Rozmowy o zbiórce na forum
-
@Marika napisał w Rozmowy o zbiórce na forum:
Nie lepiej co rok zakładać zrzutkę na zrzutka.pl? Tam nie ma prowizji.
Myślałem o tym, jest to wciąż na tapecie. Jedyne powstrzymują mnie kwestie podatkowe oraz jednak trochę inny profil, zrzutka targetuje częściej działania charytatywne.
-
To raczej pomagam.pl. Zrzutka ma w opisie:
Na co chcesz
Potrzeba, projekt, a może prezent? U nas nie ma złych pomysłów! Na Zrzutka.pl możesz zbierać na dowolny cel! -
Na co chcesz
Potrzeba, projekt, a może prezent? U nas nie ma złych pomysłów! Na Zrzutka.pl możesz zbierać na dowolny cel!@Marika napisał w Rozmowy o zbiórce na forum:
Na co chcesz
Potrzeba, projekt, a może prezent? U nas nie ma złych pomysłów! Na Zrzutka.pl możesz zbierać na dowolny cel!Oczywiście, że możesz. Ale przejrzyj typowe ogłoszenia. No i kwestia podatkowa, patronite przez ciągłość daje dokumenty zapewniające, że w ramach 5 lat nie przekroczyło się limitu darowizn. W przypadku innych stron nie jest to tak oczywiste.
-
Jestem stosunkowo nowy, ale zamierzam zapuścić korzenie i też chętnie się dorzucę. Proszę mnie pignąć jak już będzie wiadomo gdzie i jak wpłacać pieniążki. Również jestem za droższą opcją.
-
Ładnie to idzie, sam optowałem za postawieniem nowego forum i opuszczenie tonącego LI. Byłbym świnia gdybym się nie dołożył. Poęćdzięsiątaka ode mnie macie. Tylko dajcie znać gdzie i jak.
Może sondę by dokleić gdzie każdy kliknie ile zamierza dorzucić. Będzie lepiej widać na ile można mniej więcej liczyć.
-
Na razie nie widzę potrzeby sondy, mniej-więcej widzę wypowiedzi w tym temacie (no i trzeba szachu-machu z tematem robić bo sondy dołożyć się nie da). To tylko rozmowa z wami na razie chociażby o formach zbiórki i rozeznania się.
-
Też się oczywiście dołożę.
-
N Nami odniósł się do tego tematu
-
Jak stoi temat? Czy się nie spieszy za bardzo?
-
@Nami napisał w Rozmowy o zbiórce na forum:
Jak stoi temat? Czy się nie spieszy za bardzo?
Nie śpieszy mocno, pewnie coś w lipcu lub bardziej sierpniu założę zbiórkę i tyle.
-
Też chętnie się dołożę :).
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się