[Zew Cthulhu] Serce tajgi [REKRUTACJA ZAKOŃCZONA]
-
Kurka, następna świetnie brzmiąca rekrutacja, trzymam kciuki za jej powodzenie, bo chociaż osobiście nie znajdę chyba wolnego slotu na sesję, bardzo chciałbym ją poczytać.
-
Survival bez zabijania? Panie... musimy pogadać. Tak na lekko tez bym sie zglosił, Zewa nigdy nie ruszałem, ale aktualnie mam dwie, w tym jedną własną. Cieżko by mi było. Termin do końca marca jest dla mnie nierealny na ten moment aby sie zdecydować.
-
Hm... może wstępnie bym się zgłosił osobą z jakimś wykształeniem bio-chemicznym?
Może kobieta wstępnie?PS. O ile się orientuję w 7 edycji dalej się losuje "atrybuty"? Mogę zamiast tego zastosować jakiś gotowy array?

-
Hm... może wstępnie bym się zgłosił osobą z jakimś wykształeniem bio-chemicznym?
Może kobieta wstępnie?PS. O ile się orientuję w 7 edycji dalej się losuje "atrybuty"? Mogę zamiast tego zastosować jakiś gotowy array?

@Kaworu dzięki, wpisuję na listę
a co do atrybutów - nie trzeba ich losować, można je przydzielić: 80, 70, 60, 60, 50, 50, 50, 40 do cech głównych, a później na podstawie int albo wyk, nie pamiętam dokładnie, dostaje się pedeki do umiejek, a losuje się tylko przy rozwoju postaci. Przynajmniej ja zawsze tak grałem... Możesz zatem w wolnej chwili opisać koncepcję postaci, a mechanicznie ogarniemy później 
-
Z chęcią bym zagrał mój zamysł na badacza to inżynier około 40 który słyszał o starożytnej technologii w górach która jest bardzo zainteresowany ale nigdy nie postanowił wyruszyć żeby ją zbadać lecz teraz gdy nie ma nic do stracenia z chcia umrze w ciekawy sposób.
Jeśli chodzi o system jedynie oglądałem zew Cthulhu więc ogarniam rzuty ale potrzebowałbym pomocy z tworzeniem badacza -
-
Siemka czy bylaby mozliwosc zagrania z wami? Jestem troche rookie ale mysle ze szybko ogarne. Moj zamysl na postac prawnik

-
Siemka czy bylaby mozliwosc zagrania z wami? Jestem troche rookie ale mysle ze szybko ogarne. Moj zamysl na postac prawnik

@Elvis jasne
napiszę zaraz na priv.Tymczasem mamy komplet graczy, więc zamykam rekrutację.
-
-
@Ketharian Będzie piątka graczy, bo dołączyła też moja dziewczyna, która nie ma jeszcze konta na forum. Natomiast wątki powstaną już niedługo

-
Z Zell zablokował ten temat dnia
-
Z Zell przeniósł ten temat z Rekrutacje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się