Pytania, problemy i życzenia
-
Do listy życzeń dodaję możliwość pisania czcionką o mniejszym rozmiarze, niż domyślna.
-
Zamiast subskrypcji mam w ustawieniach tak:

W ten sposób przy wejściu na forum oraz za każdym razem, gdy kliknę w logo, wyświetla mi się lista obserwowanych przeze mnie wątków w kolejności od tego, który ma najnowszy wpis.
Jak chcę wejść na stronę główną forum, to klikam w kategorieOprócz tego mam powyłączane (ignoruję) wszystkie wątki, które mnie nie interesują i dostaję powiadomienia i komunikat o nieprzeczytanych tylko w tych wątkach, które mnie interesują.
-
-
Takie coś?

-
W ustawieniach jest "Domyślny stan oglądania kategorii", który można ustawić na ignorowane, poza tym jak Gladin pisał, jest jeszcze strona https://forum.rolltelling.pl/user/dekline/watched . Na swojej stronie widzę tylko te, które ja osobiście obserwuję, niczego poza tym. @dekline
-
Mnie wystarczy, że w twoim profilu jest lista obserwowanych. To co pokazałam. Wchodzisz w profil>tematy>obserwowane
-
To jest to samo, o czym ja pisałem. Tylko po zrobieniu opisanego przeze mnie zabiegu masz to pod jednym kliknięciem.