkanek Faerûnu!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się