Daggerheart: Serce Wieczności - komentarze
-
Ja nie dowierzam, że mają dość mięsa…
-
Szanowni, MG potwierdził mi prywatnym kanałem, że Heartbreaking Song wchodzi automatycznie bez konieczności wykonywania rzutu, tak więc każdy z Was może sobie dopisać na karcie postaci jeden dodatkowy Punkt Nadziei. Nie wiem, czy będę miał czas napisać wierszowaną pieśń opiewającą Khari, bo sesja pędzi jak szalona, więc jeśli mi się nie uda, miejcie na względzie w swoich późniejszych opisach, że występ Rechotka przywołał łzy do oczu słuchaczy heroiką swojej treści.
-
Dla mnie super.
z 2 hope skaczę na 3 hope, co pozwoli mi użyć moją klasową umiejkę.Co zaś do treści utworu... wydaje mi się, że niebieskoskóra olbrzmyka jeśli się zaczerwieni, to będzie fioletowa... tak by wychodziło z tego co wiem o mieszaniu kolorów.
-

@slann22 , sądzę, że w tym momencie najważniejsza dla nas jest reakcja awanturników z drugiego stolika na przyjazne powitanie barona. Czy zechciałbyś napisać albo fabularkę albo przynajmniej rzucił w komentarzach opisem ich reakcji? To może mieć istotne znaczenie dla dalszego rozwoju sytuacji w karczmie, bo może się okazać, że będziemy im musieli spuścić manto!
-
Tak więc jutro dam prawdopodobnie tutaj posta, Przepraszam za opóźnienie ale dzisiaj mam sesję.
Poza tym 6 maja mam zabieg dentystyczny z usunięciem ósemek, i prawdopodobnie wtedy przez 2 dni lub 3 będę nieosiągalny. Generalnie strasznie się go boję z uwagi na to że będzie to mój pierwszy zabieg pod narkozą, ale Mam nadzieję, że mi nic nie będzie w każdym razie Trzymajcie kciuki. -
A czekahj, jeszvze czekjamy na @miraaz
-
Nic się nie bój. Zdobędziesz kolejną sprawność. Moja ósemka trwała 1,5 godziny bo zaklinowana i równo z nerwem. A jeszcze mnie 2 czekają:) Wolałbym pod narkozą;D
Keth... parujący chłodnik??? To AI się do niczego nie nadaje!
-
-
Te ósemki to górne, czy dolne? Bo górne to pikuś, nie podejrzewam narkozy. Ja mam za sobą 3 wyrwane, bez narkozy

-
U mnie była dolna. Jeszcze jedna górna i jedna dolna to postaram się razem zrobić. Ostatnia górna mi się do zatoki wyrżnęła to ją zostawię.
-
OK, to robimy teraz? Zakładam, że Khari i Eris nie będą się wyrywały do akcji (chociaż może nas mile zaskoczą) - jeśli nie będzie innych propozycji, może zakończymy teraz wizytę w karczmie i pójdziemy zwiedzać resztę miasteczka? Rechotek zostawi w lokalu swoje rzeczy (pod pieczą właściciela), ponieważ zamierza wieczorem wrócić do "Jesiona" i dać tam drugi występ, tym razem dla znaczniejszego mieszczaństwa.
I w dalszej perspektywie proponuję po spotkaniu z włodarzami Elmore udać się na spoczynek, a następnęgo dnia rozpocząć eksplorację okolic Pieczar. Co Wy na to?
-
Tak, nie będę się wyrywać.
Rozłożyło mnie przeziębienie... potrzebuje ze 3-4 dni, więc anie czekajcie na post Khari -
Swą wypowiedzią Baron zarzuca wędkę na Rudolfa. Chce oczywiście wzbudzić zaciekawienie człowieka. A w konsekwencji może coś od niego wyciągnąć w zamian za wyssane z palca, lub conjamniej konfabulowane rewelacje.
Uznałem Keth (mam nadzieję, że nie na wyrost), że Rechotek podzielił się pozyskanymi plotkami!
-
Ja odpiszę dopiero w piątek prawdopodobnie.
-
Ojej. A co to? A kto to? (jestem zawiedziony ograniczeniem w długości nazwy postaci jaką można nadać w panelu)
-
Ojej. A co to? A kto to? (jestem zawiedziony ograniczeniem w długości nazwy postaci jaką można nadać w panelu)
-
Ale żeby nie było, że tylko marudzę, to witam wszystkich i wbijam tutaj do tej waszej wesołej bandy. Liczę na jakiś grzebień powitalny. Posta napiszę najpewniej w niedzielę, bo dzisiaj to już mi się nie chce, a jutro mnie nie będzie.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się