Krzyk Pustki
-
A Alien stoi przy terminalu i patrząc na nas myśli: "Ale żeście ekipę zmontowali..."
Edit:
Niezależnie od wyniku konfrontacji z Sadzą i Holtem, Joshua widząc reakcję Sadzy i nie chcąc pogorszyć swojej sytuacji, sam się rozbroi i odda spluwę Holtowi. O ile nikomu nic nie odjebie.
Kwestia z jakiej pozycji to zrobi - ze złamanym nosem, lub z pozycji moralnego zwycięzcy, który pokazał wartość bojową wyższą, niż dwójka pokładowych pudzianów
-
1d6+2 - wynik 8 xD.
Oczywiscie, ze najwyzszy w puli, czyli najgorszy dla mnie. Ach Alien, kocham ten system xD
Co tam sie dzieje GMie? Tremble z podrecznika?
-
Po pierwsze, chciałbym autentycznie pogratulować wyniku - tak się rzuca szóstki na życzenie, kiedy są potrzebne Mistrzowi Gry! Good job!
Teraz mechanika - zastosujemy tremble podrasowane pod postać Holta, czyli zauważalne drżenie powodowane zimną furią. Reakcja Sadzy nie musi być ubierana w cyfry, skoro widząc ruszającego Siergieja Gleeson sam odda broń. W mocy wciąż pozostaje opcja testu na Dowodzenie Hannigana w celu obniżenia poziomu stresu.
-
to jeszcze zahamuje sie odpisem do Hanningana decyzji

-
Korzystając z przerwy w pracy wrzuciłem jeszcze coś na szybko by wyklarować sytuację. Mogę to usunąć jak mieszam coś. I tak jest takie sobie pewnie gramatycznie i stylistycznie.
-
mi sie tam podoba. Budujmy relacje w załodze. Bedzie ciekawie
-
No ba!
Lepszego prezentu urodzinowego naszemu MG nie mogliśmy zrobić.
Sto lat raz jeszcze

-
To jeszcze słów kilka od Sadzy.
-
Ja coś skrobnę krótkiego wieczorem . Ogólnie oczekuję od kapitana raportu z opisem sytuacji bo mostek nie wie o cho chodzi

-
@davy-knee , w przypadku obsady mostka musimy wpierw poznać jedną dodatkową deklarację!
-
@davy-knee , w przypadku obsady mostka musimy wpierw poznać jedną dodatkową deklarację!
@Ketharian A co z Williamem? Bo ja z odpisem czekam na @cygan który zadeklarował że wchodzi do spalni

-
No dobra , to czekam do sie wydarzy u nas… Ale wciąz czekam równolegle na informacje z tendera…
-
@arthur-fleck , umawiamy się tak, że jeśli nie otrzymamy odpisu ze strony @cygan do końca dzisiejszego dnia (nie musi to być fabularka, wystarczy nawet jednozdaniowa deklaracja w komentarzach), rzuć na Rolzach 1k2, gdzie 1 - Bill wszedł do spalni, 2 - Bill nie wszedł do spalni i w zależności od wyniku pisz własną scenę, żeby nam tempo gry nie spadło.
-
Smarnalem posta. Szyk ustalony. Mysle, ze po stronie Bleinerta akcje juz zalatwione, chyba, ze ktos jeszcze ma jakis sos do dodania.
-
Sorry za spowalnianie sesji. Zaraz wrzucę post tylko mam jeszcze pytanie czy przypadkiem sypialnia nie jest obecnie zamknięta dla Billa?
-
Wrzuciłem post, jeśli Wiliam zobaczy pustą salę to wróci do siebie.
-
Joshua cieszy się, że wracają na Kardashians i nie musi iść przodem. Więc nie robi problemu.
Problem i tak po nich przybędzie

Z rekonstrukcji sceny wygląda, że tego ostatniego aktu niewyparzonej gęby Gleesona wobec Holta nie było, bo się kapitan zdążył wtrącić. Tak?
Edit: w trakcie odwrotu do Kardashiana, Joshua pomoże Crowe'wi i spróbuje mu dodać nieco otuchy. Mogę to uwzględnić w kolejnej turze.
-
Chociaż nie mogę być tego pewien na sto procent, przeczucie mówi mi, że Delilah śmiertelnie właśnie przeraziła Billa. Jak to z nim naprawdę jest, dowiemy się najpewniej z nowego wpisu @cygan , ale najpierw musimy przepracować coś innego. Opiekun właśnie zwolnił hamulce drzwi spalni i zaczął je bardzo szybko opuszczać, a Delilah przytula się do Billa w ich progu. Poproszę o test sprawności dla femme fatale, bo oczami wyobraźni widzę już jak te drzwi pozostawiają parę romantycznych kochanków po przeciwnych stronach, bez własnych przedramion, za to w posiadaniu przedramion partnera (ale to tylko takie krwawe fantazje, te drzwi mogą Was poturbować, ale raczej nikogo nie przetną).
@arthur-fleck , testuj Sprawność decydując jednocześnie, czy wypychasz Billa i siebie na zewnątrz czy wciągasz go do środka spalni.
Ekipa ratunkowa, szybkie pytanie odnośnie uszkodzonego androida - zostawiacie go na miejscu czy zabieracie ze sobą na części zapasowe do kantyny, bo przydałoby się zmodernizować automat do kawy i mikrofalę?
-
Osobiście bym brał. Zawsze można go sprawdzić, czy memorycore zawiera jakieś przydatne info.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się