Powitania, pożegnania i powroty
-
-
@ketharian odszedłem z Lastinn z wiadomych przyczyn.
Jakby to w skrócie ale najlepiej ująć? Po prostu pod koniec swojej działalności Lastinn stało się za przeproszeniem bardzo toksycznym miejscem.
Natomiast żeby z tego powodu porzucać hobby, w którym siedzi się od zawsze to nie z takiego powodu.
W międzyczasie przyszedł covid i odkryłem oraz poznałem rpg online. Na paczątku jako gracz, a obecnie już tylko mistrzuje. Oczywiście mistrzuje Dungeons and Dragons 5 edycji na nowych zasadach 2024 i potrafię prowadzić nawet do pięciu sesji na tydzień.
Jednak sentyment do sesji pisanych pozostał. Dlatego też pozwoliłem sobie tu zajrzeć pełen wiary i z dużym kredytem zaufania by sprawdzić czy nie tylko forum jest odnowione.
Co z tego wyjdzie to tylko czas pokaże. -
-
@ketharian cześć wszystkim, liczę, że będzie mi dane pobawić się w pbf-y w Waszym gronie. Na razie sobie chodzę po forum i podczytuję różne rzeczy, zadamawiam się można rzec.
-
Hej @Gordian Jesteś jakimś starym użytkownikiem LI? Jak do nas trafiłeś?
-
-
@Gladin tak zaciekawił mnie koncept poszukiwania yeti i zawsze chciałem zagrać w zew cthulhu
-
@Gladin Hej! Tak, trafiłem tutaj przez LI. Miałem tam konto z takim samym nickiem, ale nie byłem tam aktywny, nigdy w nic nie zagrałem, tylko czytałem kampanie, żeby się inspirować do tych prowadzonych przeze mnie.
-
Cześć wszystkim. Starym, nowym i matuzalemom. Albo już raczej prehistorycznym wspomnieniom, jak ja.

Miłej zabawy.
p
b -
Cześć wszystkim. Starym, nowym i matuzalemom. Albo już raczej prehistorycznym wspomnieniom, jak ja.

Miłej zabawy.
p
b@bielon Cześć! Naprawdę miło Cię widzieć, jednak byłeś częścią starego forum, w tym jego folkloru. To co, zaciągasz za kilka chwil
Bielonka do nas?
-
Młody już nie grywa. Czasu nie ma. Studia, studia, kobiety, kobiety...

p
b
. -
-
Ahoj urwisy

-
-
Duch erpegów minionych:)
-
A Administrator odniósł się do tego tematu dnia
-
Dzień dobry, z ciekawości patrzyłem co tam na dawnym LI słychać, czytałem sobie kto się zarejestrował i jakoś tak, jak zobaczyłem, że Krakov zarejestrował się 3 dni temu to mnie zmotywowało do tego samego

-
-
@Zell Jak patrzyłem kto się porejestrował to większość osób, które pamiętam z LI już tu są, nawet Mira
Może brakuje MTM'a -
@Zell Jak patrzyłem kto się porejestrował to większość osób, które pamiętam z LI już tu są, nawet Mira
Może brakuje MTM'a -
Z użytkowników LI to pamiętam jeszcze Campo Viiejo, Redone, rudaad.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się
Kolegów zwołuj,