Powitania, pożegnania i powroty
-

Wyszukiwanie zagubionych w transferze userów LI
Szanowni, w temacie powitań i powrotów przyszła mi taka myśl, że może kojarzycie co bardziej aktywnych userów LI, którzy być może nie wiedzą o zatonięciu LI i przeniesieniu bandery na RT (bo na przykład nie mają pojęcia jak się dostać na LI po IP). Poniżej lista nicków, które mnie przyszły na myśl, ale może dodacie z pamięci kogoś jeszcze, o kim nie pamiętałem? (oczywiście nie wykluczam, że ktoś z poniższej listy już tu jest pod innym nickiem).
Merill, Bielon, Micas, Pliman, Dust Mephit (Hungmung), Shewa92, Cioldan, Kymil, Reinhard, Baird, Asmodian, Ozo, Mekov, Ranghar, Sieneq, Fenrir, Buka, Rot.
-
Do Cioldana napisałem teraz na disco zobaczymy, czy się odezwie. Przy okazji przypomniałem sobie o Elenorsarze. Do Plimana szukam kontaktu.
-
Jeszcze
Micas, Alex Tyler, Komtur.EDIT: Micasa już wymieniłeś.
Do Micasa i Alex pisałem, ale być może nie dotarło. Może @stalowy ma skuteczniejszy kontakt?
-
Jestem głęboko przeświadczony o tym,
że Alex jako osoba zawsze bardzo dobrze poinformowana wie doskonale, czym jest RT i gdzie forum się znajduje (całkiem możliwe, że podpowiedział jej to Aro, który przelotnie zaszczycił nas swoją obecnością w tym miejscu). Jeśli się do tej pory nie zjawiła, musi mieć ku temu swoje powody. Dziękuję za pozostałe namiary, a także za pomoc w namierzaniu userów.Jenny, Bonifacy. Leoncour?
-
Do Bairda być może odkopie maila, jak będzie potrzeba (ale to mail z dawnych czasów). Shewa myślę, że wie (grywamy czasem przez discord). A multikonciara, to nie alex?
Do Komtura być może też jakiegoś maila wygrzebię z czeluści gmaila
-
Leon jest na RT.
-
Do Bairda być może odkopie maila, jak będzie potrzeba (ale to mail z dawnych czasów). Shewa myślę, że wie (grywamy czasem przez discord). A multikonciara, to nie alex?
Do Komtura być może też jakiegoś maila wygrzebię z czeluści gmaila
@Rewik w sumie jak banowaliśmy hive mind, to przed falą banów jedno z multi tak ją nazywało. Więc znając jej humor, to może być ona. Ale hej, możemy wykorzystać funkcję forum w postaci pingowania ludzi @multikonciara chcesz się przywitać? Jak to nie Alex to ktoś inny kojarzący konkretną sytuację na Li.
-
Mam jakiś e-mail do Bairda, wyślę info. Może odczyta.
-
Do komtura będę miał, ale ktoś by musiał mi na priv powiedziec jak ma na imię i nazwisko, albo chociaz imię bo jest kilka maili zapisanych na jednym dokumencie i nie wiem kto ktory
-
Kymil miał takiego maila onegdaj: kymil@o2.pl (wyszperałem ze starej korespondencji sesyjnej)
A Jaśmin takiego: dingoboy@wp.plAle to ja z Panami nie konwersowałem od lat, więc jak ktoś był bardziej zbratany, to piszcie

-
Jeszcze
Do Micasa i Alex pisałem, ale być może nie dotarło. Może @stalowy ma skuteczniejszy kontakt?
@JohnyTRS napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Jeszcze
@johnytrs
Dotarło dotarło. Zaraz po odpaleniu RT
Ale ja nie jestem ciekawy
I nie wkładam nosa do kawy
W tym temacie -
Tu się schowaliście, kościane dziady!
Dzięki Rewik za cynk. -
-
@JohnyTRS napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Jeszcze
@johnytrs
Dotarło dotarło. Zaraz po odpaleniu RT
W tym temacieDotarło dotarło. Zaraz po odpaleniu RT
W tym temacieA to w porządku, nie naciskam.
-
Nie wiem jak z aktywnością, gdy mnie nie było, ale brak mi tu tych osób: Zak, -2-, Caleb, Traveller, Vivianne, Adr, Campo Viejo, Lechu, Baczy, Evil_Maniak, Fyrskar, AJT, AveArivald, Almena, Blacker, Dreak, Arm1tage, Buka, Efcia, Asenat, Eleanor, Hawkeye, Tadeus, Sekal, Zombianna, Wireless, Hollyorc.
Nie wiem tylko czy nie sięgam do zamierzchłej przeszłości z bajań i legend.
EDIT: Przy czym rzeczywiście Arm1tage zniknął po dość dawno i się nie pojawił od tamtego czasu, więc przynajmniej on może być dawnymi dziejami.
-
Travellera informowałem - na pewno dotarło
-
Campo i Efcia dostali link.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się