Daggerheart: Serce Wieczności - komentarze
-
Ja odpiszę dopiero w piątek prawdopodobnie.
-
Ojej. A co to? A kto to? (jestem zawiedziony ograniczeniem w długości nazwy postaci jaką można nadać w panelu)
-
Ojej. A co to? A kto to? (jestem zawiedziony ograniczeniem w długości nazwy postaci jaką można nadać w panelu)
-
Ale żeby nie było, że tylko marudzę, to witam wszystkich i wbijam tutaj do tej waszej wesołej bandy. Liczę na jakiś grzebień powitalny. Posta napiszę najpewniej w niedzielę, bo dzisiaj to już mi się nie chce, a jutro mnie nie będzie.
-
Pan Elf! Miła niespodzianka:) Dajże jakiegoś opisa w ramach posta, bo nie wiem czy Twoja Bg to coś wielkościowo w stylu Dzwoneczka, czy raczej Rechotka. I chodzi jej migotliwość, czy lata???
Ale będziem beke cisnąć z highelfki, ja-a-aaa?
-
Lata, gada, pełen serwis! A do tego całkiem niewielka, bo nawet nie ma 50 cm! Na pewno więcej będzie w poście, no ale to jutro (albo dziś późnym wieczorem, zobaczymy!)
-
Lata, gada, pełen serwis! A do tego całkiem niewielka, bo nawet nie ma 50 cm! Na pewno więcej będzie w poście, no ale to jutro (albo dziś późnym wieczorem, zobaczymy!)
-
Jak bogowie literówek będą łaskawi, to pewnie i do dobrego stolika podfrunęła

-
Szanowni, jestem świadomy tego jak bardzo ten rozwydrzony przemądrzały płaz zdominował ostatnio bieg narracji w sesji, dlatego w poszanowaniu zasady spotlightu wykorzystam głęboką konsternację Rechotka, aby wycofać go za kurtynę do końca niniejszej sceny i oddać pałeczkę narracji przede wszystkim w ręce @kaworu , @miraaz oraz oczywiście @pan-elf !
Fabularnie ribbet znajduje się w głębokim transie, próbując za pomocą mistycznych mantr trzymać na wodzy swoje krwiożercze zwierzęce instynkty.
-
Na razie nie daje posta, zwłaszcza, że mi sprawa wyyskoczyła.
-
Ktoś, coś?
-
Wyjeżdżam na weekend, w przyszłym tygodniu od czwartku również. Daję znać, bo moja aktywność będzie ograniczona do poniedziałku, wtorku i środy (a potem dopiero po moim powrocie).
-
@marrrt jak n7e odpiszesz to jutro dam posta.
-
Czy w następnym poście zamykać scenę, A jeśli tak, to gdzie chcecie się udać!?
Niech Aureliana wykona rzut na Instinkt O poziomie trudności 10.
Jednakowoż przypominam że rzuca się 2k12 i wydaje się wynik ale jeśli większa jest pierwsza kość to gracz dostaje punkt nadziei a jeśli wyższa druga to ja dostaje punkt strachu
Jak jej się nie uda to będzie miała minus k6 do wszystkich rzutów związanych z samokontrola i zdrowym rozsądkiem
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się