Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Pytania, problemy i życzenia
-
To teraz moje. Chodzi o spis sesji. Brakuje mi w nim prócz samej nazwy, systemu i podsystemu danej sesji, żeby wiedzieć w jakie sesje ktoś gra/prowadzi. Nawet jeżeli byłoby to w hover schowane.
-
To teraz moje. Chodzi o spis sesji. Brakuje mi w nim prócz samej nazwy, systemu i podsystemu danej sesji, żeby wiedzieć w jakie sesje ktoś gra/prowadzi. Nawet jeżeli byłoby to w hover schowane.
-
Mówię, że nie widać w tym spisie w profilu użytkownika jaka to jest sesja. Masz nazwę, ale nie wiesz jaki system, czy autorka. Musiałbyś sprawdzać userów po kilku sesjach ręcznie.
-
J JhnW odniósł się do tego tematu
-
Nie wiem, w wolnej chwili muszę spojrzeć jak ten plugin jest utrzymywany, potem zainstalować go lokalnie, zobaczyć czy nic nie psuje i popatrzeć na jego możliwości. Dopiero jak znajdę chwilę aby to zrobić, to dam wam znać.
I sprawdziłem, to plugin bardzo legacy, ostatnie zmiany sprzed 5 lat... To go raczej wyklucza.
@JhnW napisał w Pytania, problemy i życzenia:
I sprawdziłem, to plugin bardzo legacy, ostatnie zmiany sprzed 5 lat... To go raczej wyklucza.
Heh, no trochę smuteczek, mają nawet bota co podbija dependency ale nikt PRa z 2023 nie zaakcapetował.
Dobra, znalazłem coś sensowniejszego: oficjalnie wspierany przez NodeBB Community plugin
https://github.com/NodeBB-Community/nodebb-plugin-spoilersOpcja zmiany nazwy spoilera też już jest, jedynie jeszcze nie opisana chyba nigdzie, znalazłem info na forum:

-
To po kolei...
@rewik tak, to są domyślne nazwy które po przeglądzie starego forum wystarczają dla 90% sesji. Zawsze możesz tworzyć dodatkowe tematy i wtedy wyświetlane są już po nazwach.@Wired napisał w Pytania, problemy i życzenia:
@JhnW a jest opcja wypisać się z listy, jak postać zdechnie? Z panelu usera wynika że gram w 3, a gram w 1dnej. Ewentualnie zamiast "gra" to "gra/grał" w okienku, by nie sugerować że ktoś ciągnie 10 sesji i zaczyna 11.
Tak, @dekline jakbyś był tak dobry zrobić na to ticket na GH to byłbym wdzięczny, nie wyleci mi z głowy. Po to mamy stan nieaktywny i imho na liście powinieneś zostawać tylko właśnie jako niekatywny. Trzymamy też tam timestamp startu i ostatniego kliknięcia nieaktywny więc możemy to w profilu wyświetlać osobno lub z datami. Trzeba przemyśleć, dane mamy.
@Wired napisał w Pytania, problemy i życzenia:
Dobra, znalazłem coś co sensowniejszego: oficjalnie wspierany przez NodeBB Community plugin
https://github.com/NodeBB-Community/nodebb-plugin-spoilersW wolnej chwili spojrzęco oferuje i czy aby tak wiele. W sensie spoko, ale też posiadanie dwóch mechanizmów spoilerów jest też średnia. Pomyślę, sprawdzę, zobaczę.