Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Powitania, pożegnania i powroty
-
Kurczę aż tak źle, że piekło zamarzło?

Nie wiem co i na ile się zmieniło czy poprawiło, ale sentyment kliku lat grania jakoś pozostał. -
@ketharian odszedłem z Lastinn z wiadomych przyczyn.
Jakby to w skrócie ale najlepiej ująć? Po prostu pod koniec swojej działalności Lastinn stało się za przeproszeniem bardzo toksycznym miejscem.
Natomiast żeby z tego powodu porzucać hobby, w którym siedzi się od zawsze to nie z takiego powodu.
W międzyczasie przyszedł covid i odkryłem oraz poznałem rpg online. Na paczątku jako gracz, a obecnie już tylko mistrzuje. Oczywiście mistrzuje Dungeons and Dragons 5 edycji na nowych zasadach 2024 i potrafię prowadzić nawet do pięciu sesji na tydzień.
Jednak sentyment do sesji pisanych pozostał. Dlatego też pozwoliłem sobie tu zajrzeć pełen wiary i z dużym kredytem zaufania by sprawdzić czy nie tylko forum jest odnowione.
Co z tego wyjdzie to tylko czas pokaże. -
@ketharian cześć wszystkim, liczę, że będzie mi dane pobawić się w pbf-y w Waszym gronie. Na razie sobie chodzę po forum i podczytuję różne rzeczy, zadamawiam się można rzec.
-
Hej @Gordian Jesteś jakimś starym użytkownikiem LI? Jak do nas trafiłeś?
-
-
-
@Gladin Hej! Tak, trafiłem tutaj przez LI. Miałem tam konto z takim samym nickiem, ale nie byłem tam aktywny, nigdy w nic nie zagrałem, tylko czytałem kampanie, żeby się inspirować do tych prowadzonych przeze mnie.
-
Cześć wszystkim. Starym, nowym i matuzalemom. Albo już raczej prehistorycznym wspomnieniom, jak ja.

Miłej zabawy.
p
b -
Cześć wszystkim. Starym, nowym i matuzalemom. Albo już raczej prehistorycznym wspomnieniom, jak ja.

Miłej zabawy.
p
b -
Młody już nie grywa. Czasu nie ma. Studia, studia, kobiety, kobiety...

p
b
. -
Ahoj urwisy

-
Duch erpegów minionych:)
-
A Administrator odniósł się do tego tematu dnia
-
Dzień dobry, z ciekawości patrzyłem co tam na dawnym LI słychać, czytałem sobie kto się zarejestrował i jakoś tak, jak zobaczyłem, że Krakov zarejestrował się 3 dni temu to mnie zmotywowało do tego samego

-
@Zell Jak patrzyłem kto się porejestrował to większość osób, które pamiętam z LI już tu są, nawet Mira
Może brakuje MTM'a -
@Zell Jak patrzyłem kto się porejestrował to większość osób, które pamiętam z LI już tu są, nawet Mira
Może brakuje MTM'a
Kolegów zwołuj,