Koszulka forumowa
-
Witam,
W lutym jadę na konwent Remcon. Chce zamówić koszulkę z logiem aby przy okazji nieco rozpropagować forum. Dla siebie zamówię napewno, aczkolwiek zastanawiam się czy ktoś jeszcze z forum chciałbym takową mieć?
Nie rozważałem jeszcze dokładnie, ale prawdopodobnie będzie to logo forum z nazwą na zwykłej czarnej koszulce bez kołnierza. Koszt jak rzucałem okiem to gdzieś pomiędzy 30 - 70 zl za nadruk i 50 - 100 za haft (ale wtedy małe logo).
Czy jest ktoś chętny? Jeśli tak to jaka opcja? Uwagi?
Tak wiem, każdy może zamówić sobie sam, ale nie o to pytam -
Chętny na 2 sztuki! Artystyczno wykonawcze niuanse pozostawiam bez preferencji. Tylko rozumiem, że chodzi o logo lastinn bez loga konwentu.
-
Logo Rolltelling, nie Lastinn. Nie mamy praw do marki Lastinn.
Logo jak na stronie forumowej, sześćiokąt z wpisanym R oraz rozwinięciem olltelling
Tak, koszulka ogólna, bez brandingu (oczywiście oprócz Rolltelling.A jakieś akceptowalne koszty? Prosta to 30 zl, a full to i 100zl a moze i więcej.
Bo myślałem na lewej piersi logo z rozwinieciem, ale mozna tez na plecach drugie takie albo i nawet login z forum - ale teraz to już płynę. -
Logo jak na stronie forumowej, sześćiokąt z wpisanym R oraz rozwinięciem olltelling
Tak, koszulka ogólna, bez brandingu (oczywiście oprócz Rolltelling.A jakieś akceptowalne koszty? Prosta to 30 zl, a full to i 100zl a moze i więcej.
Bo myślałem na lewej piersi logo z rozwinieciem, ale mozna tez na plecach drugie takie albo i nawet login z forum - ale teraz to już płynę.@Dekline napisał w Koszulka forumowa:
A co równie ważne - nie mamy żadnego wektora czy inszych plików. Ani praw do samego logo.
-
Byłbym wstępnie zainteresowany, ale raczej nie haft. Jak ma być widoczne na konwencie, to duże, nadruk.
A jak z plikami logo RT, jest coś, co się nada do nadruku?@Gladin napisał w Koszulka forumowa:
Byłbym wstępnie zainteresowany, ale raczej nie haft. Jak ma być widoczne na konwencie, to duże, nadruk.
A jak z plikami logo RT, jest coś, co się nada do nadruku?Źródła logo RT, zarówno pełnego (z tekstem) jak i uproszczonego (kostka z R) są grafikami wektorowymi. Można je bezstratnie skalować w górę. W dół też ale poniżej pewnego dpi zwykle to nie zdaje rezultatu i wykonuje się dedykowane formy mikro.
-
Potwierdzam, sama tymi ręcoma kręciłam wektory.
-
Oczywiście Rolltelling. Nie zmienia to mojego zainteresowania. Musicie wybaczyć, ale ciężko starego lastinnowego psa nauczyć nowych sztuczek.
-
Ja jestem zainteresowany. Nie haft, tylko duży nadruk. Mogę zamówić dwie sztuki.
-
Patrzę sobie na oferty, jeśli większość będzie chciała nadruk to w to pójdę - w sensie zamówie jedną sztuke aby przetestować.
Zastanawiam sie na układem.
- Jedno duze logo na srodku
- Jedno duze logo na srodku i drugie takie samo na plecach
- Małe logo na lewej piersi
- Male logo na lewej piersi i duże na plecach
- Inne opcje?
Cenowo dużej różnicy nie robi i nic nie stoi na przeszkodzie aby każdy w przyszłości zamawiał to co mu najbardziej odpowiada, ale chodzi tez o testy, zeby bylo wiadomo ze taki to a taki rozmiar i układ dobrze wyglada.

-
A może duże logo z przodu i jakieś hasło z tyłu? "PBF not dead" albo coś w tym stylu?
-
-
Logo z przodu wygląda dobrze, ale tekst poniżej trochę za długi - przydałoby się skrócić, do "Społeczność pisanego RPG" albo "Zapytaj mnie, co to PBF?"
-
A no tak, tekst to przekleiłeś z opisu strony na Google który tworzyłem jakieś 5 sekund