Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Strona startowa
Skórki
  • Jasny
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Ciemny
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
  1. Start
  2. Sesje Warhammer
  3. Komentarze
  4. Bastion 2521 - Walka o Ostland (Warhammer 2-ed)
Bastion 2521 - Przez wojenne ostępy
Pipboy79P
Pipboy79 jako
Pipboy79
Mistrz Gry
DekaresD
Dekares jako
Dekares
MirasM
Miras jako
Miras
CioldanC
Cioldan jako
Cioldan

Bastion 2521 - Walka o Ostland (Warhammer 2-ed)

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Komentarze
16 Posty 4 Uczestników 248 Wyświetlenia 3 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • CioldanC Niedostępny
    CioldanC Niedostępny
    Cioldan jako Cioldan
    napisał(a) ostatnio edytowany przez

Mi odpowiada pisanie w wątku przeniesionym, bardziej widać kontynuacje i łatwiej znaleźć jakieś info dzięki ctrl+f ;). Jednak nie będę się upierał i nowy wątek też brzmi ok :).
    Innych pytań chyba brak, także czekam spokojnie na post 🙂

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • Pipboy79P Niedostępny
      Pipboy79P Niedostępny
      Pipboy79 jako Pipboy79

Oki, dzięki za wypowiedź 🙂 Zobaczymy jeszcze co nasz kolega powie 🙂

0
      • MirasM Niedostępny
        MirasM Niedostępny
        Miras jako Miras

Gotowy do rozgrywki 🙂

1
        • DekaresD Online
          DekaresD Online
          Dekares jako Dekares

Zgłaszam się do służby 😉

1
          • Pipboy79P Niedostępny
            Pipboy79P Niedostępny
            Pipboy79 jako Pipboy79
            napisał(a) ostatnio edytowany przez Pipboy79

Tura 43 - 2521.05.06; wlt; ranek

• Oki, to witam w kontynuacji sesji z LI 🙂 Widzę, że spotykamy się w tym samym gronie cośmy się rozstawali 🙂

• Termin na odpis powiedzmy do pt. 05.22.

• Oki, to sesja skończyła się na początku ataku zwierzoludzi na obóz regimentu. A obecnie jest poranek po tym ataku. Sama walka jest tylko ogolnie zapisana. W największym skrócie to regiment poniósł straty ale odparł atak.

• Sesja postanowiłem zacząć dość lajcikowo. Czyli poranek przy ognisku i na pobojowisku. Tak aby była okazja sobie odkurzyć i przypomnieć sobie postać swoją i kolegów. Dlatego macie scenę przy ognisku i jest okazja pogadać z kolegami.

• Macie pewien ogólny opis nocnej walki. I pod koniec niektóre epizody jakich dany BG był świadkiem.

• Rano postacie są zmęczone i niewyspane ale ogólnie to raczej całe. I mają swobodę manewru co o poranku porabiają w obozie przy śniadaniu.

• Na dobry początek to wszyscy BG dostają po 100 PD. Dopisałem do tego z czym postacie kończyły poprzednią sesję.

Stan HP

Tobias 15/15 (s.zdrowy)
            Stefan 12/12 (s.zdrowy)
            Duivel 12/12 (s.zdrowy)

Stan PD

Tobias 175 + 100 = 275 PD
            Stefan 85 + 100 = 185 PD
            Duivel 285 + 100 = 385 PD

Stan PZ

Tobias 375 PZ
            Stefan 18 PZ
            Duivel 40 PZ

• No i ode mnie chyba tyle na ten nowy początek 🙂 Jak coś nie jest zbyt klarowne to dajcie znać 🙂
            0
            • DekaresD Online
              DekaresD Online
              Dekares jako Dekares

Czołem!
              Miło jest wrócić do gry z Wami
              Dzięki za dodatkowe PD 😉
              Pierwsze pytanko, jak robimy wspólne dialogi? na LI był google doc który jak sprawdzałem nadal jest aktywny, tam pisać?
              Drugie pytanko czy kawalerzystką zbierającą uciekających żołnierzy w części postu opisującej perspektywę Stefana jest Szlachetnie Urodzona Oliwia von Damnitz czy jest to Petra von Falkenhorst czy jeszcze ktoś inny?
              Czy mogę założyć, że Stefan po walce(a możliwe że nawet w trakcie) skupił się na pomaganiu rannym? Tutaj takie pytania, czy mamy w obozie jakiegoś głównego medyka? Bo pamiętam że Alezzia leczyła nas i innych swoją magią ale nie pamiętam czy był ktoś jeszcze?
              Co do samego pomagania rannym to czy mogę także założyć, że Stefan będzie mieć "zaszczyt" zgłosić się na głównego opiekuna dla naszego Maga jak i dla Łowcy Czarownic (o ile tym nie zajmują się jego właśni ludzie)? Bo coś mi się zdaje że w obu przypadka kolejka chętnych do siedzenia przy nich i podawania rosołku itd. może być zadziwiająco krótka ;). Co do samej potyczki to czy mogę także założyć że moi pomocnicy Wieselowie i nasze ogary wyszli z walki bez szwanku? Starszy z Wieselów Albrecht o ile dobrze pamiętam był dość mocno poturbowany po wcześniejszych walkach więc byłbym nawet skłonny założyć, że tak czy tak leży w szpitalu bo mu się ranny lekko poodnawiały i musi odpocząć choć chwilę.

Po za tym jak wygląda kwestia naszego dobytku, wiemy czy nic nam nie spłonęło?

Pozdrawiam

Pipboy79P 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              0
              • DekaresD Dekares

Czołem!
                Dzięki za dodatkowe PD 😉
                Pierwsze pytanko, jak robimy wspólne dialogi? na LI był google doc który jak sprawdzałem nadal jest aktywny, tam pisać?
                Drugie pytanko czy kawalerzystką zbierającą uciekających żołnierzy w części postu opisującej perspektywę Stefana jest Szlachetnie Urodzona Oliwia von Damnitz czy jest to Petra von Falkenhorst czy jeszcze ktoś inny?
                Czy mogę założyć, że Stefan po walce(a możliwe że nawet w trakcie) skupił się na pomaganiu rannym? Tutaj takie pytania, czy mamy w obozie jakiegoś głównego medyka? Bo pamiętam że Alezzia leczyła nas i innych swoją magią ale nie pamiętam czy był ktoś jeszcze?
                Co do samego pomagania rannym to czy mogę także założyć, że Stefan będzie mieć "zaszczyt" zgłosić się na głównego opiekuna dla naszego Maga jak i dla Łowcy Czarownic (o ile tym nie zajmują się jego właśni ludzie)? Bo coś mi się zdaje że w obu przypadka kolejka chętnych do siedzenia przy nich i podawania rosołku itd. może być zadziwiająco krótka ;). Co do samej potyczki to czy mogę także założyć że moi pomocnicy Wieselowie i nasze ogary wyszli z walki bez szwanku? Starszy z Wieselów Albrecht o ile dobrze pamiętam był dość mocno poturbowany po wcześniejszych walkach więc byłbym nawet skłonny założyć, że tak czy tak leży w szpitalu bo mu się ranny lekko poodnawiały i musi odpocząć choć chwilę.

Pozdrawiam

Pipboy79P Niedostępny
                Pipboy79P Niedostępny
                Pipboy79 jako Pipboy79

@Dekares

@Dekares napisał:

Czołem!
                Dzięki za dodatkowe PD

• Też witam 🙂

@Dekares napisał:

• No faktycznie jest tamten doc. I nadal jest. Ale to na tygodniową turę to spore ryzyko, że się nie zdąży skończyć docowej scenkii. No i wspólne scenki, wypadałyby wspólnego pisania każdego BG kto jest w tej scence. A z tym różnie bywa. Ja nie chciałbym nikogo przymuszać ani zakazywać.

@Dekares napisał:

• Lady von Damnitz ma pełną, zbroję płytową więc raczej nie powinna wyglądać na czerwono. I nie wiadomo czy ma kuszę. A czerwoną przeszywalnicę oraz kuszę, ma Petra von Falkenhorst. Ale jak w opisie, czyli ciemno, chaos, walka więc bez detali to widział Stefan.

@Dekares napisał:

• Szpitala polowego nie ma. Leczeniem się zajmuje Alezzia, Inez i Harold (cyrulik/skryba od Brurchalda). Plus pomocnicy z ciur obozowych (znoszenie rannych, przytrzymywanie, karmienie, pojenie etc). Więc jak Stefan chce to może im pomóc. Nadal będzie sporo pracy.

@Dekares napisał:

Co do samego pomagania rannym to czy mogę także założyć, że Stefan będzie mieć "zaszczyt" zgłosić się na głównego opiekuna dla naszego Maga jak i dla Łowcy Czarownic (o ile tym nie zajmują się jego właśni ludzie)? Bo coś mi się zdaje że w obu przypadka kolejka chętnych do siedzenia przy nich i podawania rosołku itd. może być zadziwiająco krótka ;).

• Tak, wśród rannych znajdą się też i mag, i łowca czarownic. Jako VIP-y będą pod szczególną opieką. Alezzia się będzie troszczyć zwłąszcza o maga a Harold o Munzela. I przy nim, zwykle będzie ktoś z jego ludzi. Ale znów jakaś fachowa pomoc Stefana też będzie chętnie przyjęta.

@Dekares napisał:

Co do samej potyczki to czy mogę także założyć że moi pomocnicy Wieselowie i nasze ogary wyszli z walki bez szwanku? Starszy z Wieselów Albrecht o ile dobrze pamiętam był dość mocno poturbowany po wcześniejszych walkach więc byłbym nawet skłonny założyć, że tak czy tak leży w szpitalu bo mu się ranny lekko poodnawiały i musi odpocząć choć chwilę.

• Tak, pomocnicy BG przetrwali walkę (ci od Duivela też). A co do ich stanu, to możecie to sami opisać. Byle się nie kłóciło z tym co już było w moim poście 🙂

@Dekares napisał:

• Raczej jest cały. Może być sponiewierany przez rozrzucenie/zdeptanie/ubrudzenie po tym nocnym bieganiu ale raczej jest cały.
                0
                • DekaresD Online
                  DekaresD Online
                  Dekares jako Dekares

Post poszedł, jest odrobinę dialogu do reszty ale to taki niewinny banterek więc myślę że nie będzie problemu ;). Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze takie pytanie czy Stefan byłby wstanie dowiedzieć się w jakim stanie są mag i łowca czarownic(oczywiście jeśli to możliwe to pomaga przy ich leczeniu)? Czy Alezzia(może także Inez bo ona tez jest magiem i nie wiem czy zna takie zaklęcia) leczyła ich czarami i czy to wystarczyło żeby byli w stabilnym stanie? Bo jak nie to Stefan mógłby rozważyć danie któremuś z nich swojej ostatniej mikstury leczącej.

1
                  • DekaresD Dekares

Post poszedł, jest odrobinę dialogu do reszty ale to taki niewinny banterek więc myślę że nie będzie problemu ;). Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze takie pytanie czy Stefan byłby wstanie dowiedzieć się w jakim stanie są mag i łowca czarownic(oczywiście jeśli to możliwe to pomaga przy ich leczeniu)? Czy Alezzia(może także Inez bo ona tez jest magiem i nie wiem czy zna takie zaklęcia) leczyła ich czarami i czy to wystarczyło żeby byli w stabilnym stanie? Bo jak nie to Stefan mógłby rozważyć danie któremuś z nich swojej ostatniej mikstury leczącej.

Pipboy79P Niedostępny
                    Pipboy79P Niedostępny
                    Pipboy79 jako Pipboy79

@Wszyscy

• Miałem awarię neta. Na dzielni w czw coś siadło więc jak wrociłem z arbeit to już nie miałem nawet jak Was powiadomić. A obecnie jestem w gościach więc na pisanie może być mnie mniej niż zwykle.

@Dekares napisał:

Mam jeszcze takie pytanie czy Stefan byłby wstanie dowiedzieć się w jakim stanie są mag i łowca czarownic(oczywiście jeśli to możliwe to pomaga przy ich leczeniu)?

• I mag, i łowca są z resztą rannych. Zaczęto ich znosić do jednego z większych namiotów. Jak Stefan pomagał przy opatrywaniu, to miał okazję ich oby spotkać. Abaj są w na tyle ciężkim stanie, że obecnie nie są na chodzie i są wyłączeni z akcji.

@Dekares napisał:

Czy Alezzia(może także Inez bo ona tez jest magiem i nie wiem czy zna takie zaklęcia) leczyła ich czarami i czy to wystarczyło żeby byli w stabilnym stanie? Bo jak nie to Stefan mógłby rozważyć danie któremuś z nich swojej ostatniej mikstury leczącej.

• Ogolnie, to byli leczeni obaj, i zwyczajnie (Leczenie) i magicznym leczeniem (Alezzia). Stefan mógł przy tym asystować. Magiczna mikstura, od strony mechy to taki leczący czar w płynie czyli magiczne leczenie. Więc albo jedno albo drugie. Jak Stefan użył swojej mkstury to Alezzia już nie leczyła magicznie danego pacjenta a jak ona leczyła to niezbyt było sens podawać miksturę.
                    0
                    • Pipboy79P Pipboy79

@Wszyscy

• Miałem awarię neta. Na dzielni w czw coś siadło więc jak wrociłem z arbeit to już nie miałem nawet jak Was powiadomić. A obecnie jestem w gościach więc na pisanie może być mnie mniej niż zwykle.

@Dekares napisał:

Mam jeszcze takie pytanie czy Stefan byłby wstanie dowiedzieć się w jakim stanie są mag i łowca czarownic(oczywiście jeśli to możliwe to pomaga przy ich leczeniu)?

• I mag, i łowca są z resztą rannych. Zaczęto ich znosić do jednego z większych namiotów. Jak Stefan pomagał przy opatrywaniu, to miał okazję ich oby spotkać. Abaj są w na tyle ciężkim stanie, że obecnie nie są na chodzie i są wyłączeni z akcji.

@Dekares napisał:

Czy Alezzia(może także Inez bo ona tez jest magiem i nie wiem czy zna takie zaklęcia) leczyła ich czarami i czy to wystarczyło żeby byli w stabilnym stanie? Bo jak nie to Stefan mógłby rozważyć danie któremuś z nich swojej ostatniej mikstury leczącej.

• Ogolnie, to byli leczeni obaj, i zwyczajnie (Leczenie) i magicznym leczeniem (Alezzia). Stefan mógł przy tym asystować. Magiczna mikstura, od strony mechy to taki leczący czar w płynie czyli magiczne leczenie. Więc albo jedno albo drugie. Jak Stefan użył swojej mkstury to Alezzia już nie leczyła magicznie danego pacjenta a jak ona leczyła to niezbyt było sens podawać miksturę.
                      Pipboy79P Niedostępny
                      Pipboy79P Niedostępny
                      Pipboy79 jako Pipboy79

Tura 44 - 2521.05.06; wlt; ranek

Oki, to pierwsze koty poszły za płoty. To ruszamy z akcją 🙂 Tura na odpis do sb 05.30. Czyli jak się uda to w przyszły weekend chciałbym zrobić swoją turę a jak za mało czasu, to przedłużymy do następnego. Mnie przez te awarie netu i wyjazd weekendowy, nieco się rytm pisania przestawił.

Termin na odpis powiedzmy do sb. 05.30.

Stan HP

Tobias 15/15 (s.zdrowy)
                      Stefan 12/12 (s.zdrowy)
                      Duivel 12/12 (s.zdrowy)

Stan PD

Tobias 275 + 20 = 295 PD
                      Stefan 185 + 30 = 215 PD
                      Duivel 385 + 25 = 410 PD

Stan PZ

Tobias 375 PZ
                      Stefan 18 PZ
                      Duivel 40 PZ

• Oki, to dalej jest poranek w Wellentag w obozie regimentu. Sceny są dwie. Pierwsza to luźne pogaduchy przy śniadaniu z ludźmi Kolesnikowa. Druga to wezwanie do obu szefowych i przyjęcie od nich rozkazów.

• Pierwsza scena jest luźna, można pogadać coś z BG czy BN-ami zanim przyjdzie kurier z wewzwaniem do szefowych. Sceneria zasadniczo nie zmieniła się od poprzedniej tury.

• Druga scena to wezwanie do szefowych. Tam przedstawiają one zadanie dla oddziału Kolesnikowa. Czyli sprawdzenie drogi do Wendorf i same Wendrof jak się da.

• Szefowe informują o buncie regimentu w mieście. Z tego listu w tubie coście znaleźli dnia poprzedniego. Ale, że list był mocno nieczytelny to nie ma zbyt wiele detali. To też Kolesnikow i reszta mają sprawdzić jeśli dostaną się do miasta.

• Regiment z powodu pobojowiska po walkach, będzie miał opóźnienie w wymarszu na 1+k6 godzin. Dlatego właśnie chociaż zwiadowcy mają pojść przodem aby wybadać sytuację.

• Jeśli ktoś się czuje na siłach, może o coś zapytać szefowych. Jak nie to macie ok 1 h czasu na przygotowania i załatwienie swoich spraw, zanim Kolesnikow da rozkaz do wyruszenia w drogę.

• I na ten moment chyba tyle ode mnie. Jak coś nie jest jasne to dajcie znać ocb 🙂
                      0
                      • DekaresD Online
                        DekaresD Online
                        Dekares jako Dekares
                        napisał(a) ostatnio edytowany przez Dekares

Czołem!
                        Stefan będzie chciał na pewno zapytać się o następujące rzeczy:

• Wypytać się o ten regiment, co o nich wiemy, jakimi siłami dysponują, czy znamy dowódce? Czy z listu/albo wcześniejszych ustaleń mieliśmy ustalone jakieś osoby z którymi mieliśmy się w Wendorf skontaktować?
                        • Stefan chciałby się spytać o te"rakiety" którymi w nocy rozświetlono niebo nad obozem? Jeśli jakieś zostały to może moglibyśmy dostać kilka i w razie kłopotów wystrzelić taką race w niebo jako ostrzeżenie dla regimentu/prośbę o pomoc. Jeśli mają różne kolory to nawet na szybko można by opracować jakiś system kodów oznaczający co nas spotkało, Np czerwona raca zwierzoludzie, zielona buntownicy itd.
                        • Czy w obozie mamy kogoś z tych okolic/bywająego w Wendorf?Jeśli tak to dodanie go do zespołu ewentualne wypytanie go o okolice powinno być poważnie rozważone(może pomógłby znależć jakieś samotne gospodarstwo po drodze w którym dałoby się zaciągnąć języka/albo jakieś wzniesienie czy inny punkt z którego możnaby poobserwować samo miasto.
                        • Skoro mamy mieć do czynienia z buntownikami(w liście jest coś o powodzie buntu?)to może przydaliby
                          się nam jacyś ludzie od naszego łowcy czarownic żeby pomóc. Rozeznaniem jest kto.
                          Tyle na tą chwilę.
                        0
                        • DekaresD Dekares

Czołem!

• Wypytać się o ten regiment, co o nich wiemy, jakimi siłami dysponują, czy znamy dowódce? Czy z listu/albo wcześniejszych ustaleń mieliśmy ustalone jakieś osoby z którymi mieliśmy się w Wendorf skontaktować?
                          • Stefan chciałby się spytać o te"rakiety" którymi w nocy rozświetlono niebo nad obozem? Jeśli jakieś zostały to może moglibyśmy dostać kilka i w razie kłopotów wystrzelić taką race w niebo jako ostrzeżenie dla regimentu/prośbę o pomoc. Jeśli mają różne kolory to nawet na szybko można by opracować jakiś system kodów oznaczający co nas spotkało, Np czerwona raca zwierzoludzie, zielona buntownicy itd.
                          • Czy w obozie mamy kogoś z tych okolic/bywająego w Wendorf?Jeśli tak to dodanie go do zespołu ewentualne wypytanie go o okolice powinno być poważnie rozważone(może pomógłby znależć jakieś samotne gospodarstwo po drodze w którym dałoby się zaciągnąć języka/albo jakieś wzniesienie czy inny punkt z którego możnaby poobserwować samo miasto.
                          • Skoro mamy mieć do czynienia z buntownikami(w liście jest coś o powodzie buntu?)to może przydaliby
                            się nam jacyś ludzie od naszego łowcy czarownic żeby pomóc. Rozeznaniem jest kto.
                            Tyle na tą chwilę.
                          Pipboy79P Niedostępny
                          Pipboy79P Niedostępny
                          Pipboy79 jako Pipboy79

@Dekares napisał:

Czołem!

• No siemka, szpoko 🙂

@Dekares napisał:

Wypytać się o ten regiment, co o nich wiemy, jakimi siłami dysponują, czy znamy dowódce. Czy z listu/albo wcześniejszych ustaleń mieliśmy ustalone jakieś z którymi mieliśmy się w Wendorf skontaktować?

• W Risted wiadomo było, ze pod Grunackeren zaczynają działać podjazdy Chaosu a może nawet jest już oblężone. Więc tam szefowe chciały dotrzeć. Wendorf po prostu jest po drodze. Mniej więcej w połowie drogi miedzy Ristedt a Grunackeren. Nikt nic nie miał zadnej wiedzy ani planów co do Wendorf.

• O Siege Stern, szefowe wiedzą, że jest taki najemniczy regiment i zwykle on działa w Wolfenburgu. Ale możliwe, że jakies kompanie działają poza stolicą.

@Dekares napisał:

Stefan chciałby się spytać o te"rakiety" którymi w nocy rozświetlona niebo nad obozem? Jeśli jakieś zostały to może moglibyśmy dostać jakieś i w razie kłopotów wystrzelić taką race w niebo jako ostrzeżenie dla regimentu/prośbę o pomoc. Jeśli mają różne kolory to nawet na szybko można by opracować jakiś system kodów oznaczający co nas spotkało, Np czerwona raca zwierzoludzie, zielona buntownicy itd.

• Inez powie, że to dzieło Alezzi i jej magii.

@Dekares napisał:

Czy w obozie mamy kogoś z tych okolic/bywająego w Wendorf?Jeśli tak to dodanie go do zespołu ewentualne wypytanie go o okolice powinno być powwżnie rozważone(może pomógłby znależć hakieś samotne gospodarstwo po drodze w którym dałoby się zaciągnąć języka/albo jakieś wzniesienie czy inny punkt z którego możnaby poobserwować samo miasto.

• Zobaczymy: https://orokos.com/roll/1074181 5d100=93, 76, 24, 14, 3 > Później, po rozmowie z szefowymi, do oddziału Kolesnikowa, dołączy jeden tubylec z Wendorf.

@Dekares napisał:

Skoro mamy mieć do czynienia z buntownikami(w liście jest coś o powodzie buntu)to może przydaliby si3 nam jacyś ludzie od naszego łowcy czarownic żeby po móc. Rozeznaniem kto jest kto.

• Ludzie łowcy czarownic, zostają przy swoim szefie.
                          0
                          • DekaresD Online
                            DekaresD Online
                            Dekares jako Dekares
                            napisał(a) ostatnio edytowany przez Dekares

Dziękuję za odpowiedzi!
                            Dałem post, bardzo króciutki ale raczej nic więcej w tym tygodniu nie uda mi się fabularnie (ewentualnie będę edytował jak uda mi się jeszcze usiąść).
                            Jak rozumiem mamy wyruszyć na stosunkowo krótki rekonesans więc Stefan zabierze z sobą w zasadzie tylko uzbrojenie:

• Włócznia
                            • Tarcza
                            • Łuk i strzały
                              -Nóż
                              Po tym w plecaku
                            • Toporek
                            • krzesiwo
                              -modlitewnik
                              -manierkę z wodą
                            • zestaw do leczenia i miksturę leczącą
                            • truciznę
                              Bierze Wieselów i psy oczywiście.
                              Jak Sierżant będzie chciał dać Kogoś na szpice to się zgłosi.
                            0
                            • Pipboy79P Niedostępny
                              Pipboy79P Niedostępny
                              Pipboy79 jako Pipboy79

@dekares

• Oki, dzięki za terminowy post i deklarki 🙂
                              1
                              • CioldanC Niedostępny
                                CioldanC Niedostępny
                                Cioldan jako Cioldan

ja weekendy wyjazdowe i w porę nie ogarnąłem.
                                Post poszedł i raczej wszystko jasne. "Świta Duivela" zostaje z regimentem, przydadzą im się dodatkowe osoby do pomocy. Chyba, że Kolesnikov chciałby zabrać elfki, to oczywiście pójdą, ale Duivel sam tego pomysłu nie rzuci.

1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                                Odpowiedz
                                • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                                Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                                • Najpierw najstarsze
                                • Najpierw najnowsze
                                • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.