Co mistrzować, czego nie mistrzować? Oto jest pytanie! V2
-

Fallout, UFO, Neuroshima, WFRP 2ed, MLP! W powyższej kolejności, a najlepiej wszystko naraz!

-
Hm...
Na postapo znajdziesz tu na pewno kilku chętnych, szczególnie gdybyś odpalił sesję w świecie Degenesis, ale i fanów Neuroshimy i Fallouta znajdziesz.
Warhammer też ma wzięcie, co widać po toczącej się obecnie R i ilości chętnych.
Co do reszty, i ogólnie kto co i kiedy, może załóż sondę i zobacz ile głosów zbierze każda z propozycji w ankiecie

Tak chyba będzie najłatwiej zdecydować. -
Apokalipsa zombie, ale najlepiej w dniu zero, gdy oddzielane jest ziarno od plew
Potem to całe obozowanie, szukanie zasobów i dzikie bandy to już dla mnie wtórna zabawa 
-
Dodałem ankietę, po 2 głosy na osobę, do niedzieli. Bawcie się ^_^
-
Dałbyś szefie wybór do trzech opcji, nie bądź sknera (a najlepiej nielimitowany, da Ci znacznie lepszy podgląd na userowe preferencje)!
-
Obawiam się @ketharian że nie mam pojęcia jak to poprawić
-
Obiecałem, że zajrzę, to zaglądam.
Faktycznie, jak @Wired wspomniał, Degenesis na pewno spotkałoby się z dużą przychylnością na tym forum.
Zwiadowców kiedyś czytałem, w ramach rozpoznawania lektur dla dzieci. Aczkolwiek nie czuję specjalnie inklinacji ku takiej sesji.
Młotek 2ed to zbyt ogólne stwierdzenie, aby oddać na to głos.
Na postapo obecnie nie mam chęci, pozostałe propozycje nie w moim klimacie.
-
Tytułem rozszerzenia sondy chciałbym nadmienić, że w pierwszej kolejności zagrałbym w Fallouta bądź UFO / XCOM; następnie Neuroshimę albo WFRP 2ed (albo spoza listy w Degenesis: Rebirth), na końcu w MLP (w konwencji grimdark gore slasher).
-
Apokalipsa zombie, ale najlepiej w dniu zero, gdy oddzielane jest ziarno od plew
Potem to całe obozowanie, szukanie zasobów i dzikie bandy to już dla mnie wtórna zabawa 
@Arthur-Fleck napisał w Co mistrzować, czego nie mistrzować? Oto jest pytanie! V2:
Zgadzam się. Jak najwincyj dramy!
-
No sądząc po wypowiedziach @arthur-fleck i @nami, to aż żal ściska, że pierwsza faza apokalipsy zombie trwa zaledwie miesiąc do dwóch, oraz, że każdy rozsądny kto ogarnia temat, przeczekuje ten okres w domu, zamiast próbować uciekać jak wszyscy

-
No sądząc po wypowiedziach @arthur-fleck i @nami, to aż żal ściska, że pierwsza faza apokalipsy zombie trwa zaledwie miesiąc do dwóch, oraz, że każdy rozsądny kto ogarnia temat, przeczekuje ten okres w domu, zamiast próbować uciekać jak wszyscy

@Garanil napisał w Co mistrzować, czego nie mistrzować? Oto jest pytanie! V2:

Zawsze możemy nie mieć domu, bo np pożar, albo np akurat byliśmy w szpitalu i budzimy się po operacji (szpital często jest źródłem wielu zakażeń). Także, jest szerokie pole do popisu

-

@Garanil napisał w Co mistrzować, czego nie mistrzować? Oto jest pytanie! V2:
każdy rozsądny kto ogarnia temat, przeczekuje ten okres w domu, zamiast próbować uciekać jak wszyscy
Powiedz to bohaterom "Train to Busan"

-
Zdarzyło mi się grać kucykiem podczas apokalipsy zombie. Od tamtej pory unikam zombie i apokalipsy, ale na kucyki i inne istoty jestem otwarta.
-
Kusisz Nami, kusisz, ale najpierw cierpliwie poczekamy do niedzieli, a ja w międzyczasie zastanowię się i zacznę klecić koncepty scenariuszy i odświeżać stare pomysły w przypadku sesji które "już były" a mogły by się pojawić w nowym wydaniu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się