Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Jedyny Pierscień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - KOMENTARZE
-
Trochę zmieniłem Gladin

A co do prezentacji - nie wiem, czy Milo ma najlepsze skillsy do tego zadania. Napisałem posta, ale chyba panie w drużynie były mocniejsze w gadce, jeśli chodzi o leadowanie

-
Trochę zmieniłem Gladin

A co do prezentacji - nie wiem, czy Milo ma najlepsze skillsy do tego zadania. Napisałem posta, ale chyba panie w drużynie były mocniejsze w gadce, jeśli chodzi o leadowanie

-
Przedstawienie z Uprzejmości.
I zagajenie z Zagadki, bo ukrywa prawdziwy cel wizyty.Czy Lobelia jest z nami???
-
Zostawiłem to do decyzji @gladin
-
Rzuciłem na razie na samą prezentację i będziecie mieli 5 prób (testów) na przebicie oporu. (3 plus zdany test i symbol
). (można jeszcze wydawać nadzieję, bo może wypadnie dodatkowy
)Zagadek jeszcze nie rzucam, choć pewnie będą częścią posłuchania, ale póki co chcę zobaczyć gdzie narracja nas powiedzie.
-
Paladin oglądając sobie dłoń Bullroarera dostrzeże, że dłoń faktycznie ma "pozostawione miejsce na maczugę", więc albo tam wcześniej była, albo ktoś przewidział, że kiedyś będzie.
-
Przedstawienie z Uprzejmości.
I zagajenie z Zagadki, bo ukrywa prawdziwy cel wizyty.Czy Lobelia jest z nami???
@Marrrt napisał w [Jedyny Pierscień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - KOMENTARZE:
Czy Lobelia jest z nami???
Myślę, że tak, z chęcią obejrzy miejsce zbrodni in spe, aczkolwiek obecnie jestem uwikłany w dialogowanie, stąd nie udzielam się w scenie chronologicznie późniejszej.
-
Oprócz najnowszej odpowiedzi Gladina, był też edytowany tamten post z burmistrzem i Adą. Zainteresowanych odsyłam do postu numer #63
-
@rewik możesz npcować moją postać? Wiem, że zapowiadałeś że sesja na luzie i ogólnie zapoznawcza z nowym systemem, ale trochę mi głupio i tak. Ogólnie z moim hobbitem się nie zżyłem zbytnio i bym chętnie oddał go w Twoje ręce, uwalniając sobie więcej czasu i planując sesję do poprowadzenia.
-
Będzie na doczepkę sobie patrzył. Jak pójdziemy drogą dyplomacji i się uda, to i tak zaraz kończymy tę część.
-
@Gladin napisał w [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - Rozdział I:
– Chciałabym obejrzeć te zapiski Brandobrasa.
Z tego co zrozumiałem to zapiski są Starego Tuka (Gerontiusa) a nie Bandobrasa:) Natomiast dotyczą lokalizacji maczugi Bandobrasa.
-
Słusznie prawisz.
-
Same się zapinają. Chyba w broszurce Shire były wspomniane. Oryginalnie w Hobbicie.
Odpinają się tylko na rozkaz. -
Ok,
@pan-elf coś planujesz pisać? -
jest kilka dni, bo święta traktuję jak niebyłe
-
Jak nie święta, to robota

Odpisałem z opóźnieniem, ale Milo na przetestowanie czarodziejskich spinek, do których został nominowany (dziękuję!
) cieszy się jak dzieciak.Potem zaś chciałby nakłonić, by dano im tu dość swobodny dostęp do studiowania eksponatów - tak tych zapisków Starego Tuka, jak i wszystkiego, co niby Muzeum zwiedzającym udostępnia (niechże się hobbici zadomowią i poznają tak historię, jak i Mathom z jego mocnymi i słabymi stronami).
-
Postaram się dać odpis w ten piątek, jak się nie uda to dopiero niedziela, ale dalej chyba już nie przeciągnę