Koszulka forumowa
-
-
Oczywiście Rolltelling. Nie zmienia to mojego zainteresowania. Musicie wybaczyć, ale ciężko starego lastinnowego psa nauczyć nowych sztuczek.
-
Ja jestem zainteresowany. Nie haft, tylko duży nadruk. Mogę zamówić dwie sztuki.
-
Patrzę sobie na oferty, jeśli większość będzie chciała nadruk to w to pójdę - w sensie zamówie jedną sztuke aby przetestować.
Zastanawiam sie na układem.
- Jedno duze logo na srodku
- Jedno duze logo na srodku i drugie takie samo na plecach
- Małe logo na lewej piersi
- Male logo na lewej piersi i duże na plecach
- Inne opcje?
Cenowo dużej różnicy nie robi i nic nie stoi na przeszkodzie aby każdy w przyszłości zamawiał to co mu najbardziej odpowiada, ale chodzi tez o testy, zeby bylo wiadomo ze taki to a taki rozmiar i układ dobrze wyglada.

-
Ja jestem za dużym logo na plecach. Z przodu albo duże, albo małe na piersi. Myślę, że zamawiając „hurtowo” można uzyskać lepszą cenę. Nie mam przekonania, czy jest po co zamawiać pojedyncze sztuki „na próbę”.
-
A może duże logo z przodu i jakieś hasło z tyłu? "PBF not dead" albo coś w tym stylu?
-
-
@Dekline i dlatego ja mogę dać Ci namiar na sprawdzone koszulki i druki. Przetestowane, prane itd. itp.
-
To dawaj. Co się będziemy cyngolić.
-

Takie coś zamówiłem. Nadruk, tylko przód, bo na plecach pewnej jakiś plecak będzie, i jak sugerowali inni - duże. Czcionka mała i stosunkowo ciemna, nie mam być świecącym neonem, takich pewnej trochę będzie.
-
Ja bym i tak dał duże logo na tył. Ale same logo, R.
Skoro zamówiłeś, to wrzuć potem zdjęcie, jak to na modelu wygląda. -
Logo z przodu wygląda dobrze, ale tekst poniżej trochę za długi - przydałoby się skrócić, do "Społeczność pisanego RPG" albo "Zapytaj mnie, co to PBF?"
-
A no tak, tekst to przekleiłeś z opisu strony na Google który tworzyłem jakieś 5 sekund

-
Przekleilem bo uważam że jest dobry. I dlatego że jest opisem strony. Poza tym nie chciałem się na tym za bardzo zastanawiać. Robię jedna a nie 50.
-
Moim zdaniem najatrakcyjniejsza opcja to duży logotyp z tyłu (bo kostko-erka wygląda spoko) i mały z podpisem, że Rolltelling na piersi. W sensie: mnie się takie coś podoba

Ewentualnie wiecie, sięgnąć po jakieś free-to-use grafiki (albo stworzyć, jak ktoś lubi i umie; można na Midjourney'u, ale rozumiem, że chcemy ludzkiego dzieła), które zrobią z naszego forumku coś na kształt Hellfire Club - to pewnie dobre dla promocji.
Pomijając, że oczywiście dobre dla promki jak się parę osób zbierze na konwencie w takowym koszulkach i będą pytać

-
Trzeba więcej niż samo logo i adres, bo wśród ludzi nie ma tak wielu chętnych by podchodzić i pytać ocb.
-

-

-

-

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się