[WFRP 2ed] Bögenhafen
-
20, 6, 15, 9, 9, 16, 8, 13
strzelec wyborowy ( hehe), opanowanie
- Jeśli chodzi o wzór KP to możecie (a właściwie powinniście) bezkarnie zżynać z:
Materiałów do sesji - Kartę proszę wrzucać tu
- Proszę pamietać o avku. Panel jeśli jeszcze nie dziala, ale dobrze jest widzieć o kim mowa, jak sami widzicie swojego BG
- Ekwipunek to rzecz dyskusyjna, ale pamietajcie że coś tam jednak możecie mieć.
- Jeśli chodzi o wzór KP to możecie (a właściwie powinniście) bezkarnie zżynać z:
-
No dobra, rzucaj mi. Ale zupełnie niezobowiązująco. Widzę, że w mojej sondzie zainteresowanie niewielkie i głównie wskazujące, bym odpalił coś za pół roku. No to może się skuszę na Twoją. Ale nie obiecuję.
-
Ok, rozumiem.
W gruncie rzeczy nie ma to wielkiego znaczenia co wybierzecie, tylko jak to wykorzystacie. Jak zawsze zreszta.
Aczkolwiek z drugiej strony ja zawsze zakładam ze dobrze jest mieć w drużynie kogos kto potrafi sie bic i drugiego co potrafi strzelac. -
a rzuć mi też, jak mnie natchnie to stworzę
obecnie nie mam pomysłu na postać i myślę o hobbitachprzy okazji robię posta by sprawedzić bug wspomniany przez Gladina
-
O, ten, to on pobił Boscha po wtrąceniu do celi, a teraz za każdym razem wyżera mu zawartość miski zostawiając jedynie parę obierków, że utrzymać nieszczęsnego Hieronima przy życiu! Że też go dotąd nie powieszono, tego Bosch nie może w swej prostodusznej naturze pojąć!
-
Tyle superlatywów z klawiatury Gladina... II edycja... Poproszę o rzuty i cechy!
A jest też możliwość byś mi mocium panie MG profesję wylosował? -
To też chcem... (to prośba o rzuty)
-
Tak samo, nie zgłaszam się, ale poproszę o rzuty... Tylko bez litości, ma boleć, bez jakiś tam 20