Powitania, pożegnania i powroty
-
No hej. Trochę się nie widzieliśmy.
-
Duch!!!!
-
Tak naprawdę cały czas żyłam na innym planie :P. Cześć, Marrrt, miło wiedzieć, że nadal bawisz się literkami

-
@asenat no cześć! Próbowałem Cię ściągnąć po starym emailu

-
@jhnw zmyślnie bardzo, ale od lat używam go jako worka na spam XD. Miło Cię widzieć. Hm, czytać. I jak się tutaj bawicie?
-
@jhnw zmyślnie bardzo, ale od lat używam go jako worka na spam XD. Miło Cię widzieć. Hm, czytać. I jak się tutaj bawicie?
@Asenat tak podejrzewałem, ale nie mogłem się oprzeć pokusie... Forum będzie miało sześć miesięcy gdy minie czerwiec. Myślę, że całkiem dobrze udała się migracja.
-
@jhnw To dobrze, że jakąś część - w sensie społeczności - udało się ocalić :).
-
@Asenat , olaboga!
Ciągle miło wspominam Głód.
Poprowadzisz coś?

-
Siemka @asenat.
-
Witka @lubesz , miło powitać w naszym gronie. Jeśli znajdziesz chwilkę czasu i ochoty, opowiedz nam coś o sobie. Grywałeś już w PBF czy to Twoje pierwsze podejście? Jakie są Twoje ulubione systemy? I co najważniejsze z punktu widzenia Obsługi tak młodego forum, jak właściwie do nas trafiłeś?
-
Hej hej! Zapro od Krzysztofa z RPG z Fb, na disc, pozniej tutaj.
Grałem dwie kampanie Dnd, oraz kompanie autorskiego systemu. Oraz gram dużo w RP na discordzie.
Jak rozumiem PBF to jest podobne do RP tak?Sam jestem w sumie początkujący w RPG bo dwie kampanie to nic wciaz. Zazwyczaj mam czas na tygodniu weekendy zajęte, ale w forum tutaj jak wiem to pisze sie kiedy ma sie czas. W sumie lubię RPG, ale przez przeprowadzkę odciąłem sie od RPG bo grałem stacjonarnie z kolegami a online im nie pasowało jednak. Wiec probuje wrócić
-
Hej hej! Zapro od Krzysztofa z RPG z Fb, na disc, pozniej tutaj.
Grałem dwie kampanie Dnd, oraz kompanie autorskiego systemu. Oraz gram dużo w RP na discordzie.
Jak rozumiem PBF to jest podobne do RP tak?Sam jestem w sumie początkujący w RPG bo dwie kampanie to nic wciaz. Zazwyczaj mam czas na tygodniu weekendy zajęte, ale w forum tutaj jak wiem to pisze sie kiedy ma sie czas. W sumie lubię RPG, ale przez przeprowadzkę odciąłem sie od RPG bo grałem stacjonarnie z kolegami a online im nie pasowało jednak. Wiec probuje wrócić
Cześć @lubesz
Tak, podobne do RPG, bardziej asynchroniczny model, nie trzeba rezerwować kilku godzin stacjonarnie na sesję 
Jak rozumiem PBF to jest podobne do RP tak?
Jeśli daklej potrzebujesz informacji to możesz spojrzeć tutaj chociaż ten element znasz. Mamy reż FAQ, jest tem sekcja stricte o PBF.
-
-
Cześć, dziękuje za powitanie.
Your feelings serve you well... -

@silentsuicide , witaj w naszym gronie. Bardzo chętnie przytulimy nowego Mistrza Gry, ale na pewno będziesz równie mile widziany jako gracz, gdyby zaciekawiła Cię któraś z bieżących rekrutacji.
Jeśli możesz,opowiedz nam coś o sobie, proszę. Jak długo bawisz się w PBF, jakie systemy najbardziej lubisz, bywasz częściej MG czy graczem oraz (to ważne zwłaszcza dla Obsługi) jak do nas trafiłeś, z czyjejś rekomendacji czy poprzez jakąś informację w sieci?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie rekrutacji!
-
Hej, miło Was poznać. Ze światem PBF jestem związany od siedmiu lat, z RPG - około 4, sam roleplay odgrywam natomiast od przeszło 12 lat. Trafiłem do Was przez Eden, a sesje, które prowadzę, to przeważnie horrory. Równie dobrze bawię się w roli gracza i jako osoba, która nigdy nie grał w młotka lub DDki, chętnie złapię się na sesję fantasy.
Do zobaczenia w przyszłych postach!
-
@kynikos , bądź pozdrowiony, miło Cię widzieć w naszym gronie! Jeśli znajdziesz chwilkę i będziesz miał ochotę, może napiszesz kilka słów o sobie - jakie systemy preferujesz; czy tylko grywasz czy również mistrzujesz; jak do nas trafiłeś (info w sieci, czyjeś rekomendacje) i czy znamy Cię może pod innym nickiem z LI.
Tak czy owak, jako Obsługa życzymy Ci dobrej zabawy!
-
@dekameron , witaj w naszym gronie. Bardzo nam miło, że dołączyłeś do forum RT!
Jeśli możesz,opowiedz nam coś o sobie, proszę. Jak długo bawisz się w PBF, jakie systemy najbardziej lubisz, bywasz częściej MG czy graczem oraz (to ważne zwłaszcza dla Obsługi) jak do nas trafiłeś, z czyjejś rekomendacji czy poprzez jakąś informację w sieci?
-
Cześć, w świecie rpg jestem całkowicie nowy. Oglądałem na YT sesje rpg i bardzo mnie to wciągnęło. Bardzo zainteresował mnie świat Warhammera fantasy.
-
Cześć, w świecie rpg jestem całkowicie nowy. Oglądałem na YT sesje rpg i bardzo mnie to wciągnęło. Bardzo zainteresował mnie świat Warhammera fantasy.
Bardzo zainteresował mnie świat Warhammera fantasy.
Przybyłeś zatem w idealnym momencie, @gordian planuje prowadzić kampanię w 2ed WFRP: https://forum.rolltelling.pl/topic/317/warhammer-%C5%9Bcie%C5%BCki-przekl%C4%99tych/1
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się